Dobre ranko

10.05.2008

tak koukam ze tady zatim nikdo neni,asi si trosku pospavate pri sobote a nebo jsou vsichni na vikend pryc?Ja jsem ranni ptace,vstavala jsem s tatkou ten sel do haku a ja sla nakouknout co se tady deje a ono niicc.Jake mate plany na vikend kocandy? :\x: :\x:

Ahojky, já jsem vzůru od šesti, když mamina odešla do práce a nějak mě vzbudila... :00: No já dneska musím péct dort, páč tchýně slaví narozeniny moje včerejší pokusy nedopadli nejlíp, jeden korpus měl 1 cm a ten druhej vylezl na 1,5 cm... :!k: Tak jdu zahájit třetí pokus a jestli se mi to zase nepodaří tak cukrárna to jistí... :s: :s: :s: A co chystáš ty???

In reply to by trisham

ja na dnešek nějak nemam plany,posedim tady,něco pisnu a počtu pak pujdu dat pračku a tak trochu poklidit.Včera jsem byla s kamoskou na nakupech tak jsem zase pokoupila věcičky pro mimi,tak dneska mam takovej valeci den doma :s: :s:

In reply to by Nik.

No Niko nemysli že my už jich nemama hafo,jenze ja se proste neudrzim,kdyz me to zaujme tak to musim koupit.Ale tatku to bavi kdyz prijde z haku a hned mu ukazuju.Tak se kocha a uz planuje jak v tom bude mala krasna,prave proto me to bavi dvakrat tolik :s: Rada bych sem nejaky poslala,ale jeste jsem nezkousela jak to Funguje.Jsem tady kratce asi měsic a porad objevuji jak se co dela.A hlavně na počitači jsem samouk :n:

In reply to by Peterson

My dnes odpoledne půjdeme na procházku k Máchovu jezeru a asi na lodičku, snad ji nepotopím pod svou váhou :s: a dopoledne jsm si chtěla jet umýt auto, jinak přítel ještě spinká a dnes to bude tak do devíti minimálně. ://:

Dobré ráno Míšo, já jsem sice vzhůru od šesti, ale šla jsem se ven projít a koupit čerstvé pečivo do pekáren, je ještě horké. Jinak jsem se zase vůbec nevyspala a jsem unavená, bolí mě hlava a nohy, no prostě noc nic moc.Usnula jsem ve dvě ráno tak jsem spala jen 4 hodinky.Navíc jsem nějaká otrávená.

In reply to by Nik.

mnam,takovej rohliček jen s maslem a kakajičko mnam.Ja koupila zrovna vcera vařicí chleba a taky byl dobry.Tak ja musim řict,že jsem se vyspala relativně dobře,ale předevčirem jsem na tom byla stejne jako ty.Taky jsem spala 4h a nejak mě tlačil žaludek.Tak se natahni a nic nedělej třeba ješte usneš,nebo si jen poležiš :) :)

In reply to by MISA.80

já už neusnu :n: , spím špatně každý den a vlastně jsem spala špatně snad vždy, ale teď je to únavný, právě proto, že i když si přes den lehnu tak prostě nezaberu a pak jsem vyřízená. Navíc teď pořád myslím na to, kdy jsme tedy asi tak otěhotněli a kdy budu asi tak rodit, protože můj TP je hrozný od 30.6. do 18.7. a to když budu přenášet tak budu rodit třeba v srpnu? No jsem z toho nějak vedle.Potřebovala bych někoho, kdo ví kdy otěhotněl.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky