Terezka ma 1.měsíc dneska :-)

17.01.2016

Tak dnes ma naše kočička 1.měsíc tak jsem si udělala vzpomínkové video s fotkama i videama kde je první setkaní holek apod. tak kouknete davam odkaz :-) mam z ní radost jen si rikam že už je mi líto že tohle už nezažiju znova ale co :-)

To je ale kočička<3. Budeš mít hezkou vzpomínku. Máš krásné holčičky. Už chci mít doma taky dva :-)  

No a s tím jak ti je líto, že už to nezažiješ... S manželem jsme se už na začátku našeho vztahu (8 let) domluvili, že budem mít dvě děti. Nikdy jsem nepochybovala. No a teď? Jsem v půlce druhého těhu a už mi to šrotuje:-) No a manželovi očividně také, jelikož nedávno přišel, že když jsme tak mladí ( není nám ještě ani jednomu 30) tak možná s lehkým odstupem ještě jedno dáme:-) No kdybych tak viděla do budoucna. A u tebe? Nikdy neříkej nikdy. Co ty víš....

In reply to by Lilinka 89

Jo je to super ja.mam trchle videí vic bavi me to hrozně :) no u nas uz fakt dslsi nebude to bych musela změnit partnera a to nehodlsm... Chlapovo je 33 letos a prostě dalsi nechce a ja už taky ne ikdyz je mi jasny ze nejska krize přijde když mi je 25 letos.  Ale ja chtěla vzdy dve děti u nas je problém v tom ze chlap ms ještě dceru z prvního manželství a uprimne jedmou za těch 14 dni jsem na lano :D. 

In reply to by Lilinka 89

no nekdy je to mazec :D hlavne chlap je nanni hrozne mekkej tkaze ta vychova u nas je zavisla jen na me v podstate :-) no uz ne hele chlap se tak strasne boji abych neotehotnela to si nedovedes predstavit :D ale tak ja jsem takhle spokojena a idkyz cekam ze nejaka krize ze budu chtit jeste miminko bude ale to potlacim :D  jo dekuju ´moc :-)  a co u vas je vse v pohode ?

In reply to by anetka1405

Teď čekáme na ty výsledky z genetiky, ale to by mělo být v pořádku. Jinak to jde, akorát hrozně kynu...

Mám nahoře už 11kg a jak rostu a ještě do toho ta zima, tak mě kouše snad celé tělo:-( já to nechápu, jsem takovej střízlík a v těhu jsem pokaždé jak slon... Jinak prvorozený má tento týden tři roky, láska moje milovaná. Hrozně to uteklo, ale je to to nejhezčí období v životě. Já si moc neumím užívat těhotenství, spíš až potom to miminko:-) Ale nějak mám tušení, že to nebude tak hodné miminko jako náš první:-) ten byl lenoch už v břiše, a vydrželo mu to. Přes den je akční ale v noci od miminka nádherně spinká. A tenhle, řádí snad nonstop a nejvíc když večer zalehnu. Říkala jsem to manželovi, tak je z toho mírně nervní:-)  

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka