Manžel na rodičovské

14.08.2014

Ahojky snažilky, tak se k vám znovu přidávám. Máme doma skoro dvouletého chlapečka a rozhodli jsme se,pořídit mu sourouzence. Už půl roku se nechráníme, chtěli jsme tomu nechat volny pruběh, ale po pravdě jsem myslela, že to půjde rychleji. Po porodu se mi konečně srovnal cyklus. Poprve jsme se snazili témeř dva roky.
Před měsícem jsem změnila gynekologa a ten mě hned poslal na genetiku, manžela na spermiogram. Taky mi napsal Clostylbegit od 5 do 9 dne MS a po dobrani jdu na UTZ. Tak jsem zvedava. Snad to brzy dopadne. Jsem totiž pracující a na rodičovské je manžel a už bych si to s ním chtěla zase vyměnit. Připadá mi,že doma dělám stejně všechno já a hlavně mi vadí, že nejsem víc se synem.
Je tu někdo, kdo na tom je podobně?

Kliknutím vložíte smajlíky:

My na tom byly podobne,o prvniho prcka jsme se snazily taky skoro 2 roky,az jsme mely jit na vysetreni tak jsem otehotnela, a ted ma maly skoro 4 ja v lednu vysadila prasky, pac muj chtel druhe ja se do toho jeste tak nehrnula, ale rikala jsem kdyz se to povede tak se to povede po pulroce jsem otehotnela a ted jsem v 5tt a musim rict, ze je to sila casto me boli hlava je mi Tezko a zle od zaludku zatim jsem jeste nezvracela, ale ocekavam to..to u prvniho prcka jsem tak neznala..jinak na materske jsem byla ja a znova budu :) tak preji hodne stesti at se price k povede a vse dopadne jak ma

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka