Neúspěšný poslední pokus o bio dítko a rozloučení

30.09.2014

Ahojky kočky, tak po pěti letech snažení a dalším již u nás posledním pokusem o bio miminko (KET), který proběhl 11.9. a bohužel byl znova neúspěšný se s Vámi loučím, budu jen nakukovat, jestli mi někdo nenapsal osobní zprávu,ale z oficiálních snažilek se mažu :-( Máme zažádáno o adopci a čekáme na výzvu na psychotesty, tak doufám, že aspoň to se nám podaří,ale to je ještě na roky :-(
Přeji Vám ať toto nemusíte prožít, jelikož je to fakt smutné, těžké na psychiku a nekonečné a nepřeji to ani mýmu největšímu nepříteli.
Jsem moc ráda, že mám takového manžílka jakého mám, jelikož nebýt jeho, nevím jak bych to vše zvládla a hlavně i on se na adopčátko moc těší.
Mějte se hezky a pokud budete chtít, tak se ozvěte papa Peťa

Ahojky, tak to je mi opravdu moc líto. Řekni si, že je na světě tolik dětí, co je vlastní NEZODPOVĚDNÉ matky nechtěly, a ty vlastně uděláš šťastnou nejen sebe, ale i jedno dítko mezi těmi opuštěnými a snad Ti bude lépe. Lepší rada mě bohužel nenapadá. Přejeme Vám, aby to vše dobře dopadlo v co nejkratší době :a:

In reply to by fucipe

Měla jsem praxi v dětském domově Sluníčko pro děti od narození do 3let a bylo mi jich tak líto..Takové krásné dětičky,hlavně jeden ani ne dvouletý chlapeček mi uvíznul v srdci,byl úžasný a jeho máma feťačka,která ho odhodila jako kus hadru..Budeme vám strašně držet palečky,aby vám to všechno dopadlo co nejlépe a udělali jste jedno to malé sluníčko z mnoha bez rodičů šťastným.. :h: I když si nedokážu představit,jaké to je,nemoct mít vlastní dítě,tak na druhou stranu je tento způsob tak šlechetný a krásný a jak tu už padlo ono udělá šťastné vás a vy zase jeho,protože mu dáte milující rodiče a to je to nejcennější..Hodně štěstí Péťo :kiss: :€s€:

Ahojky, taky jsem po půlroce nakoukla.. Je mi to moc líto :( Na druhou stranu adopčátko přijde určitě brzy a naplní tvůj život tak, že si určitě už na ty trable ani nevzpomeneš.. Je to krásný, že budete moct dát domov někomu, kdo si ho zaslouží a neměl při narození to štěstí. Moc držím pěsti, ať je to to nejkrásnější a nejhodnější dítko :k: :k:

Beruško :h: :h: :h: :h: je mě to neuvěřitelně moc líto.. nechodím sem,jen jsem napsala příspěvek a šla juknout ještě na tebe a našla jsem tohle.. nevím co prožíváš,ale bála jsem se jednu dobu a bála jsem se toho samého a chvilkama jsem i přemýšlela jestli muj život tedy má smysl,až tak moc jsme byla na dně a ted.. vše se otočilo a vážím si každé minuty..abys mohla stoupat nahoru musíš se vždy odrazit (bohužel( ode dna a teď už bude jenom a jenom dobře a já ti to jako nikomu jinému strašlivě moc přeji.. doufám že budete mít to nejkrásnější a nejhodnější adopčňátko a jedno ti povím to bude to nejšťatsnější dítko na světě protože vím že Vy ho budete milovat neuvěřitelně moc.. měj se krásně Beruš a tfuj tfuj tfuj do života tobě i manžílkovi.. :h: :h: :h: :h:

In reply to by gramiska

To je jasné, ale čekala jsem na tvojí reakci. A musím nějak říct, že snad všichni co to věděli,tak už jsem si to s nima vybrečela a ty jsi byla taková tečka na konec. A myslím, že už snad bude tato kapitola uzavřená a bude už hej. Měj se krásně, pohlaď za mě malou :kiss: :kiss: :kiss:

In reply to by fucipe

tos mě teď dojala a malinko rozplakala..Beruško pochlub se ale pak s adopčátkem ju.. :h: :h: :h: :h: nebo napiš spíš zprávičku nebo jestli máš F-B.. ja už sem chodit nebudu asi vubec,pochlubila jsem se tu Sárinkou,dala si tu práci napsat a napsaly jen dvě maminky takže už se tady na mě zapomělo..

In reply to by gramiska

hele kočko, zapomenout na tebe?! Děláš si legraci? Vždyť ty jsi tu už dávno taková klasika...bestseller, který napsal sám život :s: ..navíc s happyendem! A věř, že fotky tvé Sárinky tu shlédla spooousta lidí, jen někdy v tu chvilku nenapíšeme komentář s tím, že se k tomu buď vrátíme, nebo že je to tak super a vše klape, že to není ani nutné.. Člověk se většinou snaží především podpořit ty, které smutní z různých důvodů. A ty už jsi, holka, tady tolikrát dojala mnoho z nás (někdy slzami smutku a kolikrát i smíchu), že zapomenout se opravdu nedá :s: . Takže přeji spoustu zdraví celé tvé krásné rodince

In reply to by silvinita

Jééé děkuju moc.. :kiss: však já vím že jiný to potřebují víc..jen mě to trošku zamrzelo a myslela jsem že už tu o mě nechcete vědět.. :n: konečně člověk muže psát zvesela a právě protože tu tooolik maminek bylo vždy semnou ve zlém tak jsem se chtěla pochubit i v dobrém s mojí malou láskou nejmilovanější.. děkuju,děkuju moc.. :h: :h: :h:

Ahojda, dovol, abych Ti i já napsala pár řádků. Nechci porovnávat, kdo je na tom hůř nebo líp, myslím, že v tomhle snad ani nelze soupeřit. Chci Ti jen dodat sílu. My se s manželem snažili skoro na den šest let, prošli jsme všemi vyšetřeními bez výsledku, inseminacemi v nativu i stimulovanými, čtyřmi komplet IVF cykly a deseti transfery. Z toho nebylo nic. Po pěti letech mi to asi začalo být jasné, že to v našem případě neklapne. Prošli jsme si adopcí, jsme schválení a budeme nejméně tři roky čekat na dítě. Ale co je hlavní. Už je mi to úplně jedno. Sama nechápu, jak jsem to dokázala, ale vyrovnala jsem se s tím a dneska prostě žiju s vědomím, že nejspíš budu bezdětná. Bude to skoro rok a světe div se, ani to, že jsem vše hodila za hlavu mi nepomohlo a neotěhotněla jsem. Takže v hlavě, jak spousta lidí tvrdila, to taky asi nebylo. Nevím, jestli Ti to pomůže, jen jsem chtěla, aby jsi věděla, že osud nebyl "nespravedlivý" jen k Tobě... Drž se a přeji Ti, aby se Ti podařilo to, co mě, vyrovnat se s tím a žít dál. Protože žiješ jen jednou a je potřeba jít dál...

:\/: je mi z toho smutno, svět je neskutečně nespravedlivý!!!
Tobě i tvému manželovi přeji hodně sil, ať se toho adopčátka dočkáte co nejdříve!!! Jsi neskutečně statečná! Moc tě obdivuji!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nebo takový to,že se mnou v porodnici ležela cigoška,která měla už šestýho haranta a to byla jen o 2 roky starší než já ..Nechápu kdo o tom rozhoduje,ale asi nikdo nahoře není,jinak by to snad takhle ani nemohlo být.. :( Je mi z toho strašně smutno,sledovala jsem tě poslední 2 roky a doufala,že to klapne.. :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Podle toho jak píšeš mi příjdeš jako opravdu silná ženská. Někdy je opravdu nepochopitelný jak to je v tom životě zařízený.

Ahojky,

přiznám se, že vůbec nevím co vše máte zasebou, ale stačí mi jen těch 5 let.. :r:

Je fajn, že máš tak báječného muže.. Málokterý by to ustál :h: a věřím a přeju vám at jste brzo komplet :q: :k: :€s€:
Držte se !!!!

Je mi to moc líto. Přeji vám, ať se vám vydaří to adopčátko co nejdříve a třeba se i časem podaří i otěhotnění. Hodně štěstí...

Všem moc děkuji, jste zlatíčka. Už to trošku polevilo, ale musím pořád něco dělat, v práci i doma makám až padám na hubu a nejsem schopná ani pořádně stát a mluvit,ale musím ještě pár dní takto vydržet. Ještě jsem se nevybrečela, jak mi každý říká, že život jde dál atd.,tak se snažím být silná atd.,ale už se těším až budu mít chvilku jen a jen pro sebe a pořádně se vybrečím. :r:

to mě moc mrzí, že ani ten poslední pokus nevyšel..
Držím palce ať se brzo dočkáte adopčátka a třeba časem i toho vlastního prcka.
Přeju hodně štěstí do života a držte se..

Ahoj fucipatko, i když tě neznám osobně a sleduji tě pouze z tvých příspěvků tak si mi přerostlé k srdci a moc mě mrzí že vám zatím nebylo přáno. :r: Tečou mi tu slzy a říkam si jak je ten svět zlej. Moc moc vám přeji aby vám. Brzy dopadla adopce a měli jste mrnouska u sebe protože budeš skvělá maminka. Držím pěsti pro štěstí, budeš mi tu chybět. :a: dej o sobě občas vědět jak se daří

Fucipátko....přeji hodně úspěchů a štěstí v životě :k:

Určitě bychom rády věděly o tom, až vás život naplní štěstím, o kterém sníte.

Kloubouk dolů nad vámi, jste silní.

Péťo,moc mě to mrzí,kdyby to šlo,snad bych vám to miminko osobně donosila a porodila,aby jste měli své vlastní..Ale i zázraky se stávají i když je jich zřídka..Moc vám přeji,ať se k vám dostane nějaké úžasné kukaččátko co nejdříve.. :h:

Mějte se a opatrujte se. A věřím že dítko co k vám dojde do rodiny bude to nejšťastnější pod sluncem. :a:

Ahoj Péťo, je mi líto co prožíváš ale nevzdávej to. Moje kamarádka se s partnerem snažila dlouhých 7 let. Podstoupili všelijaká vyšetření, vše bylo ok. Pak podstoupili 3x IVF, z toho se dvakrát zadařilo ale obě těhu skončili potratem do 8. týdne. Mezitím si zažádali o adopci, prošli všelijakýma psychotestama a když už jim přišlo vyjádření že jsou v pořadníku na adopci tak jeli na dovolenou a po dovče kamarádka zjistila že je v tom. Porodila zdravého kluka a za dva roky na to otěhotněla znovu a má kluky dva. Tohle jsou věci mezi nebem a zemí a psychika tady hraje hodně velkou roli. Možná že ti právě pomůže to když se přestaneš upínat na přirozené těhotenství a začneš myslet na tu adopci, třeba se zrovna díky tomu zadaří. Držím palečky.

Ahoj Peťo, netrap se tím. Vím přesně co prožíváš. My se snažili o mimi 10 let. Měli jsme zažádáno nakonec o adopci. Už u nás byla i sociálka a čekali jsme na psychotesty a ani né do měsíce, kdy jsme podstoupili spoustu IUI, IVF, KET, mimoděložním těhotenství a spontálním potratu a utratili nemalé peníze jsem otěhotněla. Měla jsem obrovský strach, protože mi říkali, že jestli otěhotním tak stejně potratím a když to dítě donosím tak bude mentálně postižené. Nesplnilo se vůbec nic. Dnes mám skoro roční dceru Laurinku, je to naprosto zdravé, živé, veselé dítě. Já jsem šťastná, že ji mám, beru to jako dar za to všechno utrpení a bolestí co jsem si vytrpěla. Ještě kolikrát teď tomu nemůžu uvěřit, že je naše. Vím jak se cítíš, co prožíváš, jak to všechno bolí a trápíš se zároveň. Přeji ti hodně sil a věř, že zázraky se dějí a ty s manželem nakonec dojdeš svého vysněného cíle a to je mít miminko, ať svoje nebo adoptované je to jedno, ale bude vaše a to vám už nikdo nikdy nevezme. Opatruj se Lůca

Peti je mi to moc líto. Doufám že se aspoň ta adopce brzy rozjede a že konečně budete moci nějakému nešťastnému opuštěnečkovi dát domov a lásku a ono vám jí vrátí tak že ani nebudete truchlit že biodítko nevyšlo. Měj se krásně jak jen to půjde a občas se ozvu abych věděla jak se máš papa Katka :h:

Ahojky, to mě moc mrzí, doufala jsem, že Vám to na ten poslední pokus vyjde. Držím Vám palečky a přeji moc moc moc štěstíčka, protože vy si ho po těch všech útrapách skutečně zasloužíte :h: :one:

Fucipátko moje :( moc mě to mrzí .. ať se brzdy dočkáte aspoň toho adopčátka :h: :h: :h: posílám sílu a pozitivní energii :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h:

Ahoj Peťo,už dlouho sleduju jak se ti daří.Jsem tady už dlouho(i dkyž jsem si jednou smazala účet) a tak vím, že ty jsi tu taky dlouho.
Je mi moc líto , že ani poslední pokus nevyšel a doufám, že se vám adopce brzo zadaří a kdo ví, pak se vám třeba poštěstí i ,,bio" dítko. Držím vám moc pěsti.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka