Jdu si sem zafňukat

10.05.2008

Dobré ráno přeji!!!

Musím si tu vylít srdíčko.
V noci se Kubíčke probudil ve 12hod na krmení.Napapkal se,vykrkal a ještě jsem ho dhvilku chovala pač jeho očka opravdu nevypadala na spánek.Po chvilkce ho dám do pelíšku a ejhle nastal pláč.Tak opět chování a když to nepřecházelo tak jsem mu dala opět cucnout a už jsme ho z ruky nepustila a chovala s pocitem,že zabere.Nezabral.Když už bylo půl 3 tak jsem řeka chlapovi,že by mě mohl pomoci a vystřídat mě,takjeho slova mě opravdu zaskočila i když po tom co od něho mohu čekat jsem měla počátat co mi poví,tak cituji:OPRAVDU TI NEMOHU POMOCI TO MUSIŠ SAMA,JÁ NEMÁM MATEŘSKOU!!!
No mě okamžitě vyhrkli slzy a nemohla jsem je zastavit.Tak mu říkám,že v jiné rodině chlapy fungují i v noci a není to problém.NO tak mi řekl,že čtu moc červenou knihovnu a povídali,že mu hráli.

Já jsem prostě už vyčerpaná,nemohla jsme ani chodit jen sedět na psteli,pač jsem se bála,že bych upadla jak se mi motala hlava z toho vyčerpání,které se na mě sesypalo za poslední týdny.
Na nohách jsem už od 6hodin a on si chrápe a chrápe!!!

:r: :r: :r:

Holky děkuju za názory a držení palečků.Já vím,že máte pravdu nejlepší odejít,ale já mám prostě strach.Kamarádky mi tvrdí,že vším čím mi vyhrožuje je trestný čin,že by nebylo na škodu se poradit s právníkem.

bych teda pěkně nakopala do zadku!!co si jako myslí??že ty se strháš zatímco on bude spát a takový??ten můj když za začátku malej usínal až kolem 3 v noci i dýl mi taky moc pamáhal i když vstával v 6 do práce!Věděl že musím být odpočatá abych měla mlíko a abych se o prcka mohla starat přes den tak jsme se v noci střídali toho tvýho odkaž klidně na mýho manžela a ten mu rád poví že pomáhat prostě musí pokud to není sobec a blbec!No fujky teda to mě teda vytočilo!

In reply to by LenickaV

může být rád že nemusí uklízet nic mně chlap vždykcy hlídá prcka abych uklidila .No jo to jsou jeho výmluvy já bych s ním nejen nemluvila ale zbalila bych mu kufry když je tak pohodlnej a línej to si jako myslí že ty budeš dělat vše že nebudeš spát ale on jako co?Chich s tím tvým manželem bych si ted a promluvila osobně to by viděl a pokud jak jsem tu četla ti nějak vyhrožuje je čas odejít později to bude jen horší a nemusí zůstat jen u slov.....Já na svýho chlapa nadávám někdy je taky línej ale aspon si hraje s malým kdžy potřebuju a když tu občas čtu to některý chlapi jsou za .... tak jsem ráda za to co mám doma jen by to mohlo být bez tý tchýně no

In reply to by La_cheri

Musím se zase zastat má náročnou práci ono to není sranda pracovat ve slévárně plus po prácichodí na uklid o který jsem já nechtěl apřijít.ALe teď je od středy doma,takže načerpané síly má hafo.
Jak říkáš jsou to výmluvy!!!
A ten rozhovor no to by bylo super,lae urazila by se jeho ješitnost a to by bylo k nevydržení.

tak to mě mrzí, sama miminko ještě nemám, ale kdyby se ke mě chlap tak choval nakopu ho do prdele ...., já jsem zas hodně tvrdohlavá, tak bych se natruc zbalila a šla k rodičům a on ať se stará, a kdyby problémů bylo více, a černé myšlenky jsem měla, tak bych neváhala. Ono se to lehce říká, když v tom člověk není, ale jak se ti kupí problémy, tak stres není pro tebe dobrý, třeba když budeš chvilku s rodiči, tak se vše zklidní, ale rozhodnutí je samozřejmě jen na tobě, tak hodně štěstíčka

Leničko,taky mě mrzí co ti řekl,tohle by si dovolit neměl :n: vždyť mimčo je věc obou a ne aby se starala jen ženská.Já to mám většinou taky jsem s Lucinkou dost sama jenže manžel je dost v práci aby jsme měli peníze navíc.To je zase něco jjiného :w: Leničko,opravdu o tom vztahu hodně přemýšlej.Hodně sil a štěstí . :a: Držím palečky

Leni,prosím tě,to je normální stav?Mně kdyby tohle řekl,tak ho nakopu do prdele,musí se přece starat i on!!!Kdyby mi po ránu přítel nepomohl,tak bych to asi nezvládala.Co to s ním je?????????Drž se,holka,starej se o malého a o sebe...Držím pěsti!!!!

Ahojky Leni, to mě mrzí ... Dnešní noc byla i pro nás hrůza. Teď se jen modlím, aby konečně usnul a já mohla hupsnout ještě do postýlky. To máš těžké s těmi chlapy ... oni si totiž myslí, že mateřská je prostě dovolená a zatímco oni chodí do práce, tak my tu válíme šunky ... Možná by nebylo špatné mu Kubíčka na třeba půl dne svěřit, ať pochopí, jaké to je starat se o malého ... a ty si někam vyjít, přijít na jiné myšlenky ... Můj chlap je jako počasí, ale naštěstí mi občas pomůže. Drž se ...

To tě lituju :-( Ale u nás to nebylo jiný :no: Malá hodně trpěla na prdíky a každou noc jsme museli chovat, chovat a chovat a přítelovi taky kolikrát ujely nervy a to já pak choval a brečela... Přes den je milujícím taťkou, ale jak ho malá probudí v noci, tak je zle. Je tak protivnej, až na mě řve a druhej den toho lituje :00: Ale já chápu, že se musí vyspat do práce a že já jsem doma (to ale neznamená, že mám čas přes den spát). Proto taky už pár týdnů spí v obyváku. A když se včera odhodla spát v ložnici (malá se už tolik nebudí a bere si dudlíka), tak samozřejmě o půl noci spustila :00: Přátel začal kňučet, jako bych ho vraždila a se zlostným zavrčení odkráčel do obyváku... :janic:
Chlapi jsou prostě takový a jiný už asi nebudou :no: Ale Kubíček určitě bude spát líp a tvůj chlap bude v klidu :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já už mám uvařeno Johanko,a spinkat už nějak nemůžu.Čekám až se prdelinka probudí najíme se a půjdeme ven!!!

Lenicko teda musim ti rict to je parchant.Nechapu jak muze byt takhle sobeckej.Vzdyt starost o miminko neni jen vec zeny to by si mel uvedomit.Je mi te lito musi to byt narocny.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Johanko jak už jsem psala neudržuu vztah kvůlu malému.Ono je to u nás mírně těžké,kdyby ti řekl,že se postará o to,abych kluka neměla u sebe,udělá mi dluhy,abych měla památku atd.

On to prostě neumí být rodič,te´d zatím ještě ne!!!Myslí si,že když mu dá přez den párkrát dudlík do pusy,že je to všechno.

Jinak doma pomáhá co se týče uklidu s tím si stěžovat nemůžu,ale co se týče kluka tak jo.To jak se chová ke mě jsem si už zvykla!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka