kolikrát denně můžu mazat pityolem?

23.06.2014

Ahoj maminky. malý měl ve čtvrtek a v pátek horečky. Asi ze zubů, protože i skoro pořád kakal. No a včera se probudil pokakaný a šíleně opruzený :00: . Mazala jsem babypantenem a nepomohlo. Po sudocreamu strašně plakal, tak jsme ho museli umýt. Nechala jsem ho spát u sebe v posteli na přebalovací podložce, aby mu to větralo. V lékárně mi řekli, ať mu to namažu pityolem. že píšou, že je od 10let, ale že ho můžu namazat i malému. No moc to nepomáhá :-(. Jak často mu to tím můžu mazat?

Ahoj, tak co ten zadeček, už je to trochu lepší? My trpíváme na opruzeniny často, já teda mažu Sudokrémem, ten se nám osvědčil i jako prevence, B-panthen je dobrej, ale Sudo si myslím, že lepší. Ten pityol, je taky dobrej určitě 3-4x denně bych mazala. A jestli to bude pořád takový, tak se porad s pediatrem, nám na to napsala jakousi mastičku s atb. Ráno a večer mazat.
Píšu se zpožděním, tak už asi budete mít bebí zahojené, ale ta atb mastička, je fakt dobrá.

In reply to by Hany.83

Ahoj, jo, pityol zabral :one: . On na to nic jineho nesnesl. Sudocremem jsem mu to mazla a plakal tak,ze jsme to museli hned umyt. Na doleceni jsme mu vzali mesickovy krem od Weledy a s tim mazeme doted. Je super-az na tu cenu. Ale hlavne ze pomaha. Mel to hodne opruzene. Zadek,trisla,varlatka. Fakt jsme si uzili

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Hlavně na noc namazat pořádnou vrstvu, nebát se toho. :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka