Pokud někdo nesnese názor druhých, tak by neměl navštěvovat diskuze :D

30.09.2016

Nejdřív jsem nechtěla ani reagovat, ale musela jsem se u dnešní ranní kávy zasmát. Nejprve dotazy na Vánoce, pak debata o školce a nakonec smazání příspěvku. Týjo, dotyčná se asi musí buď

- hodně stydět za své názory

-nemá ráda komentáře druhých

-má nějakou poruchu osobnosti

-nebo neumí používat internet a nechtěně stránky skrývá, popř. odstraňuje.

 

nebo fakt netuším, proč by někdo jakýmkoliv způsobem odstraňoval příspěvky z diskuzního fóra.

Tímto přeji, zdravému jádru návštěvníků, hezký a pohodový pátek!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,jsi jedinná na kterou mám email.Nový profil mama91 jsem musela smazat.Manžel pzal.Vím,že jsou ještě více naštvané ,chtěla jsem slyšet názory,čekala na odpovdi,ale prostě musela jsem smazat učet.

      Díky 

Dej jim to tam prosím a už ti nebudu psát,pokud chtějí mužou mi napsat na email  kdo chce pry teda ma mi napsat sz a ja vam dam email. v

 

jinak ja uz to resit nehodlam adela mi napsala dost emailu ne zrovna prijemnych a ja mam jine starosti nez tohle resit a kopirovat holky. ja bych ot ukoncila nejlepe a uz to neresila a nekomentovala ani samotnou Adelu.

Ta holka si z vás už teď dělá srandu a vy jí to jenom zobete z ruky. Věřim tomu,že je z týhle diskuze,která je jak z mateřský školy, doma na gauči permanentně vysmátá. Copak to máte zapotřebí? Takhle veřejně? Co z toho máte? Dobrej pocit,že je někdo hloupější?

In reply to by menyk

Ale tady přece vůbec nejde o to, jestli je někdo hloupější nebo chytřejší. Jde o to, že prostě mám na Adélu nějaký názor a STOJÍM SI ZA NÍM! Že je veskrze negativní? Bohužel, za to si může sama. Tím, jak nedospěle se chová a není schopná konstruktivní komunikace. Nebo tobě přijde normální, že když se zeptáš na úplně banální otázku (typově 'Přijde ti v pohodě dávat do školky dítě s plenama? Vždyť ty učitelky tam toho musí mít plný brejle...') a dostane se ti odpovědi, že jsi slepice nebo jiné užitkové zvíře? A následuje mazání a mazání a mazání, pak obhajování se z deseti dalších nicků a nakonec fenomenální návrat ztracené dcery, jako by se nechumelilo. TOHLE je chování jako z mateřinky, to se na mě nezlob. A vzhledem k tomu, jak často se to tady opakuje, chápu, že holky založily vlákno třeba jen proto, aby si ulevily. Pokud se nepletu, zaregistrovala jsem tady přesně tenhle scénář nejméně pětkrát a teprve při předposledním smazání jsem také zaregistrovala omluvu za její chování-a toho si vážím, to zas jo. I když se neomluvila sama, ale přes jinou uživatelku. Takže abych to shrnula-z mojí strany rozhodně nejde o nějakou snahu o výchovu dané uživatelky (na to už je stejně pozdě a komu není shůry dáno-známe to), ale jde o vyjádření názoru na její chování a vyjádření vzteku i nad tím, že spousta holek tady jí psala užitečné rady, recepty apod., strávily nad tím čas a díky jejímu nedospělému chování jsou všechny tyhle příspěvky v haj...pryč. Howgh.

In reply to by menyk

Ale to je právě ono, když se to stalo poprvé, podruhé, tak se to tady nijak extra neřešilo, prostě jsme si řekly 'Ok, tak jí to nebylo příjemný a smazala to.' That's it. Jinej případ byl u dalšího smazání, kdy s sebou vzala právě to 'hubnoucí vlákno', kde byla spousta fajn receptů apod. Jako tohle nemá smysl řešit, to je prostě o rovnosti a přímosti charakteru, která prostě některým lidem chybí. Chtěla jsem tím jen říct, že dokud se její chování týkalo 'jen jí', tak ok, ale pak kvůli jejímu nevyzrálýmu chování a dalšímu útěku zmizí i fajne diskuze jen proto, že je založila zrovna ona...

sakra zas nevim jestli mi hvězda odepsala:00: čekala jsem kdy se zase smázne ovšem tohle byla teda rychlost:n: blbka si myslela že když se jí tu dve z xdalších zastaly tak se ostatní asi začnou kát a omlouvat...samozřejmě nezapoměla zmínit jak jí všichni ubližujou a jak ty poslední dny tvrdě dřela a makala na stroji haha a že do půl roku je zpět:a: 

In reply to by muf20

To ale nebyla narážka na tebe, že tu sedíš od rána do večera, to se omlouvám, jestli to tak vyznělo! 

Já bych na hulváta povolila přístup maximálně dvakrát ze stejné IP adresy, protože takhle to tu bude furt dokola a už je to fakt trapný.

A je teda pěkně blbý, že pokud něco smaže (svůj příspěvek), že se s tím svezou i všechny reakce na něj...

Zase byla nějaká obhajovačka, jak je zaneprázdněná (když má děcka ve školce) a jak jí všichni straaaaaašně ubližujeme, nebo co? 

In reply to by Petra 82

Přesně tak. Každý má právo na názor, to mu nikdo nebere. Že se mi ne všechny budou líbit, je prostě riziko veřejné diskuze. Ale abych jako trucovité dítě zbaběle utekla a snažila se zahladit stopy? Místo toho, abych se zamyslela, jestli náhodou nemají v něčem aspoň trochu pravdy? To je fakt dospělé.

Psala jsem to pod příspěvek stastnemaminky4 (nebo jak to ten nick měla) včera a napíšu to sem znova-KDYKOLI potřebovala ohledně dětí poradit, VŽDYCKY se jí tady rady dostalo. Bez keců, bez ponižování, věcně. No problem. Nikdo jí tady v tu chvíli nepranýřoval za to, že sem zase po stopadesáté leze. Ale když holt má potřebu chlubit se tady a rozebírat každý prd v rodině, bohužel musí počítat s reakcemi. Jestli nemá s kým to probrat v normálním životě běžnou sociální interakcí, tak je mi to srdečně líto, ale i to je život. Ne každý si chce pořád a dokola povídat o dětech, háčkování, hubnutí. Spíš je to ale o tom, že v běžném životě už na tohle její okolí nemá možná nervy a hlavně-tam jejich negativní reakce nejdou smazat jedním kliknutím, že.

Proboho kolik vám tu většině je? 12? 15? 

Ta holka mi lezla na nervy přiznám se taky, ale tím jak to tu zahlcovala jeden čas hačkařským uměním. Měla jsem pocit, že jsem vlezla na stránky ,, háčkujeme pro mimísky,, :-) 

Párkrát jsem si tu od ní a o ní něco přečetla, protože tu nic jiného ke čtení nebylo, ale pak už jsem její přispěvky ani neotvírala. Doporučuju vám pro přístě to samé. Alespoň pak nebudete nervozní, naštvané, rozladěné a .... z toho, když to zas smaže. 

A Muf20 to se opravdu s manželem Lékařem po ránu bavíte tím co se zde píše, jak jsi psala v jiném již smazaném příspěvku? Že ani dospat asi nemůžete co?  No to mám dost, jáák omezené :n:  Ale jó, každý dle svého*wink* 

 

 

 

In reply to by Ivik77

No popravdě se Ivik77 bavíme, zprávy nečteme, proč se rozčilovat. projedu počasí, ať vím, jak obléct děcka na celý den do školy, no a pokud je někde takto zábavné vlákno, tak to prostě projedu. Pobavit se po ránu není snad špatné, ne? Lékaři se snad nesmí zasmát? Každé ráno to fakt není, sama vidíš, jak často a v jakou hodinu odpovídám. Manžel většinou slouží a sám si fakt takové debaty nečte. Ale prská smíchy jako já a docela koulí očima :D . A jinak teda já osobně její komentář ráda otevřu, protože mě to nerozlaďuje, nejsem naštvaná ani nervozní, ale pobavená a ráda, že existují ještě i lidi se selským rozumem. 

Nedávno jsme měli případ, že před půlnocí jela reklama na nějaký lékárenský výrobek, kde stálo, poraďte se s lékařem nebo lékárníkem a naši záchranáři měli výjezd, protože se paní potřebovala cca v 1h ráno poradit a její obvodní lékař nezvedal telefon a na lince tvrdila, že jí je zle. Takže i tací jsou mezi námi. :one: 

Takže já se takovými vlákny u kávy opravdu bavím :D . Od toho jsou diskuzní fóra nebo ne?*smile* 

A omezená si fakt nepříjdu. Takové vlákno se objeví jednou za uherskej rok, takže to zas tak špatně nevidím :D . Mě spíš přijde od tebe zvláštní, proč se pozastavuješ nad tím, že komentáře někdo čte a ještě řešíš, zda nemůžeme dospat. Ale proč ne :) , každý máme nějaký názor

 

Několik možností: Nemoc, závislost, nevyzrálost, nestabilní osobnost, psychický problém, nedostačivost běžných mezilidských vztahů a pochopení a nebo je to FAKE :) 

Sakryš, to jsem to zase prošvihla *smile* Ale děkuji za prtscr, alespoň vím, že mi hvězda ještě odpověděla, sice to, že jsem hráblá a mé komenty jsou trapné, byť pravdivé :-D :-D Tak tady dost dobře vidíme, jak se chová dospělá, uvedomělá pětadvacetiletá matka tří dětí... Opravdu ty děti i chlapa lituji... Nechci.být sprostá, ale tahle holčička je opravdu vypatlanej idiot, trpící poruchou osobnosti...

Jooo, až si to budeš drahá Adélko číst, tak dobře pamatuj, že boží mlýny opravdu melou pomalu a poctivě... Psala jsi, že můžeš svobodně vyjádřit svůj názor, ale my ho můžeme vyjádřit taky, nedej bože, aby se jednou vyjádřil i tvůj muž a děcka,  takže zapni mozek a začni trošku přemýšlet... Jestli se takhle chováš i doma, tak chudák chlap i děti, mít maminku a manželku bez mozku fakt není výhra v loterii, takže bacha na to, aby se k tobě kvůli tvému chování jednou neobratilo vše proti tobě

Asi budu jediná sprostá.. ale .. Adélo, už táhni do prdele, jsi ubohá osoba bez mozku a nikdo tě tu nechce! Jsi tak trapná, že mi je fakt trapně i za tebe!!

Jéé, to se mi ulevilo :one:  Jedno se jí ale upřít nemůže, díky ní to tu zase žije *smile* 

In reply to by adelkaaa

Myslím, že byste jí nadávat neměla. Ať je to jakkoli, klesáte tím pod úroveň Vámi dehonestované osoby. Nelíbí se mi to. Nic o "Adéle" nevíte, může jít o nemocnou osobu, která neumí kontaktovat své okolí a řeší to psaním příspěvků nebo je to opravdu "matka od dětí" a píše pravdu, co já vím, ale tím spíš bych jí nenadávala - kdo ví, co se jí děje v hlavě.

Nejspíš se teď vystavím riziku, že mě budete považovat za "Adélu", vymlouvat to nikomu nebudu. Jen sem občas zajdu z nostalgie, chodívala jsem sem kdysi, když byly děti malé, už dávno nepřispívám a ani jsem neměla účet. Tohle mi ale přišlo jako hon na čarodějnice a stálo mi za to na to napsat svůj názor.

Tak už zase mizím a vy se tu mějte fajn.

 

 

 

 

In reply to by anitablake

No o tom,ze nejste Adela asi nikdo nepochybuje,nicmene nechapu,proc,kdyz sem tedy nechodite,mate pocit,ze se k nastale situaci musite nutne vyjadrovat. Pokud by jste vedela o co jde,tak by jste nemohla z ust vypustit neco o honu na carodejnice.Spousta mamin se ji tady snazila pomahat,radit,diskutovala s ni,dokonce ji i chvalily deti nebo vyrobky... Ono kdyz venujete cas psani prispevku ci diskuzi a potom to cele prijde vnivec,protoze dotycna se rozhodne to smaznout,protoze se ji zrovna nelibi,ze ma nekdo jiny nazor,tak to docela nastve-kdyz to udela jednou,budiz,kdyz to udela pokazde,tak se nedivim,ze nastve lidi vic!! Navic to byly diskuze,kde clovek treba daval recepty,tipy na zdravou vyzivu a tak dal...

In reply to by adelkaaa

Do posledního slova souhlasím, ale je fakt, že pokud tu nikdo takhle jednoduchý není, je tu mrtvo :(

Ale je ti jasný, že za tohle pravdivé vyjádření shoříš ohněm pekelným v nejhlubším a nejhorším kotli samotného Satana? Za příšerné bolesti, samozřejmě :D Aspoň teda takhle odhaduji tvůj trest podle jejích včerejších příspěvků :D 

Holky nene, ja to zase prosvihla. Chjo. Nu coz, za chvíli je tady zase, tak treba budu mít to štěstí. Ale jako ze toto vychovává deti? A ještě s tim někdo žije? No co musí být ten manžel zač?

Stastnamaminka4,bozimlynymelou...příště zkus třeba vymastenaavymazana, trotlx4, supermeganejstastnejsibezmozek atd

Teeeda holky, tu se dnes dějí věci, stastnamama4 se zmenila a bozimlynymelou, všechny Nicky zmizely do hodiny, já nevím, asi mám zavirovaný PC nebo co já vím.....

In reply to by anetka1405

no od nějaké 20.hodiny se tu objevil člověk s nickem stastnamama4, který chtěl vést debatu o šikaně, bohužel asi netušil, co slovo šikana znamená. Poté, co jsme to s holkama vysvětlili se tento nick vypařil. Následně se objevil další nick bozimlynymelou, ktery pouze pouzival smajliky s kulicima ocima, okomentoval takto asi 10 prispevku, pote se opet vyparil. Kdo to asi mohl byt, ze??? Mam takovy pocit, ze slecna/pani/pan/mladik nebo kdo tu celou dobu vystupuje je opravdu mlade stvoreni a ma problem sam/a se sebou

No doprčic!

Jednou si člověk chce užít víkend a přijde o takovou záživnou debatu! Nemáte někdo printscreen :D ?

Jako tohle už fakt není normální, imrvére novej profil, pak se bude omlouvat a furt dokola? Prostě je asi duševně trošku chudší, budiž, ale jako takovejhle člověk vychovává tolik dětí a pořád se množí? Chuděry děcka, fakt, dává jim osobní příklad #1...

Teď už zase řešila jména a zakladala diskuze TP 2017...

In reply to by 00Smiley00

Aspoň část, bohužel školka tu asi nebude, ale můžete si pročíst

 

novinka

Jezisi Adelo,proc jsi to zase

lucininenka Čt, 29/09/2016 - 19:27

Jezisi Adelo,proc jsi to zase smazala sakra???? Vsak jsem snad nenapsala nic tak hroznyho,ne?? To te to dlouho nevydrzelo to sluzny chovani nezlob se na me,ale tohle se proste nedela!!! Navic nechapu,co je spatnyho na tom,kdyz napisu,ze 8 2,5 letych deti pri poctu 20ti deti ve tride je masakr???

Taky koukám kam to zmizelo.

Petra 82 Pá, 30/09/2016 - 07:01

Taky koukám kam to zmizelo. Nikdo nesouhlasil s tím , že by dal tak malé dítko do školky , když tam nemusí. Tak asi proto.  

Luci, souhlas s tebou, je to

mishka25 Čt, 29/09/2016 - 23:25

Luci, souhlas s tebou, je to mazec mít tak malé děti ve třídě. Švagrová je učitelka v MŠ, dva roky měla děti od dvou let... podmínka při přijetí bez plen... Některé matky daly dítě do školky, v šatně sundaly plenu a šup s ním do třídy. Chudák holka, tolik dětí ustrojit, některé nakrmit, řešit pocuranky, bylo toho na ní dost a matky si v klidu byly doma na RD. Nechápu to,sama si užívám, co to jde... za rok jdu do práce a sic mám starší holku už ve školce, mladší prostě půjde chtě nechtě až bude muset a těch par měsíců si ještě budu užívat... ale s Adelou to nemá cenu řešit, když dá do školky dítě,.který mělo večer teplotu...     Tak.a doufám, že se to uloží a neztratí, píšu to podruhy

 

Nezustane ,protože schovám i

Maminka25 Pá, 30/09/2016 - 07:45

Nezustane ,protože schovám i tento příspěvěk a máš po...:a: .Laskavě mi už k žádnému příspěvku nikdy nepiš!

Lucinko,já jsem nic nesmazala

Maminka25 Čt, 29/09/2016 - 20:06

Lucinko,já jsem nic nesmazala.Jen jsem příspěvěk,SCHOVALA,,takže nejde vidět.Tak jsem to udělala ze všemi příspěvky kromě tohoto.Když Vám tady vadily mé příspěvky a fotky a abych to nemazala, jednoduše jsem příspěvek schovala  

Mě je jedno,kdo si co myslí.To je tvuj,její,jejich názor.Já jsem tam prostě dceru dala a víc nehodlám řešit.Je to naše věc,ředitelka nám to nabídla tak co?nám to nevadí že

Jedno te to ocividne neni

lucininenka Čt, 29/09/2016 - 21:38

Jedno te to ocividne neni,kdyby bylo,tak nebudes mazat nebo schovavat prispevky...

 

Luci, to je jak mluvit do

mishka25 Čt, 29/09/2016 - 23:27

Luci, to je jak mluvit do dubu...

Nebudu mazat, hahhahahahha...

mishka25 Čt, 29/09/2016 - 21:16

Nebudu mazat, hahhahahahha... pro změnu budu příspěvek schovávat, protože se mi.nelíbí reakce... Adelo, ty jsi fakt hráblá, sorry:00: 

Hráblá jsi zdřejmě ty a víš

Maminka25 Pá, 30/09/2016 - 07:37

Hráblá jsi zdřejmě ty a víš proč?jsem svobodný člověk,který si muže dělat co chce.Takže ty mi laskavě už vubec nepiš,nejsme zvědavá na tvé trapné komentáře.Nikdo tě o to neprosil!Moje dítě bude ve školce a vy se mužete klidně stavět na hlavy jak chcete 

Co Vám to pomohlo?nic stejně ji tam dám.Co se týče dítětě ,které mělo večer teplotu a druhý den bylo uplně v pořádku....je normální.Byla zdravá,tak proč bych ji držela doma?To zase nějaké matky jsou uplně mimo ,no jo no.Nemá smysl s Vámi všemi něco řešit.Takže už mi nepiště k žádnému příspěvku..

Ahojky , syn miluje auta

Michalka55 St, 28/09/2016 - 06:41

Ahojky , syn miluje auta všeho druhu, taky mašinky ale nejvíc vrtulníky.  Bydlíme kousek od nemocnice, tak nám letaji kolem oken.  Takže urcite dostane vrtulník, i když už jich má dost, ale nektere už to mají za sebou. Pak dřevěnou vlackodrahu, tu si moc přeje.  Taky už máme nějake dárky doma, manžel sbíra shell body, tak za ne pořizuje dárky.  Už máme doma CAT bagr a auto na ovládání.  Syn se narodil den před stedrym dnem, tak to bude mít na dvakrát.  Ale přehánět to nebudem, ještě dostane spoustu věcí od rodiny. 

Maminka25 So, 24/09/2016 - 19:49

Jako párkrát se stalo,že počmárali nebo potrhali listy....

Už by je ničit nemusely,

mishka25 So, 24/09/2016 - 20:01

Už by je ničit nemusely, hlavně ta starší, u nás už ani nefrčí klasická leporela, nejlepší jsou encyklopedie, hlavně vesmír, lidské tělo a obrazový atlas 

Maminka25 So, 24/09/2016 - 21:11

Nelinka miluji tu dr.plyšákovou tak bych koupila jednu knihu sní a druhou nějakou nevím(jsou tam barvy apod.)ona je taková na ty labyrinty a ty složité věci..tak zatím ty říkanky drží tak třeba už to neudělá.Je to už dávno,proto jsem žádné neměly.

Možná i počítadlo,umí barvy,pozná zvířátka,umí počítat do 10 takže nějakou,aby se učila dál 

mishka25 So, 24/09/2016 - 22:15

Rozvíjet a rozvíjet, oni se teď všechno dobře učí a starší ty mladší hrozně táhnou dopředu. Luci byla vždycky učenlivá, ale co zmákne v těch 4 letech, nad tím se občas pozastavim. Třeba dneska se mnou začala debatovat na téma pupik, jak vznikne a jak se vyzivuje miminko v bříšku, kde se narodí,  pak přešla na oko,pusu, kůži, jak to tam vlastně všechno funguje  Do toho.dvouletka zpivala jede masinka a jede do dali a Antonin veze kmin a presla na počítání do deseti. U obeda mi vystrihla, jak jdou po sobe dny v tydnu ( v červenci jí byly dva)...  A ja jen seděla s otevřenou pusou, nestačila se divit a v duchu si rikala panebože  Takže,.když je něco hodně zajímá, rozvíjet a podporovat 

Maminka25 So, 24/09/2016 - 13:48

Já bych chtěla koupit dárky každé max do 1500Kč.Taky si musím napsat o kosmetiku,miluji Nivea a Dove +nějaká řasenka po x letech by se mi hodila ,Natálka  ted kouká na knihu s říkanky  co jsem dostala ted od moji mamky,tak ji koupím nějakou zvířátkovou.My budeme mít v Prosinci dost  penízku     a  za ten rok jsme našetřily přes 15OOOkč navíc, tak z toho si budu dělat řidičák    a ted nám vrací za elektr.8tis.tak to máme ,kdyby se něco pokakalo   .Šetřit jde,když se chce  

 

Opět? No asi je nejlepší se na ty její výplody rovnou vykašlat.proc plýtvat energii na něco,co bude stejne smazáno..

Tak to fakt neeee... to jsem teda o něco přišla (hlavně o té školce - tomu nevím hlavu ani patu a už je to pryč :00: 

Jo a naposled tu bylo mazání před dvouma měsícema, a co myslíte, kdy nás zas navštíví a pod  jakým nickem ... :a: 

Holky doprčic, pořád se tady nic neděje a pak mi uteče takový vzrůšo. Stačí si přečíst co jste psaly a teda čučím. Dítě s plenou do školky? Ještě když je doma? No hlavně, že má na tyhle číčoviny času dost.

holky a to jsem jí taky chtěla napsat proč dává dítě do školky tak brzo a ještě k tomu když má plenu. no nějak jsem neměla čas tak jsem nic nepsala. a ona to zase celé smazala ? 

no asi má hodně času vysadávat u internetu, děti se snadno udělají a pak snima šup rychle do školky a chudák učitelky, dítě ještě na plenách. jo chápala bych kdyby měla nějakou pracovní nabídku nebo kdyby byla špatná finanční situace tak by se do práce musela, ale proč když je s miminem doma chce dát dítě v plenách do školky 

In reply to by Simuleena

nevim o kom se tady ted piše ale typnu si neni ta super matka co nedavno psala že chce jezdit s kočarem na bruslich,a přemyšlela jake nositko?myslim že asi psala že čeka 4 mimi a to je ji kousek přes 20,tehda jsem ji psala že naco chce hubnout když čeka mimi to mi odepsala že nečeka?je to ona?

In reply to by muf20

To je taky pravda, třeba je to duševně chora osoba, co sedí doma,baví ji dělat rozruch a následně tu číst naše komentáře.  Třeba si vše vymýšlí, vždyť sem ani nikdy nedala svou fotku s dětmi. Já bych ji brala s rezervou. Jestli se ještě přihlásí,  budu ji ignorovat.

In reply to by jana03

To je taky fakt. Tak si buď ty příspěvky přikrášluje, aby byla zajimavá a nebo to je vše pravda, ale v tom případe ji musí být jasný, že nějaký ten negativní komentář přijde.  Nebo je tak jednoducha a sebestredna, že ji přijde vše co dělá, jako to nejlepší. 

Ahoj holly co se zase stalo neco s Adélou? My jsme nemocný adri angina terka od ni chrchla a ja taky :( tak Nestíhám sledovat 

In reply to by anetka1405

No ono to vzniklo tak,ze sem davala fotky,jak jdou poprvy do skolky a nejaka maminka se ptala,co ze tak brzy.Na to odepsala,ze tam je celkem osm deti ze dvaceti,ze nebudou vyjimky,tak jsem ji na to napsala ze to neni skolka,ale jesle a ze chudak ty ucitelky a ty velky deti... Na to to smazla,tak jsem ji psala k diskuzi o darcich,jestli to zase mysli vazne.A tak to bylo *wink* 

In reply to by anetka1405

No ono to vzniklo tak,ze sem davala fotky,jak jdou poprvy do skolky a nejaka maminka se ptala,co ze tak brzy.Na to odepsala,ze tam je celkem osm deti ze dvaceti,ze nebudou vyjimky,tak jsem ji na to napsala ze to neni skolka,ale jesle a ze chudak ty ucitelky a ty velky deti... Na to to smazla,tak jsem ji psala k diskuzi o darcich,jestli to zase mysli vazne.A tak to bylo *wink* 

In reply to by anetka1405

Psala,ze ma radost,ze ji vzali malou do skolky. Ze uz v pondeli nastupuje a ze nevadi,ze ma jeste pleny,ze je tam takovych deti vice. Ze to neni ze stranky financni,ze tam mala jde. Sup nejaky negativni komentar a uz to bylo :-D  

Pak jsem si vsimla ze odpovidala na komentar mamince ohledne te nevericnosti k muzum, tak neco ve smyslu,ze je rada,ze ma super chlapa a ze to nezaziva :-D  mysto toho,aby povzbudila maminku a dala ji nadeji,tak ji tak podsekne...

Hold nase "mazaci maminka"  nezklamala :-D 

Jo, holky a to ještě dopoledne reagovala, cosi o slepicích a tak, tak když jsem napsala, že je super, že se k tomu přiznává, tak tu příspěvek už není :D. Jo, ale jinak, všechny příspěvky níž. víceméně souhlasím, protože je to síííílááááá:one: 

ženy až se tu tahle osoba po 150tý znovu přihlásí a bude vás zásobovat svými moudry tak ji vůbec neodepisujte a nereagujte na ní a to pro ni bude to největší peklo. Ona tímhle žije, je to její každodení náplň frknout děti do školky a sednout k netu a čekat kdo se chytí...jí stejně nezajímají vaše rady stačí číst její příspěvky vždycky si nakonec na vše odpoví sama pani "nejchytřejší" jí jde jen o to aby jí nekdo napsal a ona se cítila důležitě že někoho ty její plky zajímají.

A to se tady nedavno resilo :-D  pak si smazala cely ucet a udelala novy, pak se pres jednu maminku omlouvala atd...a pak psala jak uz nebude nic mazat a ze se nad sebou zamyslela atd :-D  a ono ejhle..porad dokola a skutek utek a jen same bla bla bla :-D  

Kazdy jsme.najky, nechci soudit...ale toto je mazec :-D  ty ktere totu stranku sledujeme pravidelne,tak koukame o sto sest ...

Hold tota maminka ma asi plno casu davat, mazat, davat, mazat a sedet u netu...musim se to take naucit,protoze ja teda cas na toto nemam ...asi si vezmu priklad :-D 

Ahoj taky mi to hlava nebere, maminky jí odepisujou. A když se jí ty komentáře nezamlouvají tak maže. 

Taky přeji pohodový pátek a hezký víkend. :a: 

 

Tak ted jsem se musela zasmat ja :)))) i presto,ze je to spis smutne,tak ten vycet tech duvodu me fakt pobavil :)))) horsi na tom vsem je to,ze je to matka tri deti,co z nich asi tak muze vychovat,je mi zahadou :(

In reply to by lucininenka

ono to smutné je, protože diskuzní stránky jsou prostě "kecárna, slepičárna" a o tom to je, že? Lidi se sem chodí pobavit, pohádat, rozptýlit, znudit, zasmát.....každý si najde důvod proč sem jít. A jinak jak píšeš, prostě souhlas:one: 

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka