Jsou nám 2 měsíce !!!

09.05.2008

Ahojky maminy, tak dnes má náš Vojtíšek přesně 2 měsíce. Děsně to letí. Je to šikula, už krásně pase koníky a pěkně se řehní :) :) :) . Chci se zeptat, jak často jste s mimískama zvaní do poradny. My jsme byli v 6ti týdnech (5490g a 57cm) a teď půjdeme až ve 3 měsících. Tak bohužel neznám míry jak rosteme :( . Mějte se krásně a užívejte sluníčka :a: . Přikládám pár aktuálních foteček ;) ;) ;)

moc pekne fotecky, juuu tak to jdete za dlouho i kdyz my taky chodili co mesic a rikali jsme si jestli to neni malo, kdyz byl nejaky problem tak jsme radeji zavolali :a:

ten uz je velikej! my uz budem mit tri mesice a taky sme byli v 6tydnech a pudem naprvni ockovani ve trech mesicicch. a to mi prej pride pozvanka

já mimi ještě nemám tak neporadím ........jen chci pochválit ty tvé klučiny jsou rozkošní :one: a ty nádherné očička ti se vám povedly

Ahoj Ajčíku, oba kluci jsou fešáci, Vojtíšek vypadá jako pěkný pohodář :c: Jinak my jsme byli na kontrole u dětský dr. taky v šestinedělí a pak až v těch 3 měsících a pak do půl roku se chodí po měsíci ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka