krásné ráno

07.05.2008

dnes jdu na kontrolu už se moc a moc těším co se dozvím třeba mi dr řekne že už to vypadá :||): nechám se překvaptit

to by bylo fajn :-) A jak se jinak mas? Venku je krasne, co? A jak jsi vcera dopadla, co hlava. Mas tam jeste nejaky vlasky. :-) Posli fotku, sup :-)

In reply to by Veerca111

jo jo něco mi tam zbylo :s: :s: jo fotečku no možná to zvládnu ;) mám se krásně venku je nádherně teď peru bude to krásně schnout a co vy jak se vede??? půjdete asi trajdit s kočárkem viď

In reply to by sisina

tak na fotku se tesim, jsem se rozhodla, ze taky pujdu do ostrihani. :s: Nevim zda pujdeme ven, tatka ma odpoledni a ja se sama s kocarkem tahat asi nebudu. Je tezky jako krava. :00: Uvidime. Jinak ja mam rozbitou pracku-svine jedna. Nevypousti vodu. Chjo. :( . Tak cekam na fotecku, ju. Jinak se vede fajn.Jarousek usnul vcera kolem pul 7 a vzbudil se az v pulnoci. Sikulka. Zato od 4 jsme byli vzhuru,. ale ted zase chrni :-) :e):

In reply to by Veerca111

jé to je šikula takhle pěkně spinkat. no mě nevypouštěla asi před 14 dni byla ucpaná sežrala nejaké prádlo a to se tam zaseklo táta to vyndala už zase maká :) tak až se necháš ostříhat tak sem taky šoupni fotečku jdu tedy najít foťák a zkusím se vyfotit :one:

In reply to by Johanna

já chodím ke svému až dokonce do porodnice se jezdí jen na natáčení srdíčka tam jsem zatím byla jen jednou a zrovna se rodilo tak ani nevím jak to dopadlo tedy sestra říkala že je to dobré ale dr jsem neviděla ten byl na sále

In reply to by Johanna

jo jo už v sedm měla nástup tak to snad bude mít holka brzo zasebou když ji hrozilo že bude mimi dřív :O uvidíme až se nám ozve ráno jsem ji psala asi v půl sedmé ale už se neozvala tak nevím :n: :n: :n: :n:

to jako že by si chtěla už dneska rodit? ;) to by měli ty naše děti narozky spolu - Karolínkce jsou dneska 2 roky :girl:

In reply to by kettynka

Ahojky Kettynko tak to asi těžko zatím to vlbec nevypadá :||): já původně chtěla 8.5 ale asi ani tento termín nebude to pravé protože mi vcelku nic není a nic na sobě nepozoruji ale uvidím třeba se pletu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka