Jak dlouho po ukončení kojení se dělají u prsu kapičky?

24.11.2014

Ahoj už rok a půl nekojím a stále se mi po zmáčknutí prsu udělají kapičky. Vůbec jsem to netušila, až dnes jsem si toho náhodou všimla. Je to problém? Docela mě to vyděsilo :O :( Kojila jsem plně asi 4 měsíce, pak už jen tak občas. Děkuji za odpovědi :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mě ještě necelý rok po odstavení z prsu po zmáčknutí mlíko stříkalo proudem. Později už jsem to nezkoušela, tak nevím, kdy to přestalo, jestli to vůbec přestalo :s: Už kojím podruhé, tak nevím, jestli to na chvíli přestalo nebo ne :///:

já kojila malého 15měs. a už je to 16měs.a kapky mlíčka jsou pořád.Tak snad to samovolně odezní :a: :a:

já kojila malého 15měs. a už je to 16měs.a kapky mlíčka jsou pořád.Tak snad to samovolně odezní :a: :a:

Ivettta

Ahoj kojila jsem 13 měsíců, už skoro rok nekojím a kapička mi po zmáčknutí taky vyteče. Jsem v klidu neřeším to...to se časem samo upraví :a:

Ahojky, zrovna nedávno jsem hledala, jak dlouho trvá zástava laktace a našla jsem, že přibližně tak dlouho, jak jsi kojila, tak přibližně tak dlouho se Ti ještě může tvořit nějaké mini množství mléka. Asi záleží, jak často jsi kojila a jak dlouho už nekojíš. Asi bych to nějak nehrotila, ale až půjdeš na nějakou prevenci k doktorovi se zeptej. A pak dej vědět :D. papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka