Já se uvztekám

12.11.2014

Ahoj maminky,
dnes jsem byla u u dr plná očekávání, že mi konečně řekne co budeme doma mít a ono opět prd. Dítě si řeklo že ani ťuk leželo nohu přes nohu 10 min jsme žďoubali a čekali ani se nehnul zarputilec malej!'
tak zkusil vaginální uz jenže můj miláček musí ležet zrovna hlavou dolů!!!PROČ PROČ PROČ? Už mě to nebaví jsem tak zklamaná a nasra.. Na Screening jdeme až 3.12. takže do té doby super mám smůlu :r:

tak jestli tomuhle říkáš smůla, že je ti až do pláče, tak nevíš, co je problémové těhotenství. Přestaň se vztekat kvůli takové kravině a užívej si, že je všechno OK, jsou fakt podstatnější věci než vědět půl roku předem, v jakém postoji bude tvůj potomek v dospělosti čůrat :///:

Ahoj, když jsem otěhotněla, tak mě bylo jedno, co to je, hlavně že JE. Postupně jsem začala být zvědavá, ve 12tt na utz jsem se chtěla vědět a doktor mi řekl, že je na to strašně brzo, protože se to ještě nedá poznat, jenom se to odhaduje, že prý mě to určitě řekne ve 20tt...tak jsem to vzala. Pak jsem tam byla v 18tt to už jsem ho přemlouvala, ale pořád říkal, ať radši počkám. Nakonec mi to řekl na utz v 21tt,je to chlapeček, prý si je jistý téměř na 100%
A můžu ti zpětně říct, že to pro mě takhle bylo lepší, protože kdyby mi řekl jedno a pak druhý pohlaví, nevím, jak bych se s tím srovnávala.. a mám spoustu známých, u kterých to takhle dopadlo :a:

Tvůj nadpis mě pobavil :s: . Buď v klidu. Hlavní je, že je prcek zdravej a je jedno, jestli je to holka nebo kluk. Časem se možná objeví, možná ne. Někdy se taky doktoři spletou. Ale mrkni na to, kolik je tu ženských, které touží po dítěti a je jim zatím upřímně jedno, jestli budou čekat holku nebo kluka.

tak pokud Tě to uklidní, tak pohlaví u prvního jsme se dozvěděli až po třicátém týdnu. Stejně holčičí pohlaví nemáš nikdy na 100 % :q:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka