Porod podle datumu poceti

07.05.2008

Holky po dlouhe dobe mam zase otazecku :) Ja vim datum poceti,ale nejsem si jista jestli to dobre pocitam.Tak nevite jak to je?A jestli je to nejpresnejsi vypocet porodu?Diky

In reply to by terinka

Ahoj Terinko, mě dneska asistentka z práce říkala, že rodila přesně 40 týdnu od početí, říkala ž v té době ještě nebylo tolik vyšetření jako dnes, ale že jí to u obou dětí vyšlo, takže kdybych to měla jako ona tak rodím 19.5. tak to by bylo i po termínu kdy by mi to chtěli vyvolávat, tak už jsem z těch rad jelen :!k:

Ahojky teri tak to ti neporadím tohle opravdu nevím. copak už bys chtěla rodit vždyť máš ještě čas počkej si

In reply to by sisina

Ahoj Sisi,ne ne jete nechci rodit....vlastne po vcerjsi krizi ktera na me padla z porodu nechci rodit vubec,ale to asi nepujde :s: no ja se jen tak ptam,abych vedela aspon podle jakeho datumu se mam nejvic ridit.

Ono asi jak u koho... :s: Mě to můžou počítat jak chtěj a stejně každé těhu pár týdnů přenáším a nakonec mi to musej vyvolat. :00:
On je asi každý výpočet přibližný... Podle UZ už bych měla 14ti denní miminko. :///:

In reply to by Johanna

no já bych byla nadšená kdyby mi to vyšlo tady dnes každý rodí čas mám ale Martin byl taky dřív a na velkém UZ říkali že je mimi větší tak že bude taky dříve a zítřejší datum no to se nedá odolat doufám že si to myslí i mimi :///:

In reply to by sisina

Taky mám větší mimi, tak se mu asi nechce ven, kdo by prolejzal těma úzkejma chodbama, co? :s: Zítra je pěkné datum, tak něco pro to dělej. ;-) No, ono se to řekne....já zavrhla výtah a chodím do 4 patra pěšky, dávám si horké koupele a pod....ale stejně nic.

In reply to by sisina

jj...až tak. Nemůžu paomalu vůbec vylézt ven. Všichni otravujou a ptají se a chodějí se na mě dívat....si připadám jak cvičená opice. Strašně mě to rozčiluje. Dokonce se ptaj i lidi, které vůbec neznám..... děs...to by dostalo každého, když už to trvá druhý týden.... Já se bojím vytáhnout paty z baráku, nejradši bych chodila kanálama, abych nikoho nepotkala. :00: Jenže to nejde. Za chvíli půjdu nakoupit a na poštu. Už zas vidím ty jejich pohledy. ://:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky