oblečení

18.04.2008

Už se mi pomalu zvětšuje břiško, tak se budu muset poohlídnout po nějakém těhotenské oblečení. Ale mám strach, že to nebude jen tak levná záležitost. Budu potřebovat větší velikost, tak doufam, že budu mít štěstí. Známá mi říkala, že mám zkusit obchod C A.

Já bych taky chtěla nosit těhotenský oblečení :-( Ale jsem teprve v 7.týdnu a to bříško ještě není vidět. A taky bych to nechtěla zakřiknout.... Ale ty těhulky v těhotenských košilkách jsou tak krááááásný... V CA jsem taky pokukovala.... Ale já bych si představovala něco víc přírodního, jako je třeba len... A to jsem zatím nikde neviděla :-( Ještě mám teda dost času pátrat, ale v CA nic takovýho nemají.. Jen samá obyč bavlna.... Nevíte o něčem takovým?

ahoj, ja jsem si zrovna vcera koupila v C&A troje tehotenske kalhoty a asi 4 halenky. Halenky tam meli v tehotenske mode hrozne (same cerne, nebo cervene, nebo bile), brr ale koupila jsem si krasne halenky normalne v netehot. oddeleni, ted jsou moderni s nabiranim ve predu a hlavne mnohem hezci nez v tom tehotenskem odd.
Nejdrazsi byly rifle (asi za 900), ale zase to mas univerzalni. Uz se tesim az do prace budu chodit v tehotenskem obleceni, zatim to kamufluju, abych to nezakrikla. Chtela jsem vydrzet do amniocentezy, nez se zacnu v praci producirovat v tehotenskem ale uz se mi brisko do jineho obleceni nevejde (jsem v 16. tydnu), takze pristi tyden vyrazim v tehu.
Jinak pri minulych tehotenstvich jsem letni mesice odchodila v satech od vietnamcu, protoze vkusne tehotenske obleceni se nedalo sehnat. Ted je toho vsude velky vyber..

Zrovinka v tom CA nejsou až tak drahý....a nebo jukni do barárků.....tady taky někdo nabízí tak tam jukni a uvidíš. ;)

In reply to by kettynka

Já jsem si zrovna včera koupila v C&A těhotenskou halenku, teda takové spíš triko z příjemného materiálu a měli ho jen za 298 Kč - no nekup to... ale rifle mě stály 1200 Kč, ale jsou děsně pohodlné... takže když to zprůměruji, tak to zas taková hrůza není.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka