Juchůůůů+Pražandy...!!!:-)

09.05.2008

Já budu tetáááá...Jupíííí:-) Jo a Pražandy,můžu se zeptat,do kdy se má ségra přihlásit v porodnici v Praze?Ted by měla být 4+6tt.Děkuji..:-)

Ahoj, já jsem registrovaná v Motole.Registruje se tam od 12tt, tak jsem tam hned naběhla v tom 12. Po mě přišla holka, která má termín jen o měsíc dřív než já a tu už nevzali, že mají plno. Jo a moje kamarádka, ta byla se registrovat v 18tt a v Podolí, U Apolináře a ani v Motole jí už nevzali, tak nakonec skončila v Hořovicích.

tak ještě jednou...jen malé doplnění...v Podolí je to už tak , že nemusíš mít průkazku, ale stačí lékařské potvrzení těhotenství....mají hodně plno, tka aby nebylo pozdě i v otm 12 tt...Je asi dobré prošmejdit stránky, kde aktualizujou info...Podolí má www. upmd.cz, a Apolinář tuším www.apolinar.cz ...MOc gratuluju a přeju at je vše v poho....

Gratulace teto,tak v praze to je s porodnicema docela prekerka,beru to podle sebe.Ale apolinař,podoli maji registrace uz kolem 12tt,Krč uz je na tom podobne,ja budu rodit v krci a byla jsem se registrovat kolem 13tt.Jedina porodnice kde se neregistruje je Vinohradska.Jinak vsechny info ohledne registraci si muze najit na www.porodnice.cz :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky