Prasknutí plodové vody

12.06.2014

Ahoj holky :a: Tak by mě zajímalo, komu praskla plodová voda nebo jste o někom slyšely, za jaké to bylo situace? Zda doma, ve spánku, při nějaké činnosti, venku....Při prvním těhu mi praskla doma při obědě a jsem za to ráda, nedovedu si představit, že by to bylo třeba někde venku :00: . Teď doufám, že to bude stejné :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

U syna mi ji praskla sestra na porodním sále, aby se mi rozjel porod (vyvolávaný kvůli přenášení). U dcery mi voda praskla, když jsem zvedla do náruče 17měsíčního syna, malá se narodila hned následující den pomocí císařského řezu (špatná poloha miminka). Jo a bylo to o měsíc dřív (rodit jsem měla v polovině října, ale Eli je v půlce září).

Me praskla nastesti doma bylo to v 16h lezela jsem na pisteli a cetla si takze me to fakt udivili ze znicehonic to tak prasklo :-)

Ahojky, mně praskly vodu až na sále a díky Bohu za to :-) Při prvním těhu jsem přenášela už 6 dní, když jsem šla ségře na svatbě za svědka, to jsem se modlila, aby mi třeba nepraskla u obřadu :-D A při druhém těhu mi praskli vodu na sále, malý se narodil 17 minut po příjezdu do porodnice. Plodové vaky byly to jediné, co ho drželo uvnitř, jinak jsme rodili v autě :-)

In reply to by gabula

Počkej, ještě máš čas, ne? Kdy máš termín, už to zas nevím :s:. Abych pravdu řekla, myslela jsem teď na tebe a říkala si...užívej si klidu,užívej! Berunku bolí bříško a ta očekávaná pohoda s miminkem nějak není :-)).

U dcerky vecer doma po sprse a u synka na odpoledni prochazce s dcerkou. Zrovna jsme sedeli na lavicce pred obchodakem a kdyz jsem vstala,ze pujdem dal, tak mi rika, mamko, ty ses pocurala?! :D Domu jsme to meli cca 20 min. rychlou chuzi :)

Díky všem za komentáře :one: , tak nejčastěji je to postel a wc, tak to jsem klidná :s: :s: :s:

Ivettta

Ahoj tak mě praskla voda doma v posteli, bylo to tak silné rupnutí že mě to vzbudilo :D :D a vody bylo dost....pak už netekla, zbytek až s miminkem :)

Ivettta

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Odnesla to tchýně :D my jsme na štěstí hned jeli :)
Kdybychom se zdržovali úklidem tak to nevím nevím jak by to dopadlo :D :D a rodit v autě v lednu nic moc :D

Ivettta

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Odnesla to tchýně :D my jsme na štěstí hned jeli :)
Kdybychom se zdržovali úklidem tak to nevím nevím jak by to dopadlo :D :D a rodit v autě v lednu nic moc :D

U malé mi praskla voda ráno v posteli,jak jsem se vzbudila v 6:30 a u malýho mi praskla v 6:35 naprosto stejně taky ráno v posteli :one: akorát o 3,5roku pozdějc :dance:

U dcery mi praskla, když jsem si lehla po noční návštěvě záchoda do postele. A musím říct, že to sice teklo, ale ne nějak extra. Zato u syna, to byly vodopády :00: Do porodky jsem jela s bolestma a když jsme tam dorazili, tak jsem si ani nesedla k doktorce a najednou lup. Úplně mě překvapilo to množství oproti prvnímu. Měla jsem to až v botách a než jsem se v šatně převlékla do košile (což byla docela rychlovka), tak jsem tam udělala pěknou louži. Takže tohle prasknutí vody bych nikde ve městě zažít nechtěla :s:

Ahoj,mě ji píchla sestra na sále. Přijela jsem na 8,v podstatě už jsem skoro rodila,ale voda nic.
Ale jedna moje známá byla se dvouma dcerama v marketu u pokladny a tam jí rupla voda. :s: No jelikož už byla zkušená rodička,domu to měla asi 10 km tak odvezla holky domu a pak se odvezla do porodnice,protože manžel jezdí s kamoinem a byl na cestě. No musela to bejt docela prča. :s: :00:

Hele, kde ti plodová voda praskne, tak to opravdu neovlivníš :s: . Prasknout může ve dne i v noci, najednou, i postupně. Většinou je to postupné, tak stačí nosit silné pooperační vložky z buničité vaty-vím, není to příjemné, ale pokud se obáváš velkého trapasu, tak proč je nenosit...
Mně praskla plodovka v noci a doma, takže v pohodě, vody bylo celkem dost, ale ještě to pokračovalo v noci, až do rána, zhruba každých 5 minut něco odteklo. Takže jsem nemohla ani usnout.

In reply to by Keltka

No to já vím, že to neovlivním :s: Jen mě zajímá kdy se tak nejčastěji děje a koukám, že dost v noci buď postel nebo wc :) No si nedovedu představit, že bych teď měla nosit ty plachťáky dobrovolně v těch vedrech, po porodu to bude stačit :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ten pocit jsem měla taky, že jsem se počůrala a pak mi bylo divný, že by toho bylo tolik :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To věřím, že to bylo nepříjemný :? Taky sis užila koukám, mě tenkrát taky pořád tekla, ale tak normoš, že mi to na vložku stačilo naštěstí.

Ahoj, mě praskla doma v posteli před spaním.
Já jsem si náhodou říkala, že by to byla sranda kdyby mi praskla někde v autobuse nebo v obchodě :D Ti lidi by fakt čučeli :D

Tak nad tím jsem premyslela nedávno v obchodě, co bych tam dělala, kdyby mi zrovna tam praskla voda... :s: no a doma se válím pořád na gauči, tak jsem si říkala, že bych pod sebe začala pro jistotu dávat ručník...

za sebou tři porody a ani jednou mi voda nepraskla pokažde topropichli v nemocnici ,škoda aspon jednou jsemto chtěla zažit :(

In reply to by katjusa

Mě to přijde takový jednodušší když praskne sama, aspoň člověk ví, že má jet, takhle se toho trochu obávám, že nebudu vědět kdy jako jooo :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka