kašičky

10.01.2015

Maminky, chtěla bych se zeptat, od kdy jste dávali miminkům kašičky a zda po kašičce děti usnuli? četla jsem, že by se kašičky neměli dávat půl hodiny před spaním, nevíte proč? A dávali jste kašičky ještě zapít mléčkem? Děkuji :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, dávala jsem od sedmého měsíce, minimálně hodinu před spaním a na noc ještě UM, ono je to na bříško těžké, stejně to dodržuji teď i s večeří, jinak do roka mi je jedla a od roka mi po nich začala zvracet, zvlášť po těch krupičných, takže nedávám, na spaní to vliv nemělo.

protože je děti nestihnou strávit a pak je bolí bříško.já dávala kaši tak kolem té šesté,půl sedmé,spát chodily na osmou ;) je to těžké na trávení,proto raději dříve a pak dát klidně ještě mlíčko před spaním ;) jinak já dávala od osmi měsíců cca...

se starším dítkem jsem se o kašičky prala zhruba od půl roka, moje představa byla, že je bude jíst, jeho názor byl, že kašička je fuj. Mladší jsem kašičku zkusila asi třikrát, tvářila se na ni stejně jako starší, tak jsem jí dál kašičky nenutila. Na jejich spánkový režim, podle mého soudu, kašičky žádný vliv neměly.

u nas:
syn měl kaši od 4 měsíců, Sinlac pro alergiky, dostával před spaním (normálně než šel spát, žádná půl hodina před) a od 5.mesice spával celou noc. Dostával s lahvičky, lžičkou si to před spaním kdy je unavený nedokážu představit.
Dcerka má nyní 5,5 měsíce, kaši má teď skoro 14dní (začali jsme později se zeleninou), Nestle první kašička, a občas se stane že spí celou noc, jindy vstane jednou (ale ona vstávala jednou od 4.mesice). Dostává to taky z lahvičky, čili tekutější a taky před spaním. Momentálně má takovych 240ml? Většinou vypije celé :-D
První 3 dny jsem dávala trochu, a pak zapít mlékem, ale potom už celou dávku.

Ale ono asi i záleží jak dobře jí dítko přes den...když jí hůř, snaží se to někdy dohnat v noci.

Ahoj, ani jedna holka mi po večerní kaši lépe nespala. Starší byla na UM, tak měla spíš hustější UM do flašky, jinak to nechtěla, takže další mlíkem nezapíjela. Mladší 8 m. má kaši normálně na lžičku a dokojuji po koupání. Obě je dostávaly od 5,5 měsíce.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka