Jak je to s pargrafem na chlapa?

09.02.2015

Ahojky,
můžete mi prosím poradit jak se to dělá když mám plánovaného CS a musím nastoupit den před do porodnice tam budu pak dalších 6 dní tzn to už je 7 dní a pak mám doma dvě děti syn hraje hokej dcera chodí do školky a paragraf je prý jen na 9 dní já potřebuji chlapa doma ještě aspoň týden po porodu příjde mi to na palici jak jste to řešili vy??????

v době,kdy budeš v porodnici,bude chlap čerpat ošetřovačku na tebe,nesmí jí čerpat na děti :n: ve chvíli,kdy nemocnici opustíš mají správně paragraf ukončit (a fakt si to hlídají),chlap tudíž musí buď na den do práce a nebo dovolenou a pak si vyřídíš další ošetřovačku na tebe buď u gynekologa nebo u praktika-tudíž může čerpat dvakrát devět dní ;)

jak budes v porodnici daji mu paragraf na tebe,nektere nemocnice při propousteni paragraf ukoncuji nektere ne.a pak se domluvit s pediatrem a vzit si osetrovne na jendo z deti.a mezi paragrafy musí byt den kdy chlap pujde do práce nebo si veme dovcu,nejde ukoncit jeden paragraf a hned další den napsat novy. a pak jde ještě mit paragraf na tebe jak dlouho chces,ale proplati ti jen tech 9dnu,zbytek vam neproplati.

Osetrovne panovi daji na 9dni,pak je to na domluve s lekarem je mi jasne ze potrebujete aby byl dyl doma..muze vzit eventuelne pak i na deti ;)

In reply to by Kamijka

Tak to je k prdu. Ale jak pise nekdo vys, tak zkusit vzit na deti... Domluvit se s doktorem a hlavne treba zkusit sefa. Ted jsem treba koukala, ze napr skoda auto poskytuje nejake volno pri narozeni ditete jako zamestnanecky benefit. Aspon to tak myslim psali na webovkach... Tak pozjistit, jestli neco takoveho lze vyuzit :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky