miminko

Anonym (neověřeno)
14.08.2019

Mile ženy, toužíte po miminku a nedaří se pocit či miminko do nosit? Dobře si pamatuji, když mi v 27 letech lekari řekli, že potíže jsou a ze uvidíme. Necekane jsem otěhotněla a to mi říkali, že už ire do Vánoc ne otěhotní kvůli lékům. Vypnula jsem svou tužku a má dcera má už 10 let.

Další pokus byl ok a vse proběhlo fajn. 

Třetí miminko odešlo z neznámých důvodů v puli těhotenství, čtvrtý na konci prvního trimestru, páté ke konci prvního trimestru. 

Celou rodinu tyto ztráty poznamenaly a věděli jsme, že se nevzdáme. hned po posledním potratu jsem manžela pozadala , aby mi vyzvedl mateří kašičku. 

Mateří kašičku jsem uživala denně 2 tydny (1 dávku denne) pak 2 týdny nic a opět dva nebo možná tri tydny (to uz jsem davku smizila a brala tedy dele). Chtěla jsem se dát do naproste hormonální rovnováhy a načerpat po potratech silu.

Dva mesice po druhe runde mateří kasičky nedošly měsíčky a ja zjistila, že jsem "opet" těhotna.  Endokrinologie byla jasna, zvyšte dávky - velice opatrne jsme navyšovali! Po minimálních stupincich.

Potíže v tehu byly,nevolnost, nemocnice, riziko, my všichni jsme ale nepustili zle myšlenky domu a uklidnili se. Včetně děti. A dělali jsme to, abychom byli v rovnováze a klidu. Do prace jsem uz nechodila...

Zni to jako pohádka? Je to pravda a ted mi tady brouka 5tt denní chlapeček. 

Preju všem toužící párům po miminku. Zkuste to jako my.

 

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka