špinění před menstruací

Ivettta
09.10.2014

Zdravím :a:
Mám takový problém. Před otěhotněním jsem se s tím nesetkala. Je to asi 5 cyklus co před menstruací vždycky špiním :/ někdy 2 dny jindy třeba 4 dny. Co to znamená, setkala jste se s tím některá?mám zajít k Dr.? :?
Díky

Já to tak mám po dětech, před dětma vždy přišla tak nějak že se ohlásila den dopředu jen bolestí a druhej den to bylo silné a teď co jsem před 3 roky porodila druhé dítě to nastupuje hodně pozvolna, takže já běžně tak 3 - 4 dni špiním a pak příjde MS. ještě mě nenapadlo se na to ptát na gyndě ostatní prohlídky mám ok, tak to jr prostě asi změna stavu po porodech, teda já to tak vnímám :a:

Měla jsem stejný problém jako ty. Někdy jen pár dní, jindy i týden před. Byl mi nasazen Utrogestan (chyběl mi progesteron, kdybych v té době chtěla otěhotnět, zřejmě by se ani nepovedlo).Po půl roce od vysazení jsem do toho hned vlítla :s:

Mám stejný problém, už několik let. A i více jak 4 dny před ms. Zkoušela jsem všechno možné, i bylinky, nic nepomohlo :-(

Ahojky,
já měla přesně to samé - s doktorkou jsem to řešila opakovaně (vystřídány různé typy HA, následně bez HA potom dokonce nasazen i Duphaston) a nic - nic na mě nenašla, nic na mě nezabralo, prostě si to před MS vesele špinilo dál ... výsledek: někdo to tak prostě má a když se nenajde žádná patologie, tak je to prý normální. :///:

Ivettta

In reply to by Freya

Já právě žádnou antikoncepci nemám. Tak radši k tomu Dr. zajdu. Když jsem přestala kojit, přišla úplně stejně tak jak jsem byla zvyklá, bez ohlášení :) a teď takhle. Teď ještě poslední dva cykly skoro nekrvácím. Mám z toho obavy, chceme se začít snažit o druhé....tak aby nebylo něco špatně :?
Díky za odpověď

Ahoj, já to tak mám posledních asi 10 let...začnu špinit, to trvá tak 2-3 dny, pak buď jeden den nic a pak se to spustí nebo se to spustí hned po tom špinění...Ptala jsem se na to doktora, a od kdy mám počítat MS...tak je to prý časté a MS se počítá od plného krvácení. Nijak to neřešíme.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka