Krásné slunečné ránko

07.05.2008

jakpak jste se vyspinkali?

ivka222

:a: ahojky :a: kettynko:a: tak :a: kdy :a: se :a: nastěhujete :a: ????????? Iveta a Jurášek

ivka222

In reply to by kettynka

jo jo od rodiny dál to bolí,já šla,musela jsem buď hop nebo trop,ale maminka a sestra mi tady moc chybí,byli jsme spolu denně v kontaktu,myslím osobním a to teď hodně postrádám a moc mi chybí. :r: Iveta a Jurášek

já docela dobře venku je nádherně tak se mi i dobře vstávalo doufám že takhle pohodový bude celý den

Krásný den ti přeji ! Já se dneska vyspinkala krásně jako obvykle. Večer usnu jako dřevo a na čůrání se budím nejdřív v půl osmé. Mě je čím dál líp a mimi né a né ven.... :s: Kolem 30 týdne jsem byla nemožná a nevyspalá...teď si užívám. :dance:

No tak my se vyspinkali líp než včera, takže mám dobrou náladu :-) teď malej spí, takže jsem na chvíli tady :-)

In reply to by kettynka

o spinkání mi ani nemluv.. poslední dva dny byly hororový, ale asi to bylo opravdu před tou bouřkou, protože od včerejška je zase klidnej a docela hezky spinká :-) na ruce když houpem tak spí, ale jak se přestalo, nebo snad dokonce položilo do postýlky, tak byl řev! Dnešní noc byla fajn, jen teda neplakal, ale koukal a pořád plival dudlík, asi abych byla u něj :-) jsou to uličníci už takhle malinký :-)

In reply to by kettynka

v autě a v kočárku spí hned, jak to houpe (potřebovali bysme hranatý kolečka :s: )! Teď teda leží v postýlce a chrupká.. včera už jsem z toho byla hotová, tak jsem řekla, že ho prostě necháme vybrečet, protože nejde, abysme při každém zaplakání letěli houpat na ruce.. to tu bylo a já u toho jedla a tak.. to se nedalo.. teď už neřve tak dlouho, asi zjistil, že ne pokaždé maminka přiletí ;-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky