školka a práce

12.05.2014

Ahojte mám dotaz k zápisu do školky,zda někdo dával potvrzení ze zamětsnání že pracuje a nebo jestli tohle nezjištujou?....děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Upřímně,pokud by při přijímání bylo dáno přednost dítěti maminky,co nastupuje do zaměstnání před dítětem jehož maminka je doma a tato maminka by podala odvolání,tak Krajsky úřad může zrušit přijeti toho dítěte se zaměstnanou maminkou. Školka totiž není hlidaci,ale vzdělávací zařízení a na vzdělání mají nárok všechny deti. Jediným kritériem tak může byt vek dítěte a to zda má v obci trvale bydliště. Popr. může byt zohledněno,ze má treba postiženého sourozence.

u nás za to jsou nějaké body navíc,takže co vím,tak maminky dávaly-navíc máme jasně psáno,že na to bude brán zřetel v průběhu roku,kdyby se místo uvolnilo-zaměstnané budou brány přednostně ;) takže je lepší dát,nic tím nezkazíš,i když ne všude na to berou zřetel...

Ahoj,zalezi na skolce. Me se treba ptali a i jsem adresu zamestnavatele uvedla v prihlasce. Ale primo od zamestnavatele jsem potvrzeni nemela.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

někde tu přednost dává,jak píšu u nás už to tak není a málo míst je pořád,jsme na vsi takže se běžně dostanou děti jejichž matka je na mateřské s mladším sourozencem a pracující mají smulu :00:

Ne, jim do toho nic není :-D. Napíšeš, zaměstnavatele do přihlášky (pokud chceš) a tím to hasne. Ve školce jde o dítě! Ne, o tebe a tvou práci :-).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky