POMOOOC...rok a jeden mesic snaženi? už ani nedoufám!!!!

18.03.2009

Ahoj maminky,těhulky a snažilky, prosím Vás o rady, už rok a jeden měsíc se snažíme s přítelem o miminko a stale nic. Ze začátku jsem tomu nechavala volnejší průbeh a az nedavno jsem si koupila kyselinu listovou a calibrum baby plan. Jestě jsem se docetla, ze kapičky Gynex nejsou k zahozeni, tak až prijdou vyzkoušim i je. O mimi se snažime zatim prirodni cestou, zkusim mu jeste par mesicu dat a PAK budu nejspise uvažovat o injekcich.
Nikdy v živote jsem nebrala HA, gynekologicke problemy taky nemam. Bazalni teplotu si merim a vychytavame plodne i neplodne dny. Snažim se nemyslet na mimco co by se mohlo v mem brisku urodit a stale nic. Menstruace vzdy prijde. Minuly mesic sice o tyden pozdeji, coz se u me nikdy nestava,ale preci.
Zkousime ruzne polohy, po styku nekdo doporucuje podložit si zadecek nebo lezet na boku se skrcenyma nohama, ale ty spermatka si nechteji cestu k vajicku najit.
Pritel ma spermie a jejich zivotnost v poradku, ale nedari se.
Ja uz zacinam byt zoufala, prosim o kazdou radu, co pomohlo vám, co Vám bylo doporučováno. Za vše budu nesmirne stastna.
Predem dekuji a tehulkam preji radosti s detmi a nam snazilkam HODNĚ ŠTESTI A BRZY V BRISKU ZDRAVE A KRASNE MIMINKO!!!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka