zpět z ozev

09.05.2008

Ahojky holky tak jsem tu nevím zda mám dobrou nebo špatnou zprávu :? ale asi dobrou už to bude :||): co nevidět :qu: :qu: :qu: . když mě sestřička natáčela tak jsem měla stahy že se sama divila a raději mě poslala dolů k primáři na kontrolu. mimísek je v pořádku :one: dr mě prohlédl a říká kdyby jste měla termín nebo byla po tak už vás domů nepustím :w: :w: :w: :w: takhle mě domů pustil jsem otevřená na dva cm a prý se to opravdu připravuje a taky mi řekl že když se projedu tím autem dom tak že se tam možná moc neohřeju že mi může prasknout voda a pojedu hned zpět říkal že to vidí nejdéle na neděli to je skvělý ne :qu: :qu: :qu: :qu:
nevíte někdo náhodou co Johana dnes měla nástup do porodnice??????????

Ahojky,
tak to ti přeji, aby ti všechno dopře dopadlo. Docela ti závidím, já už bych taky ráda rodila. No musím si ještě 6 týdnů počkat. Tak se měj hezky a brzy se s mimiškem ozvěte :a:

Jééééé tak to se fakt máš, závidím ti to, ale samozřejmě ti to přeji :k: Já jen,že už bych chtěla taky, ale vím, že mně se tam dole nic nechystá :r: Tak nám pak dej vědět, až to nastane, držím palečky :one:

Sisinko, tak to je paradni :qu: :qu: Uz se dockas. Ja ted uspala maleho a pujdu povesit pradylko. Muzik my odesel do prace na sestnactku, tak budu az do rana sama doma, teda s psikem a Jarouskem. :s:

In reply to by Veerca111

jé ještě že je tam máš aby jsi se nebála je to skvělé já už bych jela hned né že bych nic necítila ale ještě to není to pravé kdyby něco tak ti pak písnu ju

In reply to by VymazalovaKaterina (neověřeno)

napsala jsem ji sms a pkud to svoli, tak je se hodim. Porod nevim jaky mela, ale asi nic moc. Museli ji dat epidural, neotvirala se a mela bolesti. :-( Ale nakonec to zvladla statecne, holka nase. :-)

:cc): :cc): :cc): Tak to je přece paráda :qu: !!!Takže se pěkně nachystej :one: a už dělej jen samé příjemné věci :c: a čekej na svého mimíska :||): :qu: :h: !!! :a: :a: :a:

In reply to by VymazalovaKaterina (neověřeno)

jejda jen jsem litovala že je nemůžu rozchodit a musím ležet když mě odpojila tak se mi i špatně vstávalo. já je totiž cítila už od půl druhé v noci kdy mě to vzbudilo a já nemohla usnout až do půl čtvrté co ti budu povídat

In reply to by VymazalovaKaterina (neověřeno)

Kati unás na městečku kde bych si ji asi měla nechat udělat mislím že ji nedělají ani v Pelhřimově to víš zapdlé městečko na vysočině co by jsi chtěla

In reply to by VymazalovaKaterina (neověřeno)

jé udělám si z něj thajku :s: :qu: no to by musel být doma je v práci a vidím to že přijde až večer pokud nebude must kůli miminku dřív ale to by bylo dobré

In reply to by VymazalovaKaterina (neověřeno)

Kati unás na městečku kde bych si ji asi měla nechat udělat mislím že ji nedělají ani v Pelhřimově to víš zapdlé městečko na vysočině co by jsi chtěla

Jejda tak to budu moc držet pěsti :||): Já jsem dnes byla taky na ozvech a objednali si mě hned na zítra na kontrolu,že nám to srdíčku ťuká nějak moc rychle :? Taky mi asi dr udělal Hamiltona,řekl mi jen,že udělal nějaký hmat,který by to měl rozjet,ale zatím nic :( Tak doufám,že do té neděle to budu mít taky za sebou,už se na malou mooooc těšíme :/;x: :k: :k:

In reply to by Barbucha

jé tak to mě žádný hmat nedělal asi není potřeba či co fajn kdo dřív já bych to brala klidně už dnes moc se těším ani nevíš jak vlastně asi víš když taky už čekáš že už tak ti držím palečky ať se ti to rozjede :one:

Ahoj Sisi, tak to je super zpráva, ne? :one: vždyť ty už budeš mít své mimi hodně brzy u sebe :||): .Johanka, to nevím :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky