Info o nás - kdo si mě pamatuje

22.01.2015

Ahojky prdelky,
zdravím v novém roce, jen info pro ty kdo si mě ještě vůbec pamatuje:

Můj počet potratů se zvýšil na číslo č. 8. Jelikož mám z genetiky výsledek karyotyp s reciprokou translokací mezi chromozomy č.3 a č7. vypadáto, že potraty probíhají díky tomuto. (chytré moje tělíčko) pokud by to přežilo mohlo by být mimi postižené.

Normálně se mrouskáme dál a buď to někdy vyjde, či budu nadále potrácet. Prý by bylo lepší kdyby se nám to povedlo a byla to holčička, jelikož holčičky přijímají geny po otci a ten je naprosto zdráv,tak nevím, zda si to mám přebrat tak, že jsem 8x čekala kluka ?

ADOPCE:
co se týče adopce, tak psychotesty máme za sebou a prošli jsme, teď čekáme na výzvu na přípravné kurzy, a každý den lítam jak blbec ke schránce, jestli tam už něco není....

V CARu máme poslední 2 mrazáčky (blastule), říkala jsem manžílkovi, že mě dosti hryže,co když to jsou ty poslední 2 pravá? Manžel už o tom nechce ani slyšet, že je to další vyhazování peněz, což chápu.

na červenec (4.té výročí svatby) máme zaplacenou dovolenou v Paříži,tak doufám, že se tam ti teroristi teď vystřílejí a už tam budu mít klid :-D

Ahoj Fucipátko, přišla jsem si tě zkontrolovat :h: Myslím na tebe a pořád věřím, že se to vaše přirozeně povede :kiss: gratuluji k pokroku a ať je pro vás tento rok šťastný :h: :k:

In reply to by Karol89

Ahojky prdelko, byla bych ráda, kdyby bylo bio miminko.... Teď již máme jednu přípravku za sebou ohledně adopce a další nás čeká teď od 2.-4.4. byl to strašný opruz, člověk se tam nedozvěděl nic nového. Zbytečné 2 dny volna a s cestou, ubytováním a jídlem jsme v tom byli přes 4.000 :-(

In reply to by fucipe

Ahoj, moc ti přeju, aby vám adopce vyšla-abyste konečně měli své vysněné miminko. Peníze jsou hrůza, ale nekoukej na to zase až tak tolik. Vím, že tolik peněz zamrzí, ale například já dojíždím někdy kvůli tomu, že jsem z jiného kraje, než je můj manžel - na úřad nebo kvůli něčemu a kdybych to nasčítala, tak někdy jedu doslova kvůli blbosti také za tisíce, nehledě na to, kolik desítek tisíc jsme dali do umělého oplodnění (zatím neúspěšné). Tak jsem tě chtěla povzbudit, že nejsi sama, kdo takhle "utrácí" někdy za zbytečnosti. Pro vás to určitě zbytečné nebylo-když jste tam byli osobně, tak si vás určitě lépe zapamatují a zařadí do seznamu čekajících. Kamarádce se s adopcí podařilo myslím do dvou let od první žádosti, dostali krásného malého chlapečka (kojence). Jsou moc šťastní. :€s€:

In reply to by Keltka

No máme za sebou 9 pokusů, takže tam jsme dali nehoráznou sumu, tady vem čert ty prachy, ale ty přípravky fakt zbytečné. Tady musí být každý žadatel osobně jinak by nemohl dostat mimčo. Díky novému obč.zákoníku je velmi nereálné dostat mimiko mladší 6-8 měsíců, jelikož není právně volné. Dříve bylo právně volné po 3 měsících, ale teď už ne. jedině jít do neprávně volného s rizikem, že si to bio matka rozmyslí a bude ho chtít zpět.

In reply to by fucipe

Já vím, že na vás tam nahoře nějaká dušička čeká jen čeká na tu správnou chvíli kdy vám spadne do klína. Nevím proč si dává tak na čas a proč vás tolik zkouší ale určitě tam je a brzy přijde :h: :k: I kdyby bylo jedno adopčátko tak biologický jednou bude. Zažila jsem takhle docela vtipný příběh, kdy si maminka přinesla domu adopčátko a pak zjistila, že čeká dvojčátka :€s€: Myslím na tebe a držim vše co mám :h:

In reply to by Karol89

Jojo takových příběhu znám taky miliony. U mě je problém mimo jiné hlavně ve špatné genetice s prohozením dvou chromozomů, kdy není moc šance, že by to bylo ok, proto pořád potrácím, jinak by to bylo špatné a tímto je moje tělíčko "chytré"

Ahojky prdelky,
děkuji za další ohlasy, moc si toho vážím. No abych neodepisovala každé zvlášť, pokusím se to shrnout vše sem do jednoho.....
Toto je náš druhý CAR, První CAR fakt jen tahal peníze, jejich zacházení příšerný jak s kusem masa, manžel nemohl ani na utz nic, tady v druhém CARu super přístup, milionkrát lepší ceny, manžílek byl vždy úplně u všeho paráda.
Jelikož mám pracovní místo, kde jsem obklopená lékaři, tak jedna doktorka i když nemusí mi teď velmi pomáhá. Vzala si všechny moje zprávy a co dělala v jednou CARu (teď je soukromá) tak se snaží najít nejlepší řešení co by bylo možné, prý moc nedělá tuto genetiku a že zrovna tyto 2 chromozomy nejsou tak obvyklé, tak se obrací na nějaké špičky lékaře, kteří se s tím moooc zabývají. Dr. mi pořád volá co dál. Uvidímě co nám v tamtom CARu nabídnou, zda je nějaké jiné řešení, vyslechneme radu a uvidíme, ale další IVF už fakt ne.

Jinak ICSI je jen že oplodní rovnou vajíčko. U mě bylo bylo potřeba udělat PDG, které zjistí, zda to embryo, nejlépe ještě vajíčko má též špatné chromozomy, horší je to, že když ano,tak se nedají použít a opravit se to též nedá. S mým velkým počtem vajíček (nešla jsem nikdy pod 21 a max 42) bychom se hlavně ani nedoplatili a hlavně jsem měla již zavedeno 9 embryí a nic, jednou se teda chytlo jedno, ale pak jsem musela na revizi.

No jak říkám uvidíme co nabídnout a zda to pro nás bude přijatelné řešení a jestli vůbec nějaké bude. Ale další IVF-ICSI od znova fakt už ne, už se mi to i zhnusilo...

mám známou, která má za sebou 6 potratů.( jednou to byla dvojčata). Svoje děti nemají, ale adoptovali si 4 a jsou nadmíru spokojení a šťastní.

ahojky,samozřejmě si tě pamatuju,sleduju tvůj příběh už dlouho :€s€: moc bych ti přála mít vlastní dě´tátko ;) ale zase je dobře,že víš,proč to nejde.A ono jde přeci podstoupit IVF s vybranou spermií,nějak se to i jmenuje,tak kdyby vám vybrali ženskou,tak je větší šance,že bude mimi zdravé-co zkusit tohle?Ae je fakt,že těžko těch 8 pokusů byli samí kluci,takže ani u holčičky není jistota,že by byla zdravá :(

In reply to by lucininenka

V ČR lze vybrat a napíchnout jednu spermii do vajíčka, dokonce je to při IVF běžná praxe, ale holčičí nebo klučičí spermii nikdo nevybere. Sice technicky je to možné, holčičí spermie jsou prý o něco větší a těžší, ale je to nezákonné. Ovlivnit pohlaví budoucího potomka se legálně nedá :( I když by to bylo fain, pro tyhle případy obzvlášť, ale také pro páry, které mají 3 kluky a rádi by holčičku(popř. obráceně)

In reply to by kavo78

já si tedy nejsem jistá,ale myslím si,že to jde,pokuď je na jedno pohlaví vázána nějaká vada,ne?Nebo to nejde ani v tomhle případě?Určitě nejsem pro to,aby se pohlaví ovlivňovalo jen proto,že si někdo víc přeje to a to (a to sama mám dva kluky a strašně jsem chtěla holčičku,stejně bych to nikdy neudělala),ale vzhledem ke zdravotním rizikům,kdy jsou některé nemoci vázány pouze na jedno z pohlaví,bych to určitě uvítala a myslím,že by to byl i správný krok.Jako,když se může vybírat mezi kvalitní/nekvalitní spermií,proč by se nemohlo vybírat z X/Y,když to zaručí zdravé dítě :(

Ahoj Péťo,jsem ráda,že se to snažíš brát i po tom všem pozitivně,jsi strašně silná ženská a vždycky jsem tě obdivovala.To všechno čím jste si prošli,těch potratů,to by málokterý pár vydržel..Zkusit mrazáčka by bylo skvělý,co kdyby se tam ukrývala holčička,ale asi hodně záleží i na manželovi,aby jste nešli proti sobě,ale naopak při sobě drželi.,,Výroční'' dovolená bude určitě skvělá a od všeho si odpočinete a provětráte hlavy..Snad už tam opravdu bude trošku klid od těch padouchů.Ale i kdyby na mrazáčka nakonec nedošlo,nebo to nevyšlo,určitě vám vyjde ta adopce a kdo ví,třeba je to nakonec váš úděl,aby u vás našlo lásku a domov adoptované miminko :h: Ještě jsem se chtěla zeptat,jestli by nebylo možné mít vajíčko od dárce?Teď si nevzpomínám,jestli jsi o tom už kdysi nepsala.Moc vám držíme s Domíškem palečky,aby jste byli šťastná a spokojená rodina.. :€s€:

In reply to by barca0140

Darované vajíčka je předemnou zákaz vyslovovat!!!!!!! :-D :-D :-D. To už je pro mě taky adopce a už teď mám mocit, že bych měla v sobě něco cizího a snad bych to vyškrábla, toto bych fakt nedala, řekla jsem manžílkovi, že jestli by to chtěl, aby to bylo aspoň jeho, že to pro něho udělám, ale taky má názor jako já a nechce o tom slyšet a moc se těší na adopčátko (jsme v kruhu přátel co mají adopčátka a nikdo by to neřekl).....
Též jsem mužíkovi řekla, že mu nechci bránit ve štěstí a že jestli mooooc touží po vlastním, že se s ním rozvedu, že se na něho nebudu zlobit, ať si najde nějakou, se kterou bude mít vlastní děti. (no málem jsem jednu schytala :-D ) takže rozvod prý zatím nebude :-D
Nějak bych ty poslední 2 chtěla zkusit, ikdyž člověk ví, že je to k ničemu,ale už jen ten pocit, že člověk ví, že je tam má..........................mě hryže :-(

In reply to by fucipe

Ahojky...já sice už dvě děti mám,ale taky mám dvě zamražená embrya a nevím co si s tím počít :? Nejraději bych jim dala šanci na život :h: Darovat je..si nedovedu představit. Zničit také ne...to bude ještě zajímavé...!!!!Je mi skoro 36 a mám jednoho čtyřleťáka a dvouměsíční. Mám ještě o čem přemýšlet. :€s€: Být tebou tak to ještě zkusím...vždyť transfer nestojí tolik moc!!! :a:

In reply to by fucipe

Tak sem si to pamatovala dobře o těch vajíčkách, jen sem si nebyla jistá jestli si to správně spojuju s tebou, nebu si to pletu :///: :€s€: Moc ráda slyším, že s mužíkem stojíte takhle pevně při sobě, to je moc důležitý a doufám, že se na vás brzo usměje štěstí.Moc na tebe myslím, co jsme se poznali ve snažícím seznámku a taky bych si moc ráda jednou přečetla happy end :h:

Ahojky,často na Tebe myslím když sem vlezu. :a: Je mi Vás moc líto,ale pevně věřím a doufám v to,že se pro Vás najde děťátko a nebude to dlouho trvat a snad se i zadaří a povede se Vám i jedno vlastní. Strašně moc Vám to přeju,zasloužíte si to!!! :)

Ahoj, pamatuju. A mrzí mě, že jsi měla další potrat. Ale potěším tě - moje nejlepší kamarádka takle čekala na holčičku (ikdyz potratila "jenom" 4x), dočkala se. Pak zkoušeli druhe a zase x pokusu, ikdyz tentokrat nastesti bez potratu, a nakonec se jim podaril ten nejvetsi zazrak - maji chlapecka. Tak hodne sil do dalšího boje. Ten zázrak dítěte, ikdyz třeba adoptovaneho, za to rozhodne stoji!

Ahoj, pamatuju. A mrzí mě, že jsi měla další potrat. Ale potěším tě - moje nejlepší kamarádka takle čekala na holčičku (ikdyz potratila "jenom" 4x), dočkala se. Pak zkoušeli druhe a zase x pokusu, ikdyz tentokrat nastesti bez potratu, a nakonec se jim podaril ten nejvetsi zazrak - maji chlapecka. Tak hodne sil do dalšího boje. Ten zázrak dítěte, ikdyz třeba adoptovaneho, za to rozhodne stoji!

Ahoj, pamatuju. A mrzí mě, že jsi měla další potrat. Ale potěším tě - moje nejlepší kamarádka takle čekala na holčičku (ikdyz potratila "jenom" 4x), dočkala se. Pak zkoušeli druhe a zase x pokusu, ikdyz tentokrat nastesti bez potratu, a nakonec se jim podaril ten nejvetsi zazrak - maji chlapecka. Tak hodne sil do dalšího boje. Ten zázrak dítěte, ikdyz třeba adoptovaneho, za to rozhodne stoji!

Pamatuju, pamatuju. Moc držíme pěstičky s adopcí.
Být to na mě, ještě bych ty 2 embrya zkusila...sice to stojí peníze, ale asi by mi to nedalo. Když už tam čekají...
Dej hned zprávičku až se někam pohnete ;) Vůbec nemám představu, co adopce obnáší.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka