IVF-co hradi pojistovna?

17.11.2014

Holky, potrebuju poradit, jak je to s hrazenim IVF pojistovnou. V plzenskem IVF institutu po nas chteji skoro 30 000. Ale cetla jsem, ze nekde je cast hrazena pojistovnou. Jestli jste tu nektera z Plzne, nevite nahodou, jak IVF vychazi cenove v Natalartu?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, asi se nedá přesně říct, na co přispívají a na co ne. To je podle vašeho zdravotního stavu, podle toho, jaké vám dá klinika léky a jaké má postupy.
Pojišťovna myslím platí velkou část léků, a pak základních služeb, ale nadslužby a doplatky za léky a léčbu pak činí tak 15-25000,-. Nemusíte mít úplně všechno, je tam například lepší výběr spermií a ten není úplně nutný u zdravého chlapa, kterému vyšel dobře spermiogram, apod.. 30tis. mi připadá opravdu hodně, pátrala bych po tom, proč léčba nestojí do 25ti tisíc, jestli vám tam toho neúčtujou nějak zbytečně moc. :?

No tak to asi prestoupime do toho Natalartu. Tam to taky vychazi necelych 20000. Ale snad to nebude potreba. Chteji tam po nas i za kazdou IUI 1500,- a to by jich melo byt 6 do roka hrazenych.

My byli v ISCare v Praze...zálohu jsem dávali 16.000- na to, co nehradí poj. a asi 5 tis. jsem doplácela ještě na léky, jenže mě nestačily ty dávky, co proplácí poj. Takže max 20.000-. Jelikož nám nezbyly embryjka do mrazáčku, tak nám ještě budou vracet. 30.- je moc...
Rozarka1977 sem dávala takovej šikovnej odkaz, kde na konci byla i tabulka kde co proplácej...ale už ji nemžu najít. Škoda :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky