Dnešní kontrola

01.09.2015

Ahojky kočičky moje,tak dnes kontrola u Dr. dle ms jsem 6+3, ale dle UTZ jsem 6+6, bohužel měl dr. tak natočený monitor, že jsem tam neviděla, ale nechal to tam na obrazovce, abych tam viděla, když jsme se bavili co se mnou dál. Mimi má 11mm, srdíčko vše ok. Jen musím na genetiku, kvůli mé nemoci a špatné genetice, již mám vystavenou neschopenku pro vysoce rizikové těhotenství.Jen jsem byla nějak v šoku, jelikož dlouho nemluvil a já z toho byla paf, že je něco KO, že jsem si zapomněla říct o fotečku . další kontrola za 3 týdny

Jéé,Péti,zase sem po delší době nakukuji,co nového a tak a nemůžu uvěřit vlastním očím..Vím,že po tom všem,čím jste si prošli není ještě úplně ta pravá chvíle ke gratulacím,ale i tak mě zpráva o tvém těhu strašně moc potěšila a tak odteď budu nakukovat častěji a budu doufat,že budou přibývat jen dobré zprávičky,fotky pupíku,fotky z UZ a týdny poletí jako voda,až se to vaśe štěstíčko narodí..Posílám hodně sil vám a hlavně tomu malému v bříšku :h: 

Tak to je super, budu nadále držet pěstičky.A modlit se aby tam byla ta holčička a vše pokračovalo na 1x .

To jsou supr zprávy, mám velkou radost! Už to, že další kontrola bude až za 3 týdny je super, když se gynekologovi něco nezdá, vetšinou dá kontrolu dřív ;-) s tou genetikou moc držím palce, ale celé tohle těhotenství je tak zázračné, že prostě věřím, že to dopadne dobře :-) držte se!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka