Pojišťovna 205-máte zkušenosti?

17.06.2014

Ahojky,
uvažujeme celá rodina o přechodu k této pojišťovně.Máte někdo?A jak jste spokojené?

já k ní přešla loni,i s dětma a jsem spokojená,smlouvu s ní lékaři u nás běžně mají takže bez problému.Mají slušné příspěvky,mě šlo hlavně o očkování,to je 1500 a jestli mi děti konečně přestanou furt marodit tak ho snad i využijem :s: jen se tam musíte přihlásit do konce června aby jste tam byli od ledna 2015

In reply to by JaMiOn

Kromě toho mě třeba už minulý rok nabídli, když si nevybírám příspěvek na očkování pro sebe, mohu část převest na dítě. ale já jsem zase u této pojištovny už 6 let, tak nevím, jak na tohle nahlížejí.

Ahoj, mam ji uz nejakou dobu a v pohode,dokonce me potesili, kdyz mi dnes oznamili ze prispivaji tehotnym treba na ten prvotrimestralni screening do 1000 kc :) a ani vseobecne jsem s.nima zadny problem.nemela :)

My mame take a je suuuper :-)Ke vsem doktorum,ke kterym chodime,maji tuto pojistovnu a prispevky maji paradni,uz jsme u ni dlouho a urcite zustaneme nadale :a:

Máme ji už pořádných pár let, ještě z doby, kdy to byla Česká národní a jsme s ní naprosto spokojeni.. Zatím se mi fakt nestalo, že by s ní byl někde problém a neměli smlouvu. Stát se to ale může. Také čerpáme různé příspěvky a je to velmi rychlé jednání.. Za mě ano :a:

ano,jsem velmi spokojená,čerpámě ročně několik příspěvků a s doktory nebývá problém u této pojišťovny,ale někdo může mít vyjímku,tak se raději poptej ;) je to druhá největší pojišťovna v ČR,takže běžně lékři už smlouvy mají.Nicméně pozor na ten datum do konce června,aby jste to stihli už od příštího roku :€s€:

Já ji mám a jsem maximálně spokojená. zeptala bych se lékařů, jestli s ní mají smlouvu, ale dneska už by neměl být problém, je to druhá největší pojištovna u nás. :)

Ja ji mam nekolik let a jsem velmi spokojena. U lekaru problem nemam,navic jsem i cerpala nejake vyhody,jako tehotenske cviceni,proplaceny 3d ultrazvuk,nejake vitaminy pro deti atd. Takze za me ,doporucuji.

Ahoj, co je to za pojistovnu? Urcite je dulezite zjistit si, zda lekari ke kterym chodite maji s touto pojistovnou smlouvu. Nekoukat jen nato, co nabizi za vyhody. Kamaradka takto narazila. Podlehla lakadlum pojistovny a pak u detske a zubare zjistila, ze s touto pojistovnou nema smlouvu. Detskou dr shanela pul roku. Nakonec dojizdi a zubare nema foted a tuto zmenu udelala pred 2 lety :00:

Já jí teda moc neznám, koukala jsem na ní na internetu, ale hlavně si zjistěte, jestli má smlouvy s vašimi doktory. To je nejdůležitější. Vím, že třeba mí doktoři nemají s touhle pojišťovnou smlouvy.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka