Špatné sny - ale pouze když syn usne brzy..máte zkušenost?

16.10.2014

ahoj..abych to vysvetlila...Kubik je tzv.nocni ptak...kdybychom s nim nesli kolem 22hod do postele, je schopen vydrzet i do pulnoci..Je to stejne, at uz jde v poledne spat nebo ne..nekdy, pokud ma velky vydej energie, a v poledne nespi, tak usne brzy. Jako dnes, uz ve 20.30..ovsem pokazde, kdyz usne takto brzy, tak se zhruba za hodinu vzbudi, zpoceny, place, nekdy trese rukama...mluvi s nami, ale pritom napul spi...dneska ze se mu neco zda, ale co, mi nerekl..
kdyby to tak mival, tak nic..aleje to opravdu jen kdyz jde spat brzy nez obvykle :-O..
dekuji za rady, tipy..zkusenosti

Kliknutím vložíte smajlíky:

synek má 4,5 roku. Odjakživa je ranní ptáče, spočítala bych snad na prstech jedné ruky rána, kdy vydržel spát déle než do šesti, večer usíná kolem půl deváté. Když ho dám večer spát později, vstane stejně ráno brzo; polední spánek na ranní vstávání taky nemá žádný zásadní vliv.

Když má zážitkově bohatý den, tak se běžně zhruba hodinku po usnutí budí s pláčem, zpocený, hysterický a přitom ani moc nereaguje, jako by tělo bylo vzhůru ale hlava stále spala. Osvědčilo se nám úplně ho probrat, dát ho vyčůrat, napít, omýt obličej vlažnou vodou, vysmrkat a zase uspat. Ráno si vůbec nepamatuje, že se v noci vzbudil.

In reply to by ha.nka

tak to probiha i u nas..jak rikas - telo vzhuru a hlava spi...ale je to prave jen kdyz jde brzy spat a ma zazitky, no...treba dneska mel oslavu narozenin, jeste je vzhuru ted, a verim ze noc bude ok :-O..
zkusim rady, diky...jen posledne jsem se ho prave pokousela uplne probrat, ale nejak se mi nedarilo..mluvila jsem, zkusila mu zpivat, ale nic..nicmene se uklidnil.

tak nejak chapu, ze kazda to mame nastaveno jinak..ale ja nikdy neradim, nekritizuju..nekomu chodi deti spat v 7, nekomu v 8..me v 7 nespi ani moje 3mesicni dcerka...zkratka nam to vyhovuje zatim takto, rano si radi pospime, a vstavame vsichni tri az kolem osme.
Nicmene premyslim o tom, ze opravdu muze byt mimo z toho, kdyz jde spat brzy, jelikoz normalne je zvyklej pozdeji...dekuji za rady a tipy, a zkusenosti...jinak malymu jsou tri roky.děkuju :a:

většina dětí by řádila do noci když je necháš,ale oni potřebují pevný řád a od toho má vás,já mám 3 děti ale všechny mi do 8 spaly,po večerníčku koupání,čtení a hotovo at spaly poo nebo ne,prostě do 8 v pelechu

Myslim si ze to jsou nervy. Telo je pretazene a takto reaguje.Asi bbych se takovemu pretazeni snazila vyrovnat a spis maleho ucila aby chodil spat drive. Kolik mu je? Ja jsem byla vzdy zastancem, ze deti maji v 19 lezet v posteli a ve 20 hod zhasnout a spat.

A není to z toho pretazeni? Dcerka také mívá takové sny pokaždé když ten den ve víc unavena a nebo mela nějaký velmi silný zážitek. Place,je zpocená a odpovídá mi,ale je jakoby mimo. A někdy se jeste jakoby klepe. Asi jediný způsob jak tomu předejít je nechat během dne odpočinout,tak aby nejel az nadoraz. Ja ale nikdy předem nevím jaký zážitek na dcerku zapůsobí tak,ze bude mít,takové sny.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka