Zdravím všechny snažilky

09.10.2015

Ahoj snažilky. Už od Vánoc mluvíme o dalším miminku a vypadá to, že se mi konečně podařilo manžela zlomit :-). Snad si to zase nerozmyslí. První otěhotnění nám zabralo skoro rok a k tomu ještě potrat v 11 tt, tak mám docela strach z toho, jak to půjde tentokrát (roky přibývají :-( ).  Přihlásila jsem se do orientálních tanců, prý to pomáhá pěkně uvolnit pánevní dno. Taky bych chtěla začít s vitamínama, před prvním těhu mi dr doporučil pregnium, a taky jsem četla jenom samou chválu na fertility blend, znáte někdo? Všem snažilkám pevné nervy a psychickou pohodu :a: 

Ahoj holky :a: Ja za sebe musim doporucit doplnek stravy Fertility Blend. Doporucila mi ho gyndarka, ze je to klinicky testovane, kdyz jsem patrila mezi snazilky. S chlapem se nam nedarilo, pracovala psychika, nervy... Vzdyt to znate :00: Milovani sice bylo krasne, ale ne a ne otehotnet :sex: No a po uzivani Fertility jsou z nas konecne stastni rodice :cc): :h: Zkuste to taky, holky, doporucuji :one: 

Budeme držet palce, my se s přítelem snažíme o miminko už od ledna, posledni tři měsíce beru fertility blend, a vypada to že se zadařilo, zatím jen tří dení spoždění a na testu nic, ale mohlo by :) tak drřím palečky ať se brzy zadaří :)

In reply to by Maminka Samuelka

Tak držím palce aby se brzy ty // ukázaly :-). Tan fertility Ti doporučil Dr., nebo sis to koupila dle vlastního uvážení. Pokud se brzy nezadaří, tak do toho asi taky půjdu, ikdyž je fakt, že s Dr.jsem konkrétně ten fertility neprobírala. 

Dej pak vědět, jak se daří. zatím :a: 

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka