Žehlení pro kojence

20.01.2015

Krásné dopoledne všem!
Jdu s otázkou: jak dlouho jste žehlily kojencům? Myslím hlavně oblečení. Malá je totiž hrozný poblijón a tak převlíkáme klidně 6x denně = mraky prádla = spousta žehlení. Přemýšlela jsem, že bych se na to pomalu vyprdla (tento týden končíme šestinedělí ;) ) ... o zmačkanost mi vůbec nejde (nežehlím ani nám "dospělým", natož u prcka :///: )...Jak jste to dělaly vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

staršímu jsem v šestinedělí žehlila po rubu "z dezinfekčních důvodů" a pak jsem to přejela po líci "na krásu", pak jsem asi tak do půl roku žehlila jen po jedné straně, mladší jsem žehlila asi 4 týdny. Teď vyprané prádlo rovnou skládám do skříní, aby to mohli nosit, a když se mi chce, tak to jednou za čas všechno vytáhnu a přežehlím. Dětem je skoro pět a dva a půl.

U první jsem žehlila dlouho, u druhého jsem to po šestinedělí zabalila. Je živ a zdráv! Tak hrdě do toho! :///: :a: Jo, jinak slintáčky jsme se pokoušeli používat, ale stejně je děti měly víc na zádech než vpředu a většinou, když si ti naši poblióni ublinkli, tak jsme byli ohození i my dospěláci. Převlékala jsem x-krát denně. :€s€:

U první jsem žehlila dlouho, u druhého jsem to po šestinedělí zabalila. Je živ a zdráv! Tak hrdě do toho! :///: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, pořiď si takové ty igelitové bryndáčky, co mají igelit buďto zespodu nebo jsou celé takové igelitové jakoby.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Pardon, zapomněla jsem napsat že jsem taky žehlila to, co měl malý především na těle-punčocháčky, bodýčka a dupačky, prostě to, co měl přímo na sobě, ty mikinky tolik ani ne. Ale doporučuji fakt žehlit, vždyť to zabere chvilku, jsou ty věci malé :-))

In reply to by Keltka

Jojo-už to bude rychlovka - já to totiž doteď (poctivka-pako) žehlila z obou stran (respektive ze 4 - jakože předek a zadek z rubu i líce :s: ) ... u prťavejch bodýček a overálků vcelku opruz }:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky