Přibírání

10.05.2008

Holky, asi už o tom byla řeč ale ráda bych věděla kolik jste vážily před těhu a pak v těhotenství přibraly a kolik shodily porodem. Už teď nevypadám jako modelka z časopisu tak je mi z toho smutno... já vážím 69kg a to zítra začínám 6tt. :-( To bude mít dr. radost z mé váhy. :-(

tak já měla 53kg :girl: a pak jsem měla v červnu mimoděložní :§) ,no a to jako když mě nafoukneš :00: a v listopadu jsem otěhotněla :\x: :\x: :qu: a měla 66kg-to je mazec :dance: :pig: a ted jsem 27+4tt a mám 76kg. :pig: :!k: :!k: .taky pěkná práce,ale po porodu,se to dá dokupy..já si to užívám,protože budeme mít jen jedno :/;x: ,tak at můžu naco vzpomínat a pak co zhazovat :!k: :!k: :!k:

Ahojky Já začinala na 66,5kg skončila na 86,5 ale to jsem měla ještě před porodem tak počítám,že ještě nějaké to kilečko přibylo za těch cca 14 dní takže jsem přibrala cca 21kg a ted po měsíci mi zbývá 10kg zhodit.V porodnici jsem moc nenechala,ale časem to nějak zmizlo samo.

Ahoj,já začala na 58 kg a ted mám v 29tt 72,takže 14 nahoře a už se na sebe nemužu moc koukat,protože ta prdel a stehna jsou strašnáááá!!!! :s: :s: :s:

Ahoj, původní váhu jsem měla 50kg, v pondělí odstartuju 37tt a mám nahoře 13kg. Nejvíc jsem přibrala od 12tt - 28tt, pak se to nějak zaseklo (díky Bohu). Co bude po porodu, nemám tucha, ale určitě něco shodím ;)

mimísek ve 24tt tak já při prvním těhu.jsem přibrala 25 kg a zhodila jsem do roka a teď při druhým mám už nabraných 14kg a to mám ještě měsíc a půl před sebou tak že zase budu někde tam jak při prvním těhu zváhou.já přibírám hlavně na konci těhu. :hu:

nazdarek,vubec si z toho nedelej hlavu,ja pri prvnim tehotenstvi pribrala 17kg a do roka shodila 22kg,pac Terezka byla nespici a na muj vkus az moc zive dite-a je do dneska.a ted pri druhem,jsem pribira snad pri kazdym nadechu.....celkem 21,5kg......a to merim pouhych 159cm....Petovi je 5mesicu a mam dole slabych 13kg....takze na svejch 51kg-jeste poradnej kus prace........a navic mam ted tak strasny chute :hu: ,ze kam se hrabe tehotenstvi...budu vzacna vyjimka,ktera pri kojeni nehubne,ale pekne zase kyne :?
takze si to uzivej a vubec se nestresuj........jsi krasna protoze ti roste brisko s mimiskem a nejaky to kilco navic-to k tomu prece patri :dance:

Ahojky,ja behem tehu ztloustla 22 kilo,nejvic ke konci,jen za posledni mesic 5 kilo a nevim vubec jak.Maly se narodil s 4700 gramy a ja v porodnici nechala 10 kilo,myslela jsem si ze tam necham vic,ale pak to slo dobre samo,po 3 tydnech jsem mela 17 kilo dole,ted jsem 4 tydny po porodu a mam jeste 5 kilo nahore tak to snad pujde taky pryc :-)

u prvního těhu jsem přibrala minimálně 17 kg, pak už jsem se přestala ke konci vážit, protože to šlo hrozně rychle nahoru, po porodu ty kila šli zase rychle dolů, protože malý do 2 let nespával, budil se i 10x za noc, takže kilečka letěli hned. Teď mám odhadem 63kg, ale nemám doma váhu, tak nevím, ale budu každou chvilku měnit kalhoty za větší, protože už je mám nadoraz, hlavně večer je to břišenko ohromnééééé :00:

Ahojky, tak já když přestala kouřit, tak jsem přibrala asi 5 kg. Při 173 cm jsem vážila 49 kg a pak teda 54kg. Asi tři měsíce na to jsem otěhotněla, ale přibírat jsem začala až po třetím měsíci..už jsem všechno dohnala a teď mám nějakých 63 kg.. Za poslední rok jsem tím pádem přibrala slušných 14 kg a ještě nejsem u konce s těhotenstvím :P !! Jsem v 26tt, tak se chci už trošku hlídat, ať ze mě není váleček :s: :s: .. papa :a: :a:

Buď v klidu, já jsem teda ještě neporodila, ale každou chvíli se na to chystám a nahoře mám 26 kilo... takže si představ moji skvělou psotavu... :!k: a hlavu si z toho nějak nedělám.... v šetinedělí půjde dolů prvních 10 kilo a zbytek vyběhám okolo malý... Vsadila jsem se s přítelem že do roka budu na původní váze... :one:

Ahoj, tak já jsem měla před těhu 66 kg, před porodem 86 kg. Po návratu z porodnice teď ve čtvrtek 81 kg a dnes ráno 78 kg. Jde to kupodivu rychle dolů. Ale čekala jsem větší úbytek po porodu. Malá měla 3,7 kg, takže těch zbylých 1,3 kg byla asi voda a zbytek můj výtvor :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky