smazany příspěvek?

26.11.2015

Ado ty si svůj příspěvek smazala? Nebo se ztratil ? 

Holky ja to nechapu hlavne nechaou kam se m ztratili vetsina prispevku tady chapu dobre ze se adela uplne vymazala a proto se vsechny prispevky co souvisileli pod ni smazali taky? Prislo mi ze neco psala i janca03 ale uz se mi to neukazalo :\

Znam Adelu uz z jineho webu. Predvadela to same. Asi dvakrat odesla, behem dne se vratila s jinou prezdivkou a vse zaclo nanovo. Do ostatnich se navazela. Kdyz se ji nelibil neci nazor u jejiho prispevku, tak to smazala. Kazdy den nekolik prispevku o tom jak chce otehotnet atd, pak testy a pak se nastesti rozhodla odejit uplne. Vsem devcatum se ulevilo a web je zas v klidu. Adela neumi prijimat jiny nazor nez ten svuj a k ostatnim nema uctu. Svymi pripsevky me nicmene velmi bavi. Kolikrat se smeju nahlas, jak si sama urcuje jake krasne ma kontrakce a pak ji tu nekdo z oboru napise, ze na grafu nic nema a sup uz je ohen na strese. S vyvolanim porodu taky asi vi co a jak a kdy se bude provadet. Chapu, kdyby mela zdravotni problemy jako Anetka, ale to co predvadi ona je des. Na to ze bude trojnasobna matka tu resi kazdy svuj prdik a pichnuti a chova se jak nejkaka hystericka prvorodicka. Omlouvam se za tenhle prispevek, ale aspon vite, co je tahle pani zac. 

 

 

 

 

In reply to by Kacenita

jj to my už jsme všichni pochopily co je zač,kdyby se věnovala dětem tolik kolik času věnuje netu,jéje to by se měly.Nejdřív to byla Nelinka,ted Ada,určitě přijde zas s něčím dalším,měla by se léčit,to není normální,když nemá kontrolu a nemá o čem psát tak nám popíše porody,jinak čteme že jde druhý den na kontrolu,další den napíše jak bylo na kontrole,,třetí den že byla na kontrole,další den že jde za pár dní zas na kontrolu a mezitím ještě nějaký blbosti *smile*  ale fakt je že se člověk pobavil,pokud jí neodepisoval,jinak se s tebou bude hádat že jména jejich dětí jsou ty jediný nejhezčí na světě a její křivka je daleko víc k porodu než křivka té druhé,no fakt sranda*wink* 

In reply to by Kacenita

:-))) ahoj no to my všechny tady víme co je zač, myslím že má ostudu až za rohem, akorát je chudák jediná kdo to nevidí... A když už neví jak by se bránila, tak začne sprostě nadávat lidem tady, no a to mluví samo za sebe... Když zmizí odsud, je fakt že bude klid, ale člověk se nebude mít čemu smát.

jééé Adélko,to už je fakt trapný :( člověk si prostě pokecá v diskuzi a ty jí pak smažeš,proč??????Už je to poněkolikáté,je to fakt na hlavu,tak sem nepiš,dáváš sem deset příspěvků každý den a pak je mažeš,proč???Nechápu,že je ti jedno,že si někdo udělá čas odpovědět na tvůj příspěvek a ty si to klidně smázneš.Tak sem nepiš ty přihlouplé dotazy denně a když už je píšeš a tvých diskuzí se účastní někdo jiný než ty,tak měj aspoň tolik slušnosti,že to hned nesmázneš :( nechápu :00: :00: 

No já si myslím, že tyhle weby a blogy jsou právě od toho, aby se člověk vykecal z čeho chce. Mě to trochu srdce zlomí, protože v poslední době to tu vymřelo a nikdo nic nepíše a tak si člověk aspoň něco přečte. Dřív tu bylo takových holek plno, co psaly vše co dělají a co jí a kupují a jak tráví čas a normální člověk se pousměje nebo pobaví a jde dál. Nech brouka žít. Tráá dí dáá dýýý dááá.

In reply to by indoska

ale vždyť jí to nikdo nebere!!Však ať si sem píše,já jí neodpovídám na každou blbinu,ale když mě něco zaujme,tak odpovím... když takhle odpovím desetkrát a ona to desetkrát smázne,tak to přeci jen považuju za ztrátu času :( není tady jen ona,měla by si uvědomit,že ty diskuze čtou i jiní lidé,které třeba ten daný problém taky zajímá :(

Tý jo, to je táááák dospělé, vypustit z h.by každé moudro co ti přijde na jazyk a pak mazat jen proto že ti to někdo okomentuje tak, jak se ti to zrovna nehodí. Když zakládáš diskuzi, tak musíš počítat i komenty. Ale co už to tady bylo tolikrát, nemá cenu se nad tím pozastavovat. Každý kdo sem chodí už ví, s kým má tu čest:n: Teď bych doporučovala opět si upravit přezdívku a začít na novo. Jo a jak říkáš, že už psát nebudeš, myslím že to mnoha lidem tady srdce nezlomí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka