Já už to asi nedám

23.02.2015

Teda nevím jak vy, ale druhé těhu prožívám mnohem víc než to první. U prvního jsem lítala jak drak, břicho nebřicho a teď mám do mateřské ještě cca měsíc, 10 Kg nahoře a jsem úplně hotová.

Ahoj, ten měsíc Ti uteče jak voda ;) a 10 kg je v pohodě. Já přibrala druhé těhu 16 kg :s: a nějak jsem to nehrotila ;) d

Ahoj, neřeš prkotiny - 10kg je zcela normální, spíš nízký přírůstek na váze. Držím palce, ať je ten posl. měsíc pohodový. Ale promiň mi to, ale spousta lidí tady řeší tedy mnohem závažnější starosti-tím tedy nechci shazovat tvůj příspěvek, ale když jsi šla do těhotenství, tak jsi asi mohla čekat, že to nebude "jako bys nebyla těhotná" a že bys porodila pomalu za chůze a všechno pokračovalo dál jako bys ani těhotná nebyla. Je to zátěž pro tělo, pro organismus, apod., buď ráda, že nemáš nějaké větší komplikace, že jsi zdravá a všechno je tak, jak má být. :€s€:

In reply to by Keltka

Právě, že mě samotnou překvapuje, jak mě to zmáhá...bylo to myšleno spíš jako konverzační téma, navíc to, že nemám komplikace nebo neznamená, že si nemůžu postesknou i když jsem věděla do čeho jdu.

In reply to by Cvrček2014

Ahoj, tak to chápu. :€s€: Na konci těhotenství je to asi těžké pro každou těhulku. Spíše jsem to myslela tak, že se tu řeší někdy horší problémy a že na 10kg příbytku na váze si stěžovat je spíš legrační. :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka