Poradite? Nevím co se děje? :-(

19.01.2016

Dobrý den. Včera jsem tu psala příspěvek,který bude pod tím co napíši nyní: Holky,poradíte? Od rána se něco děje. Je mi nevolno,bolí mě břicho jako při ms,i mám takové křeče. Neustále chodím na wc,zda se tam něco neobjeví-přičemž je ještě čas Smile Nevím,tam "dole" je to nějaké zvláštní a já si na to sama nedovedu odpověďet Sad Budu ráda,za každou Vaši odpověď. Děkuji Vám. Toto jsem psala včera.Je mi jasné,že tato otázka se bude zdát legrační,ale třeba mi i tak někdo odpoví. Chtěla bych se zeptat. S přítelem se snažíme o miminko. Toho času na společné chvíle moc není - oba jsme pracovně vytížení. Jen se chci zeptat. Já ovulaci moc nesluduji,snad jen podle hlenu - výtoku - který byl - čtvrtek,pátek,sobota a neděle. Náhodou jsme měli oba na sebe "čas" v sobotu Smile Jen by mě zajímal Váš názor,zda je možné otěhotnění. A asi jsem hloupá,ale po 15 min.jsem šla do sprchy Sad Třeba mi nějaká "dobrá dušička" odpoví Smile Všem moc děkuji.

Holky.

Ať to uvedu na pravou míru. Víte,já si spíše potřebovala o tom vypovídat. To co jste napsaly vím:-) Nejsem naivní mít po pár dnech příznaky. Bylo to o tom vypsat se a vyslechnou si vás názor... Tak se omlouvám. Já nemám nikoho,s kým si o takových věcech mohu popovídat. Promiňte mi prosím.

In reply to by jesinecka

Jestli ti to pomůže uklidnit, tak si udělej těhu test. Odpověď na něm najdeš v podstatě ihned a nebudeš se takhle stresovat .-) pamatuji si jak jsem jančila já, když jsme se snažili o mimčo, a i když mi okolí říkalo totéž, není tak jednoduché být úplně v klidu :-D takže počůrej papírek, 2 čárky - dobrý, 1 čárka - nic. Žádný duchy po limitu nezkoumej prostě buď to tam bude nebo ne. Držím palce aby to dopadlo podle tvých představ!

Ahoj, může to být naprosto cokoli, třeba i problém s močovým měchýřem nebo to je jen jiný výtok a nic víc. Lepší je to opravdu neřešit a takhle brzy to ani nezjistíš, až poté,, co by nepřišla menstruace v termínu, tak pak si udělej případně test. Otěhotnět jsi pochopitelně mohla-to jde i z jednoho styku za měsíc :-)))

Ahoj, prosím tě, uklidni se a přestň se pozorovat! Jsou jen dvě možnosti - buď těhotná jsi, nebo nejsi. A nic na tom nezměníš, jen se zbytečně vystresuješ ;) Pokud jste měli nechráněný styk, těhotná být můžeš, víc ti si nikdo nepoví...

Vzhledem k tomu, že ty nevíš, co ti je, my to taky nevíme. Může to být tisíc a jedna věc ;) Mně kupř. minulý týden jeden den bylo tak zle, břicho mě bolelo, že jsem myslela, že padnu. Těhotná nejsem. Takže i ty můžeš mít obyčejnou virózu nebo to je únava, stres, psychosomatika nebo prostě se tak moc sleduješ a pozoruješ, až jsi něco vypozorovala. Vyčkej a brzo budeš chytřejší ;)

a co takhle počkat na zmeškanou ms a udělat si test?asi takhle i kdyby jsi v sobotu otěhotněla tak nemužeš mít těhotenské příznaky,po 3 dnech fakt ne,tak se hod do klidu a počkej

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka