Nano pěna - funguje?

07.05.2014

Holky, nemáte zkušenost s tímhle přípravkem? - http://www.nanopena.cz/
Funguje to?

Děkuji :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by msicejedovata

Ani mi nemluv! Já nadávala! :s: Na lesklý nerez a zrcadla je to fajn. Krásně se to leskne a je fakt, že jako impregnace to funguje moc dobře. Ale matný nerez a kuchyňskou linku jsem zaboha nemohla doleštit. Strávila jsem na tom 3 hodiny! Doufám, že to aspoň fakt vydrží 2 měsíce! Jako čistič bych to ale vůbec nepropagovala - jen jako impregnaci, protože jsem si akorát zaimpregnovala špínu i vodní kámen, tak jsem to pak ještě seškrabávala. Zatím to je druhý den, tak toho tolik nevykoukám...Dala jsem to i na lednici, protože ta bývá věčně upatlaná a zatím je pěkná. Rozhodně mi to ale nevybylo na 25 m čtverečních. Asi to nějak blbě používám či co? Ale v návodu ukazovali dost silnou vrstvu - to jsem ani tolik nedávala - jen jsem cákla a rozetřela. Za měsíc dám vědět, jak to vypadá... Chtěla jsem to zkusit i na okna a auto a najednou sprej nebyl...:s:

In reply to by DenyPu

Ty jo, tak to nechápu :? ... Jako je fakt, že když jsem to měla v ruce prvně, tak taky jsem šplíchala všude možně a pak jsem si divila, že je to hned pryč :D u větších ploch už jsem poučená dělat to po částech, např. po půl nebo čtvrt dvířkách u kuchyně, šplíchnu si na hadr a rozetřu to. Jako obvykle objednávám po 2 Ks - jednu pro sebe na postupnou "domácí" údržbu a jednu na auto, tu jednu na to auto spotřebuješ celou a to je to blbý malý kombík :)

Záleží na kvalitě výrobku. ale já mám doma nanosprey na okna a zrcadla a jsem s ním spokojená.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A jakou máš? Na dlaždičky, na okna? Dost o tom uvažuju. Sice je drahá, ale jestli je to fakt tak dobré a třeba měsíc, to vypadá dobře, tak se to vyplatí...Děkuju

In reply to by DenyPu

Mám Nano pěnu přímo z www.nanopena.cz a používám ji na všechny hladké plochy, takže využití je široké, muž si s tím třeba čistí i auto. Použila jsem na wc, koupelnu, dřív pořád ušmudlané baterie a mám kuchyň ve vysokém lesku a pejska, co rád nechává otisky čumáčků, ale po nanopěně už nemusím složitě "čumáčky" mýt, ale stačí otřít vlhkou utěrkou, případně část otře malá, jak za hafanem pořád lozí a snaží se dělat to co on :D jsou to takový moji dva prdlíci.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka