Sběratelky - Království zvířat

31.05.2014

Ahoj holky :a:
mám vzhledem k tomuto webu zvláštní prosbu, ale doufám, že mě pochopíte - hlavně ty, které někdy něco sbíraly :s:
Já úplnou náhodou (to je dlouhý příběh ;) ) jsem našla své staré album Království zvířat. Byly to samolepky se zvířátky z čokoládek Kraš, které se lepily do alba, které sloužilo i jako omalovánky. ;)
A rozhodla jsem se zkusit ho dosbírat ;)
Chybí mi už jen dvě samolepky - 23,237.
A protože od mala skoro všechno schovávám a málo co vyhodím, tak jsem našla (po těch letech ;) )i samolepky které bych měla na výměnu.
Pomůže mi někdo?? Jste také bláznivé sběratelky? :a:
Nebo znáte nějakého sběratele/ku?? :€s€:

Ahoj,
přesně si jí pamatuju tu kolekci i čokošku měli dobrou.. Ale bohužel už jí nemám.. Někde se mi zatoulala při několika stěhováních. Doufám, že najdeš někoho kdo je ještě má.. ;)

In reply to by zakewka

Jojo, to bylo pěkné album }:) ty malované samolepky byly součástí obrázku, který byl většinou i vtipný }:) ale vůbec mě to nebavilo omalovávat, já na to moc nebyla :s:
snad se někdo ozve, ale je to fakt už historické album, v porovnání s jinými :a:

Škoda, mám jen z Animal Kingdom. Jedině, jestli nejsou podobné, že by se dalo použít zvířátko z té nové kolekce?

In reply to by nifrachet

Děkuji za koment :€s€: , bohužel nejsou podobné. Ve staré edici byla ta samolepka jakoby součástí obrázku, který se pak vymaloval. V nové edici je to samolepka zvířátka komplet. Samozřejmě se některá zvířátka opakují v obou albech, ale není to totožné.
Animal kingdom (nové) je jako fotka. Království zvířat (stará edice) ta samolepka je jako malovaná :a:

Ahoj, tak zvířátka nemám, ale můžu ti poradit, že se pořád prodávají i se zvířátky.Takže pokud budeš chtít dítěti koupit čokládku, zkus tuhle :)

In reply to by Kacka9

Ahoj, ty asi myslíš tu novou edici - Animal Kingdom, ta se opravdu prodává, ale já sháním ty samolepky z té starší verze, ta už v prodeji dávno není :(
Takže jediná možnost je ta, že nějaký sběratel nebo i nesběratel, ale prostě kdo ty staré obrázky nevyhodil, tak jestli náhodou nemá ta moje čísla.
Ale dík za reakci ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky