Krásné dobré ráno

07.05.2008

přeji všem nádherný slunečný den :a: , u nás je teď už krásně a tak jsem se zase šla projít do pekáren pro čerstvé pečivo miláčkovi k snídani a teď už snídám :a\|: u PC.

In reply to by Nik.

No uz jen to,ze jsem tady tak brzo neco znaci :( v noci spim desne blbe a ted rano uz jsem radsi vstala.Tak piju kaficko a sedim tu jak mrtvolka.Mala je vzhuru a vlni se mi v brisku.Venku sviti slunicko,tak bude krasny den.A co Ty?

In reply to by terinka

Tak vítej do klubu 8) , já mám taky pořád děsný noci a nejde s tím nic dělat, ale šla jsem pro pečivo, když je tam tak krásně, nasnídala se a až Lubošek vstane tak se hned vrhnu do pokojíku, večer bych sem dala fotečky.Postýlka už je sestavená a nebesa daný tak bych chtěla koupit nějaký obrázek a ještě záclonu tak se na to těším, ale snad se dostanu dnes i ven na procházku.Zítra mám jet do Prahy,ale moc se mi nechce, bolí mě záda jak blázen :00:

In reply to by Nik.

No a ja jeste ke vsemu v noci desne funim a milacek nemuze spat...proste se mi blbe dycha.No do pekarny bych taky sla,ale mame ji daleko.Teda ty se mas jak krasne vse zarizujes.Ja uz se taky tesim jak pujdu nakoupit a s mamou vypereme a vyzehlime veci na malou.Vcera jsem vecer dostala panickou hruzu z porodu.....to bylo dobry.Asi uz nebudu cist jak holky popisujou porod.Jsem tady Marosovi rekla,ze rodit nejdu.....no tak mi rikal,ze uz si to asi nemuzu rozmyslet.To je v pr....ja se tak desne bojim.Cele tehu mam v pohodicce a ted me to prepadne musim to nejak prekonat a prestat na to myslet.

In reply to by terinka

No tak to už máš vážně smůlu, teď už rodit musíš, i kdyby jsi nechtěla :s: , ale neboj, taková panika mě taky občas postihne a pak jsem plná nejistot a není se čemu divit, vždyť nevíme co vše to obnáší a jaký to bude mít průběh a připravit se na to? To vlastně ani nejde, ale až to přijde tak vím, že to statečně zvládneme, protože to malinké stvoření v nás nás tak potřebuje a my zase je, je to síla a pouto přírody a to nám dodá sílu, i když už budeme cítí, že jsme na konci sil.Počkej jak si to teď budeš v Praze užívat taky, budeš pořád něco kupovat a zařizovat.

In reply to by Nik.

No jo bojim se toho neznama.A ta bolest....no ja snad umru.Jak vcera psala Rada,ze at si chlap sunda snubak....bo mu tak drtila ruku,ze to bolelo....no na me sla hruza.Uz tam vidim marose ten se mozna pozdeji zhrouti chlapi jsou desny salati :s: ikdyz zatim vypada statecne.No uz se moc tesim.....a na to jak prijede za manou Maros ikdyz hned asi pojede na Slovensko,ale jen na par dni.A potom hura na chaloupku,ale tam nemam signal,takze bez netu to bude utrpeni.

In reply to by terinka

Tak to Lubošek mi zase včera říkal, že jak se to blíží tak je mu nějak divně, ale až na to přijde tak bude určitě hrdina a když ne tak ať raději čeká venku, ale to on je zase zvědavý a nebude si to nechat chtít ujít a nakonec to zvládne.Bude to takové životní posílení a poznání..... Jak dlouho budete na chalupě?

In reply to by Nik.

Kazdopadne jsem zvedava na ty nase muzsky.No ja nevim jak dlouho.14.6.poradame party na oslavu rok od svatby.....a asi je lepsi byt na chate nez v Praze bo v cervnu maji byt vedra a cpat se nekde do tram mezi smradlave lidi to bych asi nedala.Na chate je pohodicka....Prijedes se podivat na chaloupku?

In reply to by terinka

To bude určitě lepší být na chaloupce, když bych to zvládla tak bych mohla přijet tedy pokud bude řídit Lubošek, protože já už budu asi jenom funět :s: , to budu prostě jen koula, která se valí :s: .

ahojky, u nás je taky nádherně, s tou pekárnou jsi mě docela navnadila... Asi se tam taky vydám, i když polovička už mi odjela do školy... tak si koupím alespoň něco na mlsku pro sebe... :!k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak si nech chutnat, já budu taky uklízet.Včera jsme složili postýlku a dnes budu dělat ještě záclony v pokojíčku tak se pak pochlubím načinčanou postýlkou.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ťento týden ještě nějakou práci mám, ale pak už nic, jen klasický domácí úklid a to je taková rutina, že to nepočítám :n: , ještě, že už je venku teplo, můžu chodit ven na procházky, když jsem šla dnes ráno v půl šesté ven tak to byla paráda, nikde nikdo a jen zpívání ptáčků a krásný východ sluníčka, no prostě relax.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to plně chápu, včera jsem šla na procházku a vzala si ty největší sluneční brýle co jsem našla a šla jako bych byla neviditelná, vůbec jsem neměla náladu na lidi. Chtěla jsem se jen tak projít a nadýchat vzduchu, taky mě děsně bolí záda v pravé dolní části tak mám co dělat, abych to zvládla.Miláček mi je pak večer rozmasíroval tak jsem mohla alespoň ležet, ale stejně pořád bolí, já bych chtěla chodit tááák plavat, ale bohužel to nejde :n: :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mě to taky štve, ale hlavně řidiči, jezdím vlastně denně a ta jejich jízda nejízda mě vytáčí, nevím jestli mám jet někam dál a riskovat, že se něco stane nebo já vybuchnu, jinak pěším se raději vyhýbám, protože do mě pořád někdo naráží, ze zadu není vůbec poznat, že jsem těhu a když si vezmu něco tmavého tak si toho taky málkdo všimne a strkají do mě jak tupci, tak chodím raději obloukem.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka