Naše cesta za druhým miminkem......

22.09.2015

Všechny tu po delší době opět zdravím. Ty, kteří mě znají ví, že doma máme již 5letého chlapečka Tomáška.....a od října 2014 se mu snažíme společně s přítelem pořídit sourozence....Bohužel se zatím nedaří a cesta není zrovna jednoduchá.....s otěhotněním u nás není problém...problém nastáva vždy až potom.....poprvé jsem otěhotněla v listopadu 2014....těhotneství skončilo začátkem ledna -samovolný potrat. Hned poté jsem otěhotněla v březnu.......kde těhotneství skončilo - revizí 27.5. 2015.....podezření na molární těhotenství - v děloze se tvořila jedna bublinka za druhou....Mola se nakonec nepotrvrdila...ale dr. při pohledu na utz sám trvdil, že nic takového v životě neviděl....byla nám doporučená na chvíli pauza....nyní chodím na časté kontrly ohledně štítné žlázy - od 12 let trpím sníženou funkcí šítné žlázy....tak se hlída aby horomony neblázinly a vše bylo v pořádku.....Na dalším ,,snažení" jsme se s přítelem domluvili od nového roku..... já mám ted novou práci po které jsem vždy toužila a moc si to užívám...ale i tak už se moc těším až to vyjde....zbývájí nám tedy ještě 3 měsíce na ,,přípravu" aby vše dopadlo co nejlépe....ikdyž přírodě neporučíš - to já vím. Jen jsem se chtěla optat co Vám třeba pomohlo pro otěhtnění  a hlavně proto aby vše pak dopadlo co nejlépe??? Je to možná hloupá otázka....ale já se prostě chci co nejlépe fyzicky, zdravotně i fyzicky připravit pro další snažení....psychicky si myslím,že to zvládám....jen jestli to příště zase nevyjde bude to už asi trochu horší......život mi toho už hodně vzal(nemyslím tím ted jen ty nevydařené těhotenství, ale i jiné rány života), ale také mi toho hodně dal.....a já ten boj o ten další dar od života hodlám vyhrát :a: :one: *smile* 

Ahoj, jestli můžu, tak bych ti doporučila GYNEX. Jsou to přírodní kapky, které užíváš ty i přítel a vhledem k tomu, že jsou to jen čisté bylinky, tak neublíží. Sama mám zkušenost a po doporučení ostatním  - výsledek 3 těhotné nebo novopečené maminky....:one: 

my mame 3,5 dceru, ktera nam trvala pul roku. Tehu az na nevolnosti bez komplikaci a pohoda. Po druhe jsem otehotnela v zari 2013 napoprve. Bohuzel to skoncilo na konci listopadu v 9tt zamlklym tehu a naslednou revizi. Bylo nam doporuceno pockat 3 mesice. Zacala jsem pit nosifol a znova to zkusili v unoru 2014. Otehotnela jsem v dubnu 2014, dr. mi nasadil utros, ale malou davku a opet to skoncilo spatne v cervnu v 9tt zamlklym tehu a revizi. Pak jsme byli poslany na ruzna vysetreni (genetiky, hematologie, imunologie) a nic se nezjistilo. Zadna pricina. Doporucili nam pockat 6 mesicu. Mezitim jsme se vzali a uzivali si. Potom jsem otehotnela zacatkem prosince 2014, ale jako tehotenstvi jsem to nepovazovala. Byla jen prazdna dutinka bez zl.vacku a bez embrya - anembryomola. Takze v lednu jsem zacla krvacet a cekala me treti revize. Ale jak jsem otehotnela, tak mi dr. opet nasadil nizkou davku utrogestanu na udrzeni. Nedalo mi to a zmenila jsem dr. se kterym jsem naprosto spokojena. Tudiz v lednu revize a bylo nam doporuceno pockat 6 mesicu. Po 6ti nedeli jsem byla na kontrole a vse v poradku. Zacla jsem pit opet nosifiol, k tomu kontryhel na lepsi sliznici aby melo mimi pripraveny pelisek a brala jsem femibion. S manzelem jsme to probrali. Rikam 2x jsme cekali po revizich a pos*alo se to. Rikam, tak ted cekat nebudem. Bud to vyjde nebo ne. Takze jsme zacli se snazenim v breznu a ja hned na prvni pokus otehotnela. Sice zacatek tehu nervy, ale dostala jsem vysokou davku utrose 2-2-2 a modlili jsme se. Nyni jsem 28+2 a cekame chlapecka. Hlavne jsem na tom byla lip psychicky u noveho dr. Tamten delal hned na zacatku utz a nic nevidel a uz me strasil a ja pak byla z toho v pr... tenhle utz nedelal, ale vzal mi krev a az potom delal utz. Takze me i uklidnoval a tak. Preji at vam to brzy vyjde a muzes se radovat z // na testu :) . Mej se krasne :a: 

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka