Kdy poslat lístek na peníze a červenou část neschopenky zaměstnavateli?

27.06.2014

Ahoj holky, prosím poraďte mi. Na neschopence jsem od 17.6. a sestřička už mi včera dala lístek na peníze, ale tam píšou že se to má dát zaměstnavateli až po 21 dnech nemoci, stejně tak i červená část neschopenky, tak jsem z toho jelen a nevím tedy kdy to mám poslat. Nerada bych něco prošvihla, ale také abych to neposlala moc brzo a neměla z toho nějaký problém. Díky všem kdo poradí :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Lístek na peníze bych dala zaměstnavateli hned. Tím se prokazuje, že neschopnost trvá k poslednímu dni v měsíci. Můj zaměstnavatel by mi nedal ani korunu, kdybych to nejpozději v pondělí nedonesla.
A pokud jde o ten červený díl neschopenky, tak od letoška by to zase mělo být k 15. a ne k 21. dni neschopenky. Tenhle díl zaměstnavatel posílá na sociálku, aby ti vyplatila nemocenské, pokud marodíš dýl, jak dva týdny.

Ahoj, tak jestli je červená část neschopenky na ukončení, tak já jsem jí odevzdávala až jsem přestala marodit. V mém případě po půl roce, kdy jsem nastupovala na mateřskou. Lístek na peníze jsem dávala vždy na konci a nebo na úplném začátku měsíce. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka