Já už chci mít taky nufinku u sebe!!!

08.05.2008

Holky, já už se nemůžu dočkat naší nufinky, termín mám zítra podle utz a pak 13.5 podle PM, ale nic nenasvědčuje tomu,že porodím,jelikož mě nic nebolí, tak se asi ani nic nechystá. No snad se i já brzy dočkám a budeme mít naší malou nufinku venku zdravou a v pořádku :h: .Dívala jsem se na fotečky ze 4D utz a porovnávala je se svými, když jsem byla malá a říkala jsem si komu tak bude podobná.Tak sem dám jednu fotečku pro porovnání. Zjistila jsem, že jak miminko vypadá na utz z 3D nebo 4D utz,tak je opravdu stejné i ve skutečnosti. Myslíte si,že mi nufinka bude podobná? Zdá se mi, že z profilu bude po mně a zepředu po tatínkovi, ale tatínkovu fotečku nemám, aby jste to mohli porovnat.Tak hezký večer holky :a: . Já jsem už od včera dojatá z miminečka lunetky a už se moooc těším na tu naší nufinku a na to, jak budeme s lunetkou drandit s holkama v kočárku :/;x: :\x: :h:

Ahoj teto Kasandro!!! :a:
Neboj, neboj - bude to jiz coby nevidet! :||): Jiste se sve male Nufinecky jiz brzicko dockas ... Drzime palecky a myslime na Tebe.... :one:
Jinak - muzu Ti rict, ze kdyz sem porovnavala fotecku z posledniho 3D UZ, tak sem zjistila, ze si Lucinka uz vazne byla dosti podobna jako je ted v realu - takze je docela mozny (jak se koukam na Tebe), ze Ti vazne podobna bude!!!! :dance:
SHARANE

In reply to by sharane

Ahoj Šárinko a Lucinko :a: :a: :a:

Jsem ráda, že se Vám daří dobře a že malinké tak chutná :one: Tak to má být, spokojené miminečko i maminka :k: Já už bych tak chtěla chovat to naše miminko, ale vůůůbec si to neumím představit, že na mě bolesti přijdou,že budu rodit a že pak budu mít nufinku v náručí. Připadá mi to neskutečné a až se tak stane, tak tomu snad pořád neuvěřím :h: A děkuji za hodnocení podoby :) My už jsme na ní hrooozně zvědaví :||):

In reply to by Kasandra

Copak Lucinka - ta by svou maminku nejradsi spapala (a uz se o to taktez parkrat pokusila - mam uplne od ni okousane po kojeni bradavky ... je to muj maly savec-dravec).
Kasandro, Tvoje pocity chapu - ja si to taky nedovedla absolutne predstavit: vlastne jeste i v porodnici mi neprislo, ze si jedu pro miminko - porad se mi zdalo, ze sem tam jako ze na zkousku - a kdyz Lucinka vylezla na svet, tak sem tomu i nasl. den po porodu stale jeste neverila - ze to je MOJE miminecko!!!! Ale az ji budes mit u sebe a nejlepe - krasne u vas doma, tak vez, ze UVERIS!!!!!!!!!!!
Posilame pusinky vam obema:
SHARANE+LUCI

Ahoj Kasandro,ani mi nemluv,já už bych taky chtěla mít malou u sebe,nehledě na to,jaká už je to s tím mím "bubnem"otrava :s: Dneska jsme to s manžílkem chtěli trošku rozpohybovat,ale asi to nezabírá :c: .Zkusili jsme i delší procházku a nic.A nejhorší je,že všichni pořád píšou a volají co jako teda,ale některým se prostě nechce ven :s: :s:

In reply to by Barbucha

Jsme na tom stejně :c: Už jsem netrpělivá a už bych to chtěla mít ve zdraví za sebou a mít zdravou nufinku už v náručí. Jsem koule, 26 kg navíc :00: a mám otoky nohou jako blázen,že se nevejdu do bot. Ale jinak mi nic není :n: No snad to na mě přijde z ničeho nic, pořád v to doufám, měla to tak i moje mamča a to rodila 4krát a nikdy jí nic nebolelo, jen to na ní vždycky večer přišlo a do 3 hodin od bolestí jsme byli všechny děti venku.Tak mám ještě naději,že nufka přijde na čas :one: Moc v to doufám, hlavně at máme miminečka zdravá :h:

In reply to by Barbucha

JJ já taky, tak snad nám to vyjde, ale u mě je problém ten,že mám toho streptokoka :r: Takže 4 hod. před porodem mi musí dát antibiotika, takže snad mi to stihnou dát, at nemusí dělat něco s nufinkou, to bych hooodně oplakala...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka