končím 7 tt a stále špiním, snad to dobře dopadne

17.05.2014

Ahoj holky máte někdo zkušenost že jste dlouho na počátku těhotenství špinili a dopadlo to dobře? Já jdu na kontrolu až v úterý odpoledne - budu začínat 8 tt, no už takový dva týdny pořád špiním. Mám strach :( . Naposledy jen potvrdil že jsem těhotná, o hematomu nic neříkal. Už mám za sebou tři špatné zkušenosti. A můžu si případně vybrat v jaké nemocnici chci provést revizi? Tu poslední mi dělali na třikrát neb mi neklesalo hcg a to už opravdu zažít nechci tak zvažuju jet jinam - do Prahy k Apolináři.

Holky jupííí tak máme srdíčko a vše OK, jen je tam malinkej hematom. Za 14 dnů kontrola. Doktor mi velice doporučuje jít na neschopenku. No jsem teprve měsíc v práci, dělám v kanceláři, ale já tam prostě neumím sedět a nicnedělat, tak si jí asi budu muset vzít a třebas mě zase do práce pustí. Doma mám sice prcka, ale už se člověk tolik nehoní. Jen jsem slíbila neotěhotnět hned ale až později :) no což budou to muset přežít až jim to sdělím. Já mám takovou radost :€s€:

Ahojky, já špinila a ze začátku tam ani hematom neviděl, pak jsem jich měla víc a dokonce jsem i krvácela a to tak silně, že bych naplnila kýbl. Takto jsem krvacela tak 4x a špinila jsem až do 22.týdne, pak to ustalo a hematomy zmizely. Pokud tě bolí podbřišek, radši zajdi do nemocnice, ale u hematomu bolí někdy podbřišek taky, ale ne moc. Držím pěsti, ať je to hematom. Teď už bývá tak u každého 4 těhotenství.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, jo tak tuto větu užívá můj pan doktor taky a vím že má pravdu. Zkušeností mám s potratama dost, ale pořád mě to stresuje :). I když stále doufám že to nic není, nutí mě to na to myslet.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to zase mně bylo řečeno, že ascorutin můžu baštit až do konce těhotenství, je to v podstatě jen vitamín C a zpevňuje cévy. To, že je tam napsaný, že se v těhotenství nesmí, je blbost. Dávají ho všude.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Držím palce! Nicméně pokud by bylo potřeba, k Apolináři bych nejezdila. Samozřejmě jde o to, na koho narazíš, na to já jsem měla smůlu, nicméně řekla bych, že všeobecně jejich přístup nic moc.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka