Vánoce - dárek pro 4 letého

21.10.2015

ahoj, bylo to tu tisíckrát..ale nějaké tipy co pro čtyrletého klučinu? Má období kdy rad různe vyrabi, s lepidlem, nuzkama...porad by neco vymyslel. Hracek ma plno a tak by to chtelo neco jineho...samozrejme si vystaci s obycejnym papirem, nuzkama a lepidlem, ale neni nejaka sada, pro tak male deti...

pripadne budu rada i za jine tipy...dostane Chevu, rad i stavi..

Kliknutím vložíte smajlíky:

dekuji vsem...kolo i lyze dostal loni, no premyslime o takovem tom pracovnim stolku, pro kluky..naradi apod.sicu uz ma, ale ten stolek je mozna dobra volba..jen me zarazi ze je to pomerne nizke?? nemate nekdo?

Je to mazec..chci mit letos uz vse nakoupene v predstihu, letos uz je i mala vetsi, tak darky bude vnimat i ona :), a pak to shanet na posledni chvili...

Dekuju vam vsem :a: 

souhlasím s hot wheels .. ty dráhy jsou i docela složité na postavení, pokud má rád chevu :)  u nás ted zácína frcet malé lego 

U nás se budou kupoval lyže a sportovní vybavení :) Jinak teď docela frčí transformeři a autíčka hot wheels :)

u nas vedlo a vede sportovni vybaveni, takze v tomto veku vedly brusle a kolo , o rok pozdeji lyze. 

Ahojky,ua mě doporučuju Albi tužku :) Je fakt suprová a vyhraje si s ní i náš tříletˇák,i když původně byla kupovaná pro šestile´táka :) Navíc je takový ten dárek,co využije i do budoucna-knížky k ní neustále doplňují a jsou tam knihy pro malé i pro větší :) Děti jsou zní nadšené :)

V lednu čtyřletému synovi budu kupovat už kolo se šlapkami,taky rad vyrábí takže barvy na sklo,modelinu velkou,nějakou masinku,autíčka,Knizky,lego...a taky se ráda inspiruji od ostatních :-) pro ty holky je to takové snazší:-)

In reply to by dellyska

jo?V čem?Já když jdem na oslavu k holce,tak nikdy nevím,co koupit :)))) Panenek mají miliony-stejně tak jako kluci autíček,Lego bere každý a takové ty vyráběcí věci jsou pro všechny :) takže já jsem vždycky v koncíh,když mám vymyslet něco pro holku :)))

In reply to by dellyska

no tak to je jediný,že se auta nedají převlíkat :) ale zase se k nim dají dokoupit různé jiné doplňky-garáže,myčky,silnice,různé dráhy,pro vláčky koleje atd. Je pravdou,že třeba dětská líčidla bych teda nekoupila,protože s tím nesouhlasím a nelíbí se mi to... co se týče poníků a podobných blbinek,tak holce koupím poníka,klukovi dinosaura :) co se týče korálků,tak já kupuji klukům ty zažehlovací,co se z nich dělají obrázky-šablony jsou i klučičí,takže v tom tky nevidím problém :) mě to přijde prostě stejné,těch blbin je všude tolik,že se opravdu dá vybrat pro obě pohlaví stejně :) naopak třeba Lega a vůbec stavebnic je podle mě víc pro kluky než pro holky :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky