Bývají Vaši chlapi večer doma?

21.07.2014

Holky, asi zvláštní dotaz, ale zajímá mě, jak to chodí jinde. Jak trávíte večery, když máte manžely doma? Ten můj chlap je skoro každý večer v trapu /podotýkám, že milenkou to nebude - většinou kecá s taťkou o patro níž nebo s kamarády/ a když už je doma, nějak vázne komunikace. Je Váš manžel doma každý večer a jen občas si někam "vyjde", jestli si spolu povídáte, hrajete hry atp...Děkuji :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak uz je mi jasne,proc je muj manzel jiny nez 99% zdejsich muzu.Vcera jsem se nahodou dozvedala,jak jsem dosla necekane domu,ze udajne sexualne obtezuje hodne mlade holciny.Maminka sve 11 lete dcery si sem prisla stezovat,ze ji mel osahavat a nabizet za to penize a jeste tady byla jedna 19leta kterou neosahaval sice,ale nabizel ji penize kdyz se vysvlekne a ukaze mu prsa.Zatim je to ve fazi setreni,doufam,ze maminka holciny splni sve hrozby a zavola na nej policajty.On se mi dusuje ze to neni pravdy,ze holky lzou a vymysli si.Nevim,cemu mam verit,momentalne neverim ani jedne strane.Maminka holky me nabizi pomoc,o kterou ale vubec nestojim.jednak ji neznam a jednak nechci aby to bylo horsi,uz tak se stydim a zacnu chodit kanalama :r: Tak me narkla,ze me to teda moc nesebralo asi kdyz nechci pomoc OD NI.Je to cele nejake zvlastni,nechapu,proc se angazuje ona tak moc.nevim,co po me chce,kdyz to vim od vcerejsi 20.hodiny abych jako udelala????Udat ho nemuzu,to musi ona,ja muzu tak maximalne vypadnout od nej,ale nevim,jestli je to zrovna tohle,co ona ocekava.rozhodne se s ni neminim schazet a zjistovat to teda :00: Jak by jste to resily vy?

In reply to by sachmeta

Já kdybych byla ty, tak bych to řešila už před pěti lety, když sis na něj stěžovala, odešla bych od něj a nedělala si s ním další dítě :( Je mi líto, že to takhle u vás dopadlo, ale myslím, že to byla otázka času :a:

In reply to by Jajda007

No kdo to mohl tenkrat tusit :00: Ted uz to snad bude jenom dobry a deti si zvyknou na "novy zivot" rychle a v pohode.Chlap to dal odmita resit,ze je to na nej nastrcene a hraje mrtveho brouka,ze ceka,az dojde predvolani,ze si to pak vyresi,coz jsem teda vazne zvedava jak }:)

In reply to by sachmeta

A myslíš,že je to pravda? Ty svého muže znáš,máš s ním dvě děti,tak snad by jsi mohla aspoň trošku vědět,jestli by toho byl schopen a měl možnosti,jak a kdy dotyčné holčiny obtěžovat. A pokud ta paní té 11-ti leté holčičky si je jistá sexuálním obtěžováním,tak ať to nahlásí a vše předá na policii,aby to vyšetřili a nemusí otravovat tebe,ty je neobtěžuješ,jsi manželka,která teď neví,kde je pravda a tak nějak se s tím nejdřív musí vypořádat.

In reply to by mishka25

Na policajtech uz to je,ti to ted poslali na kriminalku pry a mame cekat az mu dojde predvolani taky.Pochybuji ale ze ti neco vyresi,kdyz je to slovo proti slovu beze svedku ://: HOlka uz chodi hromadu let k psychiatrovi kvuli znasilneni vlastnim otcem ,dle slov jeji maminky,tak je mozne,ze je nejaka narusena a vymysli si,ale musime pockat az na to jak to uzavrou potom policajti,i kdyz v to moc nedoufam,tak budeme zase tam,kde jsme byli :(

Můj manžel chodí z práce kolem čtvrté hodiny a pak je s náma, jednou do týdne chodí později, má svůj sport a jednou za měsíc jde s kamarády na pivo. Takže odpoledne a večery i výlety trávíme jedině společně. Večer v sedm pravidelně koupe děti (já to dělám jen velice zřídka, když není doma:-) :a:

Děkuju moc za příspěvky. Koukám, že se to různí - někdo v poho, jiný nic moc...Budu se hold snažit s tím něco dělat a uvidí se. Je fakt, že přes povahu prostě jít nemůžu...Co jsem chtěla, to mám, hold si nemůžu stěžovat... :€s€: Snad bude zase líp. :) Chceme se stěhovat, tak třeba pak bude mít míň příležitostí pořád vysedávat s tchánem atp. :a:

Manžel je doma každý večer,dříve chodil na pivo pátek,sobota,ale teď jde vyjímečně buď v pátek nebo v sobotu,ale opravdu jen vyjímečně a někdy jdeme spolu,i když mě už to tak moc nebere,jako dřív :-D Jinak si večer spolu povídáme,podíváme se na televizi,ale někdy taky ne,já třeba poklidím a manžel je u PC. Co se týče malé,tak když se mu nechce nic dělat navečer venku kolem domu,tak se jde s malou vykoupat,namaže jí,ustrojí a než se vykoupu já,má hotové mléko a je nachystaná do postele,kam většinou chodím já a čteme pohádky,ale chodí spát i s manželem (ten tam většinou vytuhne) Na výlety jezdíme společně,ale třeba nákupy dělám sama - mám to tak radši,ale jezdíme i společně. Za 14 dní mám termín s druhým prckem,manžel si bere v práci ošetřování a i když má trošku strach,tak se těší,až si budou s malou doma užívat a jezdit za námi do porodnice. :-) Je to milionový chlap a já bych neměnila

manžel je doma každý večer,občas a to vždy jen v pátek jde na pivo ale to je tak 2x do měsíce,povídáme si nebo koukáme na televizi,popř si pustí počítač,spát jdeme spolu

můj manžel je po večerech doma, vrací se z práce plus mínus kolem sedmé. Většinou tak nějak společnými silami večeříme, krmíme, koupeme a uspáváme děti, někdy se koukneme na nějaký film, ale většinou jeden nebo druhý usneme u uspávání dětí, takže společné večery se moc nekonají. Že by večer nebyl doma, to je fakt výjimka, maximálně jednou do měsíce si vyrazí s kolegy z práce, jednou za uherský rok má sraz se spolužáky ze školy.

Ahoj, manzel je vecer s nama doma. Mluvime spolu i behem dne pres messenger a po prichodu z prace take. Bavime se co v praci, probirame vse mozne. Koukame spolecne na telku nebo si povidame jen tak. Telku zapiname v sedm a jsou dny kdy vubec a mame zaple radio. Spolecne obhospodarime deti a domacnost. Jsem spokojena. Komunikace je ve vztahu dulezita...kdyz jednou za 3 mesice odjede na 2 dy na Moravu ( ma tam zamestnavatele) tak mi je smutno a vetsinou jdu brzy spat.

Ahoj, s manželem jsme oba doma celý den (do práce jezdí tak jednou týdně na celý den jinak ji řeší občas telefonem) povídáme celý den, někdy víc, někdy míň, zaléží jestli jsme někde přes den byli bez sebe (on v práci a nebo já třeba s kamarádkou a tak ... to pak rozeberem co je nového a tak) jinak večer je u televize... někdy s vínem a něčím k sakousnutí a jindy ještě lítáme a uklízíme po malé (nadělé hrozný cirkus) když nic nedávají hrajem i nějaké hry (nekdy karty jen tak a někdy o úkoly... např kdo zítra umeje nádobí a kdo ráno vstává k málé a podobně) pryč chodí tak jednou za 14dní nebo 1 měsíčně na pivo nebo do kina na marvelovky a tak ... jinak tři jeho kamarádi co tu bydlí nejblíž se tu stavují tak jednou za týden až dva, někdy se trochu napijí jindy příjdou třeba na večeři a pokec atd... spát chodíme často spolu, ale někdy už jsem unavená a jdu dřív než ve 12 jako manžel... :-)

Večer jsme spolu doma, povídáme si "celý" den, i když je v práci a doma spolu mluvíme také stále a před spaním opět. Když nám dítko usne, po koupání s tatínkem, podíváme se společně na film nebo alespoň seriál. Společně uklidíme. Někdy si zahrajeme stolní hry, někdy na wii, někdy na xboxu, někdy na pc, podle nálady a pak oba pracujeme ale spát jdeme společně. Jednou týdně máme hlídání a chodíme spolu na squash a na večeři.

In reply to by DenyPu

Díky! Ono ale někomu by to taky nemuselo vyhovovat. Ale výhoda u nás je, že nás to tak baví a hlavně máme si stále o čem povídat, máme stejné zájmy a koníčky. Ale taky jednou za čas si vyjdeme sami se svými kamarády, i když častěji je to společně, protože to jsou společní přátelé. Samozřejmě říká se to snadno ale třeba by stačilo na tom zapracovat, i když je mi jasný, že je to běh na dlouhou trať. :(

In reply to by Anca7

Pracuju na tom už roky. 2x jsme byli v předmanželské. Funguje to jedině tak, že on si chodí, kam chce a já jsem doma s dětmi. Není schopen ani zavolat, jestli přijde z práce normálně nebo jede pryč a přijede v noci. - jeho slovy: "proč by volal, je jasné, že se mu nic nestane a pokud chci vědět, jestli přijede domů, mám zavolat..." Závidím a přeju, ať Vám to vydrží! :€s€:

Tak manzel se vraci z prace o pul treti a tak nejak mi prijde,ze nejsme spolu,ale spise vedle sebe.neco se dela na zahrade.ted v lete chodi kazdy den do hospody.nekdy jdeme treba do osmi,deviti s nim,ale pak ja jdu s detma doma,a on zustava.Kdyz se stane ze zustane doma,tak ja se ucim,nebo uklizim,nebo se rochnim do devit v bazenu }:) a on kouka na telka.Ono vyjde prakticky nastejno jestli doma je,nebo ne,stejne nejsme spolu.Nehrajeme hry,fakt to je formou televize.bud se pridam,nebo ne.Na vylety jezdim z 99.9% ja a deti,manzel byva doma ze se mu nechce nikam.Ted pojedeme na tyden az do Prahy,ale opet ja a deti,mu se nikam nechce.ja to ale vidim tak,ze jak nastoupim do prace,tak se to zmeni.bude muset...

In reply to by sachmeta

A co mě nejvíc mrzí, že nějak nemá potřebu s námi trávit čas. Vím, že nám má rád, ale aby sám řekl, že někam půjdeme, to moc není. Spíš řeknu, že chci jet někam na výlet a on se buď přidá nebo ne. Má rád jiné aktivity než já, tak to často dopadne, že jde sám s dětmi (rád jezdí na kole a ale vybere třeba trasu 18 km, tak musí hodně holce pomáhat do kopce, stavování nebo spaní pod širákem (to já nedám :s: ). Pokud někam jedeme, než se vypraví, už je dost hodin a pak letíme jako splašení a výlet je spíš maraton. Když jedeme do Prahy, vždycky to s něčím spojí (potřebuje něco koupit nebo zařídit pro toho a toho...) a na prohlídku Technického muzea nám zbyde hodina atp. :n: Minule byl zase tak nervózní, že jsem si říkala, že je snad lepší jezdit bez něj! :n:

In reply to by DenyPu

Popravde ja jem si zvykla ze ty vylety jsou bez nej.Je to tak klidnejsi.zadny stres,zadny spech honem domu,jsme pryc jak dlouho chci ja.Rano se vypravime,sednu do auta a proste nekam jedeme a bud jo,nebo ne.Ja mam treba hodne zajmu,ale manzel prave zadne,takze je tezke ho na neco nalakat.Klidne bych se prizpusobila jeho konickum,rada bych se pridala,ale pivo fakt nepiju :n: :P Tim ze jsme se tak rozdelili,naucila jsem se planovat si sama program a vzdycky se nejak zabavit a nepocitat s nim,takze to nijak neresim a nehrotim :? :n:

In reply to by sachmeta

Já jsem se taky naučila plánovat bez něj, ale popravdě mně to nevyhovuje. Mrzí mě to, že spolu trávíme málo času a cítím, že ten vztah jde z mé strany do kopru. Shodou okolností máme kamarády, kde to funguje podobně, jen ještě hůř, protože ten nefunguje ani na ty výlety a navíc ji podváděl. Rozvádějí se...Mají tři děti. Takhle dopadnout nechci... :( Nejlepší je, že můj chlap tvrdí, že je to blb, když nevidí, co doma má, ale sám vidí totéž... :n:

In reply to by sachmeta

Já byla v práci 3 měsíce a změnilo se... :s: První měsíc MUSEL hlídat, protože já dělala přípravy do školky a papíry (vedoucí učitelka) a nestíhala jsem. Pak už bylo mírně volněji, takže manžel už nemusel tolik fungovat. A já přišla z práce a šla jsem se starat o děti a domácnost - takže mi jen přibyla práce. Už teď se moc "těším", až nastoupím do práce na stálo! K tomu budu dodělávat další dva roky školy - to bude mazec! :O

In reply to by sachmeta

To jsi tedy dobrá! A dítko chodilo do práce s tebou nebo do školky? Jinak u nás to bylo tak, že u prvního ještě fungoval. Po narození druhého bys mohla vyhlásit soutěž, kdo neuvidí tatínka, dostane medaili. :s: Paradoxně já s prvním dítkem nezvládala skoro nic, teď nemám problém. Nejspíš to bude i dítětem, protože naše rozárka je neskutečný "rychlík". Než jsme se jen vypravili ven, trvalo to hodinu - totéž jídlo, 1/2 hod. oblékání...Příšernost! Je brzda dodnes a to je jí už 5 let. Naštěstí už je to aspoň lepší. Když jde do školky a jsem doma jen s klukem, stíháme všechno v klídku a pohodě...Hold osobnost! :///:

In reply to by DenyPu

No my jsme se s manzelem stridali,asi jako vetsina rodicu to tam ma ted.Kdyz on byl v praci,tak ja hlidala a naopak.Maly mel 16mesicu v te dobe,takze skolka neprichazela v uvahu.Od zari nastupuje do skolky a malou nevzali do skolky,ze ji nejsou jeste dva,takze do prace jeste jit porad nemuzu,i kdyz bych to potrebovala momentalne jako sul :r: U nas je to zase naopak,ta divoka a upistena je mladsi,o starsim pomalu ani nevim

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky