tááák, po 6ti letech znovu se přidávám mezi snažilky

08.04.2015

Tak jsme se s manžílkem rozhodly že konečně po více jak 5ti letech pořídíme té naší princezně sourozence po kterém už nějakou dobu tak touží.Schválně,jak dlouho nám to bude trvat :s: .Zkončí MS a jdeme do toho.Držte palečky,chtěly bychom mimi na jaro :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak se hlásím už po více jak 6ti letech snad k těhulím.V neděli se potvora konečně neukázala a // se konečně ukázaly na testu.Teď už jen netrpělivě čekáme na čtvrtek na výsledky z krve u paní doktorky :-D

Tak přeju ať se zadaří co nejdřív. Nám se druhé povedlo hned na první pokus. Děti jsou od sebe 5 let a dva měsíce a ze starší dcery je úžasná chůva a pomocnice, která nedá na malého brášku dopustit. :dance:

Ahoj holky tak já jsem natom podobně. Snažili jsme se od října a povedlo se to az ted. Mám doma 5leteho prdolu :///: a ten vysel snad hned na prvni pokus, ale stím druhým mimi to bylo nějak těžšší. Tedka jsem asi v 6 týdnu.

Přesně to samé jsem chtěla napsat já :s: . Snad budeš úspěšnější, než my-snažíme se skoro tři roky a nic. :n:

In reply to by xenia

Hmm,tak to mě mrzí,to už se my zdá docela dlouho :( ,záleží kolik máte na sebe s manželem času.My ho mít moc nebudem kvůli práce. Prý to chce trpělivost a moc na to nemyslet,i když je my jasné že je to těžké.Držím palečky ať se co nejdřív zadaří :|P:

In reply to by bubli2

Mame i nemame cas.Pracujeme hodne, mame kazdy 2. prace, ale na sebe jsi cas najdeme.Spis pak jde o chut, vzhledem k unave, je to nekdy tezke.Ja nikdy problem nemela otehotnet do par mesicu, ale za tech 6. let od posledniho tehu se asi lecos zmenilo.Clovek nemladne, ale verim, ze pri trpelivosti to pujde.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No nevím jakou máte s manželem práci a jak zvládáte noční.My děláme oba na směmny já 3 a manžel 4 je na šachtě.Máme 5ti letou dceru a musím říct že je to fakt záhul.Hlavně co se týče hlídání.Pořád běhá mezi babičkamy a jsme rádi že nám vychází aspoň hlídání natož být spolu.Chceme právě miminko a pak se odstěhovat pryč.Koupily jsme si v loňském roce baráček,kde se chceme až se mimčo narodí odstěhovat a dcera aby tam nastoupila do školy.

In reply to by bubli2

Ja pracuji ve zdravotnictvi a mam denni 8hod. a pak kdyz mam i nocni sluzbu taham do 7do rana( jsem vpraci a pak na telefonu, ale treba ted ve stredu jsem spala souvisle asi 3hod.) a druhy den mam opet 8hod.
Manzel ma flexibilni praci, muze pracovat z domu, ale na 1.-2. dny je v Praze, coz znamena hodne casu v aute- cca 4-5hod.z OPavy.JInak cestuje hodne, ale spis pak HK ci Pardubice anebo Morava.Nekdy je zbyty jak pes.Do toho jsme zacala stavet barak, at dite nastoupi uz do skoly tam, tak snad stihneme co mame.Takze vikend se zcela rozbijeme fyzicky, teda zatim hlavne manzel, ale posledni vikend uz jsme po nemoci pomahala i ja.Dite nam pomaha hlidat pani, nase tetinka, jinak by to neslo, potrebovali jsme pomoc- u nas babicky funguji, ale s tim, ze dite je 300km od nas, jako ted.Jedeme v kvetnu na nosni mandle, tak potrebujeme , aby byl zdravy, tak je ted bez skolky.Tak drzim palec at Vam to dopadne lip nez nam. :one:

Tak držím :one: taky jsme do toho bouchly podruhé a ejhle po necelých 3. měsících jsem otěhotněla, jsem teda hodně na začátku teprve 5tt ale snad bude vše ok. a mimi poroste jak má :dance: :h: doma máme 5.letou žabku a už je vidět jak je moc sama :D :P takže čekáme krásný dáreček pod stromeček :€s€: :h:

In reply to by bubli2

Moc děkuji :c: snad i Vám se brzy zadaří :one: Jinak dneska jsem se dozvěděla že zítra mě čeká první UTZ tak jsme stoho i nadšená i mám strach jak tam ta fazolka roste a prostě vše kolem :D :h: :00: No asi dneska neusnu ani :///: Však naše malá už dáávno chce sourozence, ale maminka měla pořád čas :s: Ale te´d i já sama citím že to není oni s jedním dítkem :dance: tak :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky