Prohlídka porodnice -Ostrava

07.05.2008

:!k: Tak jsme se dnes s mužíčkem byli kouknout na porodnici ve které chci rodit našeho bobka :cc): a jsme vcelku zpokojení :qu: jen se budeme "modlit" ať jak bude náš den D :w: nemají STOP STAV,prý se to teď stává ale trvá to třeba 1 den.Tak uvidíme.Je tady nějaká mamča která chce rodit v této porodnici?? :one:

no a nechceš rodit v Havířově? Máš to kousek, jsem Z Havru. Můj Dr. mi furt doporučoval Vítkovice, že je to tam super, já riskla Havířov a byla jsem velice spokojená. Navíc je tam vše nové, je to prý nejhezčí porodnice v ČR , říkali to v TV. Personál taky super :s: :one:

In reply to by dupka

Když já nevím,to je těžko!! někdo rodí tam a a jiný jinde a každý chváli nebo nadává a pak do té stejné porodnice jde jiná a je spokojená a jiná nadává :cc): ,dle mě je to na personálu který právě slouží a snad i na tobě jak ti porůdek probíhá....gratuluji k miminku sice pozdě ale přece

In reply to by lucie a rosta

...díky. Na Havr byly jen stížnosti , já vím, ale fakt taky závisí na rodičce, jak Ty na ně, tak oni na Tebe a to je všude...si nevybereš, ale co s etýče Havru fakt nemusíš mít strach, odkázala jsem tam holky azatím si žádná nestěžovala a navíc je to Baby friendly hospital, takže hodně pomáhají s kojením. Dostaneš Klnik box s dárekčky, a taky Ti dají upomínkový papír, který doktor a asistentka Tě rodila :dance: :one: tak kdybys tam šla, a nebyla spokojená, tak mi můžeš přijít nabančit :///: :a:

já tam budu rodit!!! uz jsem tam rodila pred 4 lety,ale ted se tam taky pujdu mrknout,jak je to nové. Tenkrát jsem mela stestí,rodila jsem sama,takze v tom pokojícku a ne v boxu,ale ted jsou krásné prý i ty boxy. Jinak me rodila ta nejméne sympatická doktorka Tvaruzková,je sice nepríjemná od pohledu,ale jak ke me prisla a promluvila,slo to. Jinak tam jsou strasne vsichni ochotní a milí. :one:

:cc): :cc): :cc): Já teda nevím :? ,ale když tam přijedeš a bude mimi na cestě,tak Tě snad nemůžou :n: poslat pryč,nebo jo :O ???Raději na to nemyslet :n: !!!Určitě to bude v pohodě :ww: :one: !!!Hlavně se nestresuj :n: dopředu :!k: !!! :a: :a: :a:

In reply to by ined77

No na to zda tě můžou poslat jinam když už rodíš jsme se ptali a řekli nám že když přijedem tak nás nikam nepošlou dokud tě nějaký dr.neprohlédne ,a pokud bude porod na spadnuti tak porodím tam a pak převezou jinam,prý pododit se dá i na chodbě ,ale jak jsou plné pokoje tak je to pak problém!a převážejí do jiné nemocnice.Tak snad to nebude náš případ. :cc):

In reply to by lucie a rosta

JJ taky musíme do porodnice předem ještě zavolat jestli nemají stop stav,když to na mě přijde tak budeme nejprve volat jak to tam mají a když budou mít stopku tak budeme muset jet jinam, ale já jsem ze severu čech tak Ostarava jde mimo nás.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka