Holky co mli císaře

17.04.2014

Holky, chtěla bych se zeptat jak je to, když je plánovaný císař. Dneska mi totiž známá řekla, že když je plánovaný tak stejně píchnou provokačku, aby se dostali ty bolesti a kontrakce a pak císař?! Jsem z toho teda docela taková zmatená, jak je to? Děkuji za odpověď. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj,
pokud dotyčná není tvoje sestra, nebo jiná hodně blízká osoba, tak bych se s ní snad přestala vídat.. uřčitě bych jí minimálně dala najevo, že o její báječné rady a přednášky nestojíš :-)

In reply to by jarcis

Hmmm, je to opravdu sestra.. :( Od té doby co jsem těhotná se změnila. Cítím, že jí to snad i vadí. Moc mě to mrzí od ní. Přijde mi, že žárlí na to, že bydlím hodně blízko našich.. Nejhorší na tom je, že jsou navedené i děti její...

In reply to by Ajinka181

tak jí prostě musíš brát s rezervou a snažit se nestresovat z toho, co ti říká.. jestli ti říká takovéto věci (a tím spíš, když už děti sama má a dovede si představit, jaké to je být těhotná).. tak je bud hloupá, sama má nějaký problém, nebo ti závidí.. a může ti jí být jen líto

určitě ne.. první jsem měla akutního, začala jsem rodit a nikdo mi tedy kontrakce nezastavolval, ale druhý císař byl plánovaný a doktoři se "modlili", aby kontrakce nepřišly dřív.. v žádném případě se nevyvolávají, jsou spíš nežádoucí.. lékař to má logicky jednodušší, když se mu pacientka před anestezií a řezem nesvíjí v boelstech :-)
po císaři pak podávají oxytocin (který se přirozeně uvolňuje po přirozeném porodu a po plánovaném císaři tělu může chybět.. aby se začala zavinovat děloha a vyrábět prolaktin (potřebný pro tvorbu mléka).... jestli si to nespletla...

no tak to je totál blbost :///: mě naopak kontarkce zastavovali než jsme jeli na sál-první sekce byla akutní,takže tam jsem rodila nejdřív normálně,proto ty kontrakce.A u druhého mě normáolně řízli hned,o nějaké vyvolávčce nemohla být řeč :///:

Co to je za kravinu? právě že při císaři bolesti a kontrakce přijít nesmí...Naopak. Pokud bys bolesti dostala před zákrokem, musí se zastavit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka