Červenecčátka 2015

10.11.2014

Zdravím, najdou se tu už nějaké maminky, kterým vychází TP v červenci? :dance: Já bych dnes měla být 5+4 a na první prohlídku jdu v pátek, tak už bych tam ráda viděla i :h: Podle kalkulačky na netu mi vychází TP na 10.7.2015, kdy první dcerka oslaví své 3. narozeniny :girl:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak holky, jen hlásím, že se k Vám přidávám, s termínem podle MS 20.7. 2015 :dance: k doktorovi ještě objednaná nejsem, protože u syna to byl šok, když jsem si kráčela už pomalu na srdíčko a on nebyl vidět ani váček, tak si to teď trošku posunu :s: a doufám, že nebudu poslední červenecčátko jako posledně. Všechna červenecčata už byla aspoň týden na světě, dokonce několik srpňátek a já furt držela :00: Tentokrát bych chtěla splynout s mainstreamem :s: :s:

Nazdárek holky, tak jak to u vás vypadá? Já byla na gyn. v pátek, byl tam žloutkový váček a mini mimuško, teď v pátek jdu znova, tak snad už tam bude :h: . Bývá mě blbě jak psovi, ale jsou to odpolední nevolnosti místo ranních:) a do toho nějaká viroza, super :( :a:

Vcerejsi navsteva doktorky dopadla meho odhadu na utz nebylo nic videt. Dnes budu bolat na vysledky hcg kdyz dopadnou dobre ve stredu me ceka udrzovaci injekce

In reply to by monika.diblik

Hele, to je divný. Podle MS ti to vychází víc než mě, ale podle TP co píšeš, bys byla míň než já.... Kdy jsi měla 1. den poslední MS??? Já byla na UZ dneska 5+0 a mám bublinu...
Napiš datum, přepočítáme to, třeba je jen brzy něco vidět...

In reply to by kavo78

Hele posledni ms jsem mela 8.10. Ale tim se ja ridit nemuzu vim ze k oplodneni doslo 28ho
Vcera u doktorky hcg bylo 45 coz odpovida tomu datu oplodneni cili tam nc byt videt nemuze.
Ja takovy problemmela u predchozich obouch deti
Kdyz ti napisu ze kdyz jsem cekala malou tak u ni jsem mela dostat ms 2.12. To ze se ms nedostavila jsem si uveomila 15.12. Udelala jsem si test tenkrat abyl slabe pozitivni. U doktorky na utz 18.12 nebylo vuuuubec nic videt. Mala tecka se ukazala azkolem 28.12 a az 5.1 byla videt pekna bublina a o tydenpozdeji srdecni cinnost
Takze ja to mam uplne jiny nez ma byt

Já bych měla mít TP cca 18. 7. a normálně bych si počkala na první prohlídku a UTZ ještě ty 3 týdny, ale o víkendu mi bylo fakt zle, tak jsem radši skákla k doktorovi. Udělal mi i UTZ a byla tam vidět pěkná černá dutinka, tak doufám, že na začátku prosince už tam uvidím nějakého obyvatele/obyvatelku:)

In reply to by Luckyne

Jé, tak to jsi o 2 dny míň...já mám posunutej TP protože mám kratší cyklus...tam, kde se nedá změnit těch 28 dní mi vychází 15.7. Tam, kde můžu zadat délku cyklu mi vychází 13.7....ale teď je to stejně hrubě orientačně.
Tak to máš bublinku hodně brzy, bývá až ke konci 5tt. Já se nemůžu dočkat čtvrtka. :)

In reply to by kavo78

Já mám taky o dva dny kratší cyklus, takže někde mi vychází 16.7. Doufám, že to všechno klapne! Nějak u toho druhého těhotenství víc uvažuju a bojím se každé blbosti...Minule jsem se k doktorovi dostala až v 18.tt, takže tyhle začátky jsou pro mě celkem novinka:).

Já bych měla mít TP cca 18. 7. a normálně bych si počkala na první prohlídku a UTZ ještě ty 3 týdny, ale o víkendu mi bylo fakt zle, tak jsem radši skákla k doktorovi. Udělal mi i UTZ a byla tam vidět pěkná černá dutinka, tak doufám, že na začátku prosince už tam uvidím nějakého obyvatele/obyvatelku:s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj no ja podle kalkulacky bych mela mit termin 22.7. Ale povitala jsem to podle data poceti.?ve stredu jdu na krev utz je jeste pase
Podle ms by mi trmin vychazel na 12.7 podle ms 5+1 ale to tak nebude

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka