Stále brečí

13.05.2014

Nemáte někdo radu?
Mám doma dvouletou, neustále plačící holčičku. První dcera byla uplně jiná a taky si moc nevím rady. Cokoli se po ní chce, nebo naopak nechce, tak začne brečet. Zkoušela jsem jít k ní a pochovat,někdy mě chce, někdy odstrukuje. Zkoušela jsem jí nechat být, vydrží to pěkně dlouho...! Zkoušela jsem odpoutat pozornost....to částečně zabírá. Říkám jí, že není hezký, když pláče a že hodný holčičky pořád nepláčou, ale řeknou mamince co chtěj. Ona je moc šikovná, umí si říct co chce, atd...Ale je to beran a když jí ségra něco vezme, nejdeme ven hned, ale až za půl hodinky, nedám jí něco....tak prostě, pláče,řve.
Dá se to nějak odnaučit, změnit, jak na ní....? Je to oprvavdu tak několikrát za den, třeba 10-20x....Dělala to už předtím, ale ted častěji a častěji.... :00: :00: :00: :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já jsem taky beran a taky jak to počasí :///:
každopádně za mě hodně dobře mi funguje Naomi Aldort a její potvrzení události. Žádné pitvání. Prostě říct jen plačeš protože se stalo toato a ty bys to chtěla jinak- takatak?
Malý dělal scény jak z filmu a tohle mi začalo perfektně fungovat. Zjistil že mám o jeho city zájem a komunikace když se něco děje se nám zlepšila. Nebylo to ze dne na den ale je to den ode dne lepší a lepší. Hlavně ji neignoruj. To je jako bys ji řekla nemám tě ráda. Děti a nejen děti je potřeba milovat bezpodmínečnou láskou. Je to čistá dušička která tě bezpodmínečně miluje a touží po tvém pochopení a lásce. Ikdyž je to na palici. Ikdyž je to o nervy. Čeká na to co ji naučíš.
Každopádně nemysli si že mám doma stále jen šťastné věčně vysmáté děti. U nás ta komunikace taky občas vázne. Jsem unavená bez energie a kluci chtějí akci. Taky mi to občas ujede jiným směrem než bych chtěla.
A ještě mi pomáhá pevné obětí od Prekopové
No za mě asi trošku román. :-)
:€s€: přeji ti spoustu lásky pro tebe i tvé děti ať můžeš psát o tom jak se spolu radujete a užíváte si svět. :a:

Já jsem měla něco podobného u dcerky (2roky a 8m) Taky ji stačilo málo a hned bulela. Zkoušela jsem to po dobrým po zlým, ignorací... No co se mi moc neosvědčilo bylo plácnutí přes zadek, to začala ještě víc, ne-li se vztekat k tomu všemu. Osvědčila se naopak komunikace! Mluvit na ní a vše ji vysvětlovat. Když začala bulet, že jsem ji něco nedovolila. Chvilku jsem ji nechala, ať má prostor se nějak vyjádřit, emoce vypustit a tak. Pak jsem si ji vzala, klekla jsem si k ní a snažila jsem se ji vysvětlovat a třeba nalákat na něco, co bude následovat, aby na to tolik nemyslela a začala se na něco naopak těšit. Když to nepomohlo, tak jsem ji prostě nechala řvát. Ono se to hodně zpraví snad pak i věkem... Dcera je zase panna a je to prostě někdy fakt hysterka :O :s: . Někdy se dostane až do takovýho extrému, že ji dám pod studenou sprchu a v tu ránu se zklidní a je s ní řeč a je taky najednou plná úsměvů.

In reply to by mrejmon

Jjj, vypada to dost podobne!:)
Po zlym to s ni nejde, jeste vic se rozcili a prida na decibelech:)
Takze i kdyz se zbytecne cili, musim na ni po dobrym. Jak pises, chvili jii nechat a pak obejmout a vysvetlit.
Chce to asi tedy jen vydrzet nez z toho vyroste. Snad to bude brzy! :00: :O :a:

Ahojky, asi bych vyzkoušela, zeptat se jí, co se stalo, co potřebuje a když ti to nebude chtít říct, tak její pláč ignorovat :) Dělat něco jiného, odejít z místnosti, apod. Třeba pláče proto, že má 100% pozornost, fakt nevím, nezažila jsem to. Ale vyzkoušela bych třeba toto :) Přece jen má dva ročky, takže může říci co se jí děje a kdyby plakala bolestí, to bys přece poznala ;) Držím palce, papa

In reply to by Nufik

Jak jsem psala, brečí kvůli všemu:-/ Spadla na zemi a brečí tak, že jdeme domů; ségra jí vezme jablíčko a brečí;chce sedět na okně a brečí, protože jí tam nevysadím ( chtěla by tam sedět celý den, ale já musím taky něco dělat); Prostě jí cokoliv podráždí.
Je jak počasí, chvilku se směje a dovádí a v minutě brečí a vzteká se....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka