Nemoc a počátek těhotenství

19.06.2014

Ahoj holky, tak jsem na dnešek dostala pořádnou rýmu a škrábe mě v krku. Chtěla jsem se zeptat, zda je lepší se léčit sama doma a nebo zajít k lékaři a něco si nechat napsat? Nerada bych zbytečně brala nějaké léky. Nemůže se miminku něco stát? Jsem úplně na začátku těhotenství a bojím se, aby se tím něco nepokazilo, díky. :€\€:

Také jsem měla v začátku těhu rýmu, šílené škrábání v krku a bolel mě celý člověk (v práci jsem myslela že bude po mě), léčila jsem se víc jak týden sama, paralenama, čajem cucacíma tabletkama a bohužel se mi to zhoršilo a dostalo na průdušky a nemohla jsem polknout, to už jsem musela k dr. a měla jsem angínu + zánět průdušek, dostala jsem ATB hrozně jsem se bála, ale bylo mi tak zle že bych to už jinak nejspíš nevyléčila :(
Volala jsem na gyndu a prý ATB můžu, že jsem v začátku. Teď jsem ve 12 tt a ťukám vše v pořádku. Takže radši šup k dr, než se ti to rozjede jako mě.
Jinak moc gratuluji k mimi a držím palce aby bylo vše v pořádku a nemoc rychle pryč :a:

Díky holky, tak já tam zítra zajdu, dneska tam bohužel není :n: Horečky, ani teploty naštěstí nemám, jen to škrábání v krku a ta rýma byla nejhorší jen v noci. Po tom, co jsem se někde dočetla, že díky tomu může dojít i k potratu, zděsila jsem se, tak snad je vše tam dole tak jak má :€s€: :h:

AhojAhoj, zajdi si k dr aby to nebyla angina. Dost ted radi. Samolecba je dobra ale maximalne tak na rymu. Ona ti dr poradi jake leky muzes a jake ne. Ono jich bezkam moc neni, ktere muzes brat. Urcite odpocivej jak jen to jde

Je lepší nemoc řešit hned,než aby se pořád vracela,jestli máš i horečky tak určitě k lékaři jdi,jinak já v 5tt brala antibiotika,který můžou těhulky,já se furt léčila sama,ale nakonec jsem stejně musela k Dr. a mám klid,ted jsem 27tt obě genetiky v pořádku,při prvním těhu jsem taky něco brala a syn je zdravý,tak se neboj,oni vědí co můžou nasadit za léky,přeji brzké uzdravení :a:

Ahoj, já byla teď u druhého těhotenství nachlazená pořád od začátku, co jsem to zjistila. Šílená rýma, kašel, bolest v krku. U dr jsem nebyla, na krk jsem měla z lékárny cucací tabletky (homeopatika) a do nosu si stříkala dětské kapky, co jsem kupovala pro prvního syna. Vždycky jsem měla 14 dní klid a zase znovu rýmu, bolest krku atd...Teď jsem 31 tt a mám asi měsíc klid, ale menší rýmu mám znovu :00: Jinak normálně nemocná vůbec nebývám, to jen v tomto těhu, tak se těším, že bude po porodu zase klid ;) No ani jsem neležela, protože první synek to nedovolil a miminko je naštěstí v pořádku, tak tvé bude jistě taky, oni jsou tam uvnitř chránění a nějaké nachlazení, pokud nemáš vysoké horečky, je nemůže ohrozit ;) Přeji, ať je brzo líp a hezké těhu :a:

Ahojky,a máš teplotu?já být tebou tak k doktorovi radši zajdu ať máš klid,něco Ti předepíše a bude já jsem měla na začátku asi 9 týden angínu ale měla jsem teplotu asi 37 a antibiotika mi na to nedal ty jsem brala až později,ale určitě bych k doktorovi zašla. :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuju, trochu se mi ulevilo, že s tím nemám zkušenosti sama. Přeji brzké uzdravení ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka