Jak to vydržet neříct

08.05.2014

Zdravím, před třemi dny jsem si dělala těhu test a byl pozitivní. K dr jdu až v pondělí. partnerovi chci o těhu říct až to budu mít potvrzené od doktora. Jak to vydržet a neříct to?

Kliknutím vložíte smajlíky:

to je teda blbost...promiň, ale tohle fakt nechápu-kdo je pro tebe víc? kdo pro tebe víc znamená? tvůj gynekolog nebo tvůj partner? snad partner, ne? kdo by to měl vědět jako první po testu? snad partner, ne? řekni mu to teď, navíc bude nadšený, když mu tím zpříjemníš víkend, uprostřed týdne to říkat bude horší - neoslavíte to pořádně :-) tak jako teď.

In reply to by Keltka

Promiň ale tvůj názor je naprostá pitomost. Nevím proč by pro mě měl být gynekolog víc než partner jen proto že chci mít to těhu nejdřív lékařsky potvrzené.

In reply to by K_9

No, můj názor určitě pitomost není. Alespoň v tomhle ne, a stojím si za svým, já bych tedy jako první řekla o případném těhotenství partnerovi, pak teprve lékaři. Samozřejmě je to jedno, jestli o víkendu nebo v týdnu-jen jsem chtěla popíchnout trošku autorku článku, aby to řekla hned :€s€: :///:

In reply to by Keltka

Nezlob se, ale já si nemyslím, že to komu to řekne dřív je nějaký ukazatel toho, kdo pro ni znamená víc. A nevím teda, ale my jsme těhotenství nijak neoslavovali.

Holky děkuju za komentáře, jak vidím tak většina z vás to řekla hned jak byl pozitivní těhu test. Já jsem si původně taky myslela že to řeknu hned ale pak jsem si říkala že počkám alespoň do toho pondělka než mi to potvrdí doktor. Vím že srdíčko asi ještě nebude (v pondělí budu teprve 5+2tt) ale dutinka už by být mohla. A pokud bude vše ok tak mu to určitě pak řeknu co nejdřív. Je to naše druhé mimi,bylo plánované a vyšlo to hned napoprvé takže o to míň to bude partner čekat.

Můj muž to věděl dřív, než já... po dlouhém snažení už jsem neměla nervy ten test kontrolovat, tak jsem ho jen namočila, položila a poslala manžela do koupelny a on mi oznámil tu nejhezčí zprávu :s:

Já to nikdy nevydržela. Nejdele teda u druheho tehotenství, to jsem v sobotu našla pozitivní test, v pondělí jsem šla na gyndu - a v další pátek byli Vánoce, chtela jsem mu to teda říct u stromečku, ale když v pondeli na gynde na mne dr vyrukovala s tím, že jsou to dvojčata, řekla jsem mu to hned po návratu domu. Takže 2 dny. :-D
Chce to opravdu se věnovat nečemu absolutne jinemu, odjet na víkend na výlet a tak...ale stejne to bude boj. :one:

Ahoj, myslím, že bych to teď už zvládla v pohodě.U prvního dítěte nee.
Zkus se něčím zabavit-pečení, výlet, ....

Já měla reakci hodnou zavření do blázince, takže bych to před ním neutajila. Navíc je to i jeho radost/starost, tak co..Ale taky jsem měla před testováním vymyšleno x způsobů, jak mu to hezky a romanticky oznámit. Nakonec jsem se sesypala a brečela jako želva, byl to hroznej šok, nečekala jsem to tak brzy. Ale nakonec pěknej šok :s: .

Já jsem to nevydržela a řekla manželovi už když jsem na testu viděla jen slabounkýho dušíka. Vím, že bych to nevydržela, protože by to na mě poznal a já to hned vykecala. Buďto bych brečela štěstím, pořád se usmívala nebo byla rudá jak rak. :s: Tak hodně štěstí. Nebo máte ještě možnost vymyslet nějaký originální způsob, jak mu to naznačit. Např. koupit dětské botičky a dát mu je jako dáreček... :€s€:

No, u nás ten test muž pokaždé našel :-D. Věděl, že budu testovat (sám mi totiž chodil ty testy kupovat a někdy i sám od sebe).

Tak ja jsem vydržela nerict do te doby, nez se přítel vzbudil :s: ale dalo mi to práci, abych ho nesla vzbudit ja :s: . Držím palce a gratuluji :a:

v pondělí ti doktor stejně na 90% těhu nepotvrdí,je hrozně brzo aby něco viděl.Já to vžy manželovi řekla hned,je to přece naše společná práce a štěstí

Já to též nevydržela a volala jsem mu to do práce ,byl pátek a v pondělí jsem teprve jela odpoledne .Byla jsem 4-5tt takže úplně malinkaté :-)a nyní jsem 31tt. Tak snad vy to vydržíte.:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky